2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bencede biraz öyle canım. Soruyorum bu suyun normali kaç olması lazım , bana soylemiyor. şuan için bitmiş durumda değil tamamen diyor sadece, söyle işte altı üstü kaç mm olması lazım bunu diyeceksin çok mu zor yani. Söylemiyor ki ona gitmek zorunda kalayım bi daha.

Ama bak bende plesenta previa çıktığı zman başka bir özel doktora gittim herşey yolunda dedi normal dedi hiç bir sıkıntı yok dedi ama hocam plesenta previa var dedim bisey olmaz dedi ertesi gün başka bi doktora gittim yerimden kalkmamami yasak olan her şeyi söyledi en azından ben dikkat ettim o ilk doktorun rahatlığına kalmış olsaydım allah korusun bebeğimi bile kaybedebilirdim yani bazıları da haddinden fazla rahat o zman aşırı sınır olmuştum

Bu sıralar psikolojim iyi değil. Plesantadan değil de stresden bir şey olacak. Sabah yine eşimle tartıştık. Bir kaç hafta daha alttan almıyor. Hala çıldırtıyor beni. Sağolsun her işi yapıyor yapmasına ama yaparken de beni çatlatıyor. Keşke eskisi gibi her işimi kendim yapabilsem. İstediğim yere gidebilsem. Ondan bişi istemesem.

Bana bakan 3 doktor da sende kist var hamile kalamazsın acil ameliyat olacaksın demişti, meğer kist dedikleri gebelik kesesiymiş

Ne gibi işler mesela,ben hala her işimi kendim yapıyorum.Alışverişi falan eşim hallediyor ama yemekti ufak tefek temizlikti ben yapıyorumki hareket edim diye,biraz da kilo almamak için

Ne gibi işler mesela,ben hala her işimi kendim yapıyorum.Alışverişi falan eşim hallediyor ama yemekti ufak tefek temizlikti ben yapıyorumki hareket edim diye,biraz da kilo almamak için
Yemeği ben yapıyorum. Kanama riskim var, yatmam gerekiyor, iş yasak. Bulaşık, çamaşır, temizlik, alışveriş hep eşim yapıyor.

ben devlette doğurmayı düşünüyorum. ikramlara izin var mı yok mu bilmiyorum ama olsa bile hazırlamayı düşünmüyorum.

bizde de böyle. ben sadace evi süpürüyorum ve siliyorum. alışveriş onda, bazen yemek yapma-kaldırma-yıkama onda. poşet bile kaldırtmıyor allah razı olsun.

2 gündür kaburga ağrılarım mahvediyor beni. yatamıyorum, oturamıyorum. bebeğim iri bir bebek ondan sanırım. ayaktayken sıkıntım yok ama ona da can dayanmıyor ne kadar ayakta kalabilirim sonuçta. son aylar nasıl geçecek acaba

Ortayı bulmak lazım bence tamam rahatsızlık nedir söylenir ama ne çok göz korkutmak iyi değil ne de baştan savmak. En son gittiğim doktorda gayet iyiydi bu konuda suyun evet az görünüyor ama şuan yeter sana sadece daha sık kontrole gel bol su iç yapabileceğimiz başka birşey yok dedi bunun dışında kaç tane şey sordum tek tek cevap verdi ki bu devlette çalışan bir doktor üstelik yani bu işin devleti özeli kalmamış insanın kendisinde bitiyor gerçekten

Annen yabancı değilki o da toplamaya yardımcı olurdu.keşke annem de bu şehirde olsa da çağırsam☹
keşke benimki de yanımda olsaydı valla. kaç kere dedim böyle. hele ilk 5 ay içim dışıma çıkarken. çok nadirdir yani sıcacık yemek yediğim. o sıcaklar da allah bin kere razı olsun eşimin yaptıklarıdır. şimdi 4 gözle bekliyorum geleceği anı. doğuma bi iki hafta kala prenses olacağım sonunda

Hamile kadının evinin temizliğine bakmayacak kadar anlayışlıdır anneniz eminim,yatıya mi gelmek istedi? Eşin ondan dolayı mi gelmesin dedi acaba
Yatıya değil annem birşey demez. Zaten tek çocuğuyum ben onun. Eşimin işgüzarlığı.
Yemek yapmış bir şeyler almış getirecekti yarın gel dedik ayıp oldu.

Son düzenleme:
Aynı şey başıma gelmişti ilk zamanlarımda kanamam lekelenmem oluyordu özel hast. De bi doktora gitmiştim baktı gayet güzel kanama alanı falan yok dedi bi hafta öncesi kendi doktoruma gitmiştim ve vardı yok bişey dedi gönderdi bende sevindim tabi ertesi sabah kanamayla uyandım kendi doktoruma gittim ki kanama alanı birken iki olmuş doktorum yerinden kalkma yat ilaçlarını kullan dedi eğer o doktora kalsam çok güzel bişey yok diye yatmıycaktım yaaa işte her doktor farklı görüyor konuşuyor o zaman anladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…