2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
10 yıl cokmusta arası böyle bir isteğiniz varsa başka bir doktorla görüşmelisiniz bence benim ilk sezeryanimla 2. doğumum arası 3 .5 yıl ve normal oldu şimdi 3. de Allah nasip ederse normal olucak ve arasında 2 yıl bile yok

Ben de perinatologa gidiyorum. Takiplerim devlet hastanesindeydi önce de. Belli doktorum yoktu. İçin rahat değilse normal kadın doğuma da git. Perinatolog daha bana gelme diyene kadar git.
Bana gelme demesi diye bir şey söz konusu değil.Devam edecek misin bana dedi zaten doğuma da giriyor.Çok fazla konuşmuyor gerçi ama memnunum

Kızlar nurtopu gibi hemoroid im oldu sanırım
Aynı sorun sizlerde de var mı
Ben hep doğumdan sonra olacak zannediyordum ama çok erken oldu ve çok zormuş gerçekten
çok geçmiş olsun benimde iç oldu. ilaçlarla düzeldim ama çok kanamalı ve sancılı geçti. Allah yardımcınız olsun

Korkuyorum normal doğumdan yapamam gibi geliyo panik atakta var . E bide bende vajinismus vardı atlattım çok şükür ama o çatı muayenesini düşündükçe fena oluyorum
En hayırlısını versin mevlam. bir bakmışsınız sezeryan gününü beklerken 6cm açılmış Bir avazda doğar. Sağlıkla gelsinler

Korkuyorum normal doğumdan yapamam gibi geliyo panik atakta var . E bide bende vajinismus vardı atlattım çok şükür ama o çatı muayenesini düşündükçe fena oluyorum
Bende başlarda vajinismusu yaşadım kısa bir süre sonra kendim yendim bunu bi doktora ihtiyaç duymadan ama sezeryan bana daha korkunç geliyor neden bilmiyorum mantar dolayısıyla hamilelik sürecimde bir çok kez o aletin üstüne çıktım ve hafif can da yaksa bakıldı neden bilmiyorum ama sezeryan beni daha çok korkutuyor

Öyle canım sezeryan da bi ameliyat sonuçta çok daha fazla zorlukları var ama sanki normal doğum yapabilcek cesaret yok bende keske olsa biraz. Kimileri çatı muayenesi için çok kötü şeyler diyo daha da korku sarıyo . Tabi bide o sancılar ıkınmalar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…