- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.541
Hindistan cevizi yağı kullanıyorum canımKrem yağ ne kullanıyorsun canım
Aynen onu banada demişti canım. İşini layıkıyla yapan herkesi gerçekten tebrik ediyorumBana da dr hcg değerimi gösterip hamile miyim diye sorduğumda evet hamile gözüküyorsun ama kalbi atmıyo olabilir, dış gebelik olabilir filan demişti ağlaya ağlaya eve gitmiştim. Drlar o kadar alışmış ki bu tip durumlara bizi duyguları olan insanlar değilde iş gibi görüyolar maalesef
İnşAllah erkenci davranmaz vaktini bekler canımArkadaşlar öglen yazmıştım çok şükür lekelenme devam etmedi.ama karında sertleşme olunca hafif de agrılar hissedince hastaneye gittik .önce kendi doktoruma ulasanadım bir özel bie de devlete gittik nst de sancı ve kasılma çıktı çok şükür acılma yok yatis verdiler sonra kendi doktoruma ulasdım onun gözetiminde hastaneye yattım ciger geliştirici igne yaptılar. Kasılma ve sancı önleyici ilaçlar verdiler yatıyorum kısacası. Dualarınızı eksik etmeyin . inşallah çok daha uzun süre durur
Amin insallah ❤Ah o igneler bacaklarim resmen mosmor artık..37 haftaya kadar yapılacak dedi dr..umarim saglikla kucagimiza almak nasip olur
Ben ziyaretci alacaklarini sanmiyorum izin verseler de ben istemem zaten ne gerek var boyle bi donemde.. Eve bile kimseyi cagirmayi dusunmuyorum en azindan 40 gun. Once saglik susler pusler daha sonra da olur insalllahkızlar, hepimizin en büyük dileği sağlıkla sıhatle bebeklerimizi kucağımıza alabilmek tabi ki ama yinede aklıma takılan bir konuda sizlerinde fikirlerini almak istiyorum .Doğum için hastane odanıza gelecek ziyaretçiler için süsleme ve ikramlık şeker, çikolata vs koyabilecek misiniz? Salgın döneminde tedbir almak açısından hastaneler bu tür şeylere izin veriyorlar mı bilginiz var mı? belki şehirden şehire, hastaneden hastaneye değişiyordur bu durum ama merak ettim
Gecmis olsun vaktini beklesin insallah kuzuArkadaşlar öglen yazmıştım çok şükür lekelenme devam etmedi.ama karında sertleşme olunca hafif de agrılar hissedince hastaneye gittik .önce kendi doktoruma ulasanadım bir özel bie de devlete gittik nst de sancı ve kasılma çıktı çok şükür acılma yok yatis verdiler sonra kendi doktoruma ulasdım onun gözetiminde hastaneye yattım ciger geliştirici igne yaptılar. Kasılma ve sancı önleyici ilaçlar verdiler yatıyorum kısacası. Dualarınızı eksik etmeyin . inşallah çok daha uzun süre durur
Aynen ilaçlar olumlu sonuç verdiler şükür.şimdlik iyiyim.inşallah daha bekler kuzumGecmis olsun vaktini beklesin insallah kuzuSanci cikti diye mi yatis verdiler. Ilaclarla ve surekli dinlenmeyle durduruyolar genellikle.
