2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Arkadaşlar öglen yazmıştım çok şükür lekelenme devam etmedi.ama karında sertleşme olunca hafif de agrılar hissedince hastaneye gittik .önce kendi doktoruma ulasanadım bir özel bie de devlete gittik nst de sancı ve kasılma çıktı çok şükür acılma yok yatis verdiler sonra kendi doktoruma ulasdım onun gözetiminde hastaneye yattım ciger geliştirici igne yaptılar. Kasılma ve sancı önleyici ilaçlar verdiler yatıyorum kısacası. Dualarınızı eksik etmeyin . inşallah çok daha uzun süre durur

Aynen onu banada demişti canım. İşini layıkıyla yapan herkesi gerçekten tebrik ediyorum

İnşAllah erkenci davranmaz vaktini bekler canım

Ben ziyaretci alacaklarini sanmiyorum izin verseler de ben istemem zaten ne gerek var boyle bi donemde.. Eve bile kimseyi cagirmayi dusunmuyorum en azindan 40 gun. Once saglik susler pusler daha sonra da olur insalllah

Gecmis olsun vaktini beklesin insallah kuzu Sanci cikti diye mi yatis verdiler. Ilaclarla ve surekli dinlenmeyle durduruyolar genellikle.

Bekler bekler icini ferah tut. Hatta 40 hafta dolar niye gelmiyor dersin
İnşallah inşallah doktorum da dedi 29.haftaya çok takılmısım diğer dogumda dolayı.bunda hiçbirsey yoktu hersey yolunda idi. Birgün öncede rüyamda gördüm hafif leke vardı yine takıldım 29a diyordum.ertesi gün bunları yasadım. Bilinç altım dolu demek ki. Ayrıca idrar tahlili yapıldı enfeksiyon çıktı.hiç belirtim yoktu.o tetiklemiş dedi doktor.bakalım hayırlısı

Tabi canim o kadar etkiliyor ki ben hamileligin bazen tamamen psikoloji isi oldugunu dusunuyorum. Benimde ilk gebeligimde erken dogum riskim vardi 22.haftadan sonra hep yatmistim sonra kotu bitti bu seferde takildim 22.haftaya uzaklastikca rahatliyorum en ufak bi agrida bi sey de dr.a kosuyorum yine mi erken basliycak diye ama hep psikolojik iste dr.da hissedip daha sık cagirmaya basladi artik

Tüm herkes güzelce atlatır bu süreci inşallah

Kendisi hasta kaybediyor çok kişiden aynı şeyi duydum sonradan insanları korkutunca eline ne geçiyor acaba
Bi insan hastasının moralini neden bozar anlamak güç..tamam gördüğünü söyle ama teselli de et..gecer de geçici bi durum de tek başına bu bir belirti deil de..ego tatmini gibi geliyo bana agresif drlarin tavrı..anlam veremiyorum..hayirli drlar çıksın karşımıza insallah

Bu dönemde muayne icin refakatçi bile yanımıza gelemiyo..kaldı ki hastane odası bende cok istemiyorum açıkçası bebeğime bisey olur korkusundan..süsleme organizasyon yapmayı düşünmüyorum..ikramlik fazla ellenmicek şeyler yapmayı almayi düşünüyorum..şuan sağlığımız daha önemli çünkü tedbirli olmamız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…