2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canım aramızda 1 hafta var da merak ettim. Sezaryen olacağın ne zaman kesinleşti, bir de sebebi nedir?
İlk doğumum sezeryan aralarında 10 yol olmasına rağmen doktorum böyle bir risk alamayacağımızı söyledi normal doğumda kasların yırtılma riski varmış pratikte mümkün değil sezeryan olacak dedi bir aksilik olmazsa 38. Haftada alınacak

Birşey olmayacağını bilsek o an için sorun yokta işte arkasını bilmediğimiz için her ağrı her şey bizi korkutuyor ikinci gebelikte daha rahat oluruz inşAllah öğrenmiş oluruz bu durumları 30lara doğru başlayıp çoğalıyor galiba

Benim ilk dogumim da 4 yil once sezaryendi ama hersey duzgun giderse bu sefer normal dogum olacak. Ben de oyle istiyorum zaten tabi doktorun tecrubeli ve istekli olmasi da onemli

kızlar bebeklerinizi ne zamandan sonra kendi odalarına koymayı düşünüyosunuz?
Ben kızımı 16 aylıkken ayırdım babasının horlamasından rahatsız olup uyanıyordu Genç odası yaptık, kendi yatağında uyuyor, genç odası takımının yatağını da kurduk, alışana kadar ben yanında yattım, şimdi çok mutlu odasında. Ama bunlar ikiz olduğu için direkt ayrı oda hazırladık, yine de bir çekyatta koydum odalarına kendim için, çok uyanırlarsa kalırım diye.

Bebekleri genelde anne yanında yatırıyolar ya okuduğum kitaplarda da mutlaka en az 6 ay beraber uyuyun yazıyor o zaman beşiği almaya gerek var mı acaba kimisi alıyor hiç yatırmıyo çünkü kararsız kaldım

L
benimde 12 yıl aradan sonra ve ben de sezeryan istiyorum.İlkinde normal olsun diye çok uğraştık 41.haftada olmadı.Ben de 38 haftada istiyorum sezeryan.Gününü belirlediniz mi 38+0 da mı olacak.Acaba bebek küçük mü olur kızım 41. Haftada 4 kiloydu çok rahat etmiştik bu muhtemelen minicik olur 38. Haftada

Benimde kızım 40+2 de doğmuştu günü belli değil ama 38 de olacak doktorum nasıl uygun görürse normal doğum ihtimaline karşı 38 de alıyorlarmış 2. Sezeryanını olan bir çok arkadaşımda sorun yaşamadıklarını söylediler

Kızlar nurtopu gibi hemoroid im oldu sanırım
Aynı sorun sizlerde de var mı
Ben hep doğumdan sonra olacak zannediyordum ama çok erken oldu ve çok zormuş gerçekten

Kızlar ben planlı sezeryan istediğimi söyledim doktora 39. Haftada alırız falan dedi 39. Hafta geç gibi geldi bana sanki ama bilemiyorum tabii

Kızlar benim gibi perinatologa giden var mı yani asıl doktorum perinatolog yoksa normal kadın doğuma mı gitseydim.

Benim belimde değil sezaryen çizgisi denen bölgeye ağrı giriyor tam gobegimin aşağısı ve orta bölümde. Sertleşme hissetmiyorum. Öyle bir yere toplanma gibi bir durumda söz konusu değil. Neyin nesi anlamadım.

Son düzenleme:
Kızlar benim gibi perinatologa giden var mı yani asıl doktorum perinatolog yoksa normal kadın doğuma mı gitseydim.
Ben de perinatologa gidiyorum. Takiplerim devlet hastanesindeydi önce de. Belli doktorum yoktu. İçin rahat değilse normal kadın doğuma da git. Perinatolog daha bana gelme diyene kadar git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…