Bekler bekler icini ferah tut. Hatta 40 hafta dolar niye gelmiyor dersinAynen ilaçlar olumlu sonuç verdiler şükür.şimdlik iyiyim.inşallah daha bekler kuzum
İnşallah inşallahBekler bekler icini ferah tut. Hatta 40 hafta dolar niye gelmiyor dersin
Tabi canim o kadar etkiliyor ki ben hamileligin bazen tamamen psikoloji isi oldugunu dusunuyorum. Benimde ilk gebeligimde erken dogum riskim vardi 22.haftadan sonra hep yatmistim sonra kotu bitti bu seferde takildim 22.haftaya uzaklastikca rahatliyorum en ufak bi agrida bi sey de dr.a kosuyorum yine mi erken basliycak diye ama hep psikolojik iste dr.da hissedip daha sık cagirmaya basladi artikİnşallah inşallahdoktorum da dedi 29.haftaya çok takılmısım diğer dogumda dolayı.bunda hiçbirsey yoktu hersey yolunda idi. Birgün öncede rüyamda gördüm hafif leke vardı yine takıldım 29a diyordum.ertesi gün bunları yasadım. Bilinç altım dolu demek ki. Ayrıca idrar tahlili yapıldı enfeksiyon çıktı.hiç belirtim yoktu.o tetiklemiş dedi doktor.bakalım hayırlısı
Tüm herkes güzelce atlatır bu süreci inşallahTabi canim o kadar etkiliyor ki ben hamileligin bazen tamamen psikoloji isi oldugunu dusunuyorum. Benimde ilk gebeligimde erken dogum riskim vardi 22.haftadan sonra hep yatmistim sonra kotu bitti bu seferde takildim 22.haftaya uzaklastikca rahatliyorum en ufak bi agrida bi sey de dr.a kosuyorum yine mi erken basliycak diye ama hep psikolojik iste dr.da hissedip daha sık cagirmaya basladi artik
Bi insan hastasının moralini neden bozar anlamak güç..tamam gördüğünü söyle ama teselli de et..gecer de geçici bi durum de tek başına bu bir belirti deil de..ego tatmini gibi geliyo bana agresif drlarin tavrı..anlam veremiyorum..hayirli drlar çıksın karşımıza insallahKendisi hasta kaybediyor çok kişiden aynı şeyi duydum sonradan insanları korkutunca eline ne geçiyor acaba
Temizlik için düşünüyoruz ama yerleşim icin esim asla istemiyo virüs olayı var diye..yavas yavas hallederim ben yaparım diyo bakıcaz artikYardımcı kadın tut canım tamamen toparlanıp yerlesene kadar
Nemlendir bol bol karnını cnm nemli tut..su iç bol bol..ben kasindikca nemlendiriyorum catlamama az kaldı gibi hissediyorumKızlar göbeğim de ilk catlagimi gördüm bugünyine de şükürler olsun onu içimde var edene
Amin ❤Tüm herkes güzelce atlatır bu süreci inşallah
Bu dönemde muayne icin refakatçi bile yanımıza gelemiyo..kaldı ki hastane odası bende cok istemiyorum açıkçası bebeğime bisey olur korkusundan..süsleme organizasyon yapmayı düşünmüyorum..ikramlik fazla ellenmicek şeyler yapmayı almayi düşünüyorum..şuan sağlığımız daha önemli çünkü tedbirli olmamız lazımkızlar, hepimizin en büyük dileği sağlıkla sıhatle bebeklerimizi kucağımıza alabilmek tabi ki ama yinede aklıma takılan bir konuda sizlerinde fikirlerini almak istiyorum .Doğum için hastane odanıza gelecek ziyaretçiler için süsleme ve ikramlık şeker, çikolata vs koyabilecek misiniz? Salgın döneminde tedbir almak açısından hastaneler bu tür şeylere izin veriyorlar mı bilginiz var mı? belki şehirden şehire, hastaneden hastaneye değişiyordur bu durum ama merak ettim
Her yerine denk gelicek şekilde sür.bazı yerlere yağ gelmeyince o bölgeler çatlayabiliyor. Ben bu sıralar pehlivan gibi yağlanıyorum. Yoksa acıyor.Hindistan cevizi yağı kullanıyorum canım
Fazla sürsem de o koku burnumdan gitmiyor midemi bulandırıyorHer yerine denk gelicek şekilde sür.bazı yerlere yağ gelmeyince o bölgeler çatlayabiliyor. Ben bu sıralar pehlivan gibi yağlanıyorum. Yoksa acıyor.
Bende kasiniyorum daha da catliyacam biliyorumNemlendir bol bol karnını cnm nemli tut..su iç bol bol..ben kasindikca nemlendiriyorum catlamama az kaldı gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?