2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Çok şükür haftamızla uyumluyuz boyda kiloda ama su azlığının bir nedenini söylemediler sadece daha sık kontrol altında olacaksın deniyor bana yapısal birşey gibi geliyor çünkü 2 aydır az deniyor sürekli azalsa suyum kalmazdı ALLAH. Bebek bence yapısal olarak az üretiyor zannımca

Olabilir benimde ilkinde vardi coraspin falan vermislerdi havuc yiyodum bol bol duzelmisti her sey yolundaysa kafaya takmamak lazim hicbi seyi aslinda.

Olabilir benimde ilkinde vardi coraspin falan vermislerdi havuc yiyodum bol bol duzelmisti her sey yolundaysa kafaya takmamak lazim hicbi seyi aslinda.
Havuç suyu da içiyorum ama öyle bir artış yapmadı bizde sadece erken doğum riski var mı dedim evet var dedi 37de memlekete gidebilir miyim doğum için diye sordum 37 yi görecek misin bakalım sen yolda doğurursun dedi ama bakalım şuan için gelişimi güzel inşAllah hepimizin bebeği vaktinde gelir sağlıcakla

Ic camasirinda islaklik hisseden oluyor mu ? Yani cok terliyorum ona yoruyorum hep ama onemli bi sey var midir acaba. Yazlari normalde de hep boyle olurdu ama simdi evham ediyorum tabi.

Bildiğin renkli su geliyor, gün içinde 2-3 kere çamaşır değiştirmişliğim var. Kağıt havlu kullanıyorum yoksa giydiğim anda su olduğu için başa çıkamam değiştirmeyle

Doktorum tahmini ağustos sonu dedi doğuma hemen hemen 1 buçuk ay var hatta belki de 1 ay 10 gün o yüzden bende daha fazla ağırlaşmadan olsun bitsin diye düşündüm

Bizim seninle aşağı yukarı aynı demek ki, biz de 15 Ağustostan itibaren bekliyoruz o yüzden başladım ben. Normalde de son derece ağırkanlıyım o yüzden daha da ertelemeyeyim dedim

Insallah cok amin canim ❤

Bildiğin renkli su geliyor, gün içinde 2-3 kere çamaşır değiştirmişliğim var. Kağıt havlu kullanıyorum yoksa giydiğim anda su olduğu için başa çıkamam değiştirmeyle
Bende bezdim gercekten ya dayanmiyor artik camasir. Normal bi sey olsun da yeter ki ben sorucam yine haftaya

Bende bezdim gercekten ya dayanmiyor artik camasir. Normal bi sey olsun da yeter ki ben sorucam yine haftaya

Evet evet bu sefer ben de sorucam, çünkü bebek de ilerde gidiyor sızıntı vs. Varsa haberimiz olsun

Bizim seninle aşağı yukarı aynı demek ki, biz de 15 Ağustostan itibaren bekliyoruz o yüzden başladım ben. Normalde de son derece ağırkanlıyım o yüzden daha da ertelemeyeyim dedim
Yakınız heralde canım net bi tarih yok ama sanırım adet tarihime göre doktor ağustos sonu dedi ne zaman gelicekleri hiç belli olmaz ufaktan hazırlanmak lazım sağ salim gelsinler de inşAllah

Benim nerdeyse 1 haftadır vajinamda ağrı ve baskı var kendimce heralde normaldir dedim ama yinede içimin rahat etmesi için yarın doktora danışıcam
Benimde sızlama oluyor arada ya enfeksiyon var o mu yapıyor yoksa normalde de herkeste olan birşey mi merak ettim.. ağrı ve baskı bebek büyüdüğü için olabilir sor bakalım doktor ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…