- 8 Haziran 2019
- 2.689
- 3.449
- 133
- 27
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.561
Bencede biraz öyle canım. Soruyorum bu suyun normali kaç olması lazım , bana soylemiyor. şuan için bitmiş durumda değil tamamen diyor sadece, söyle işte altı üstü kaç mm olması lazım bunu diyeceksin çok mu zor yani. Söylemiyor ki ona gitmek zorunda kalayım bi daha.Bi insan hastasının moralini neden bozar anlamak güç..tamam gördüğünü söyle ama teselli de et..gecer de geçici bi durum de tek başına bu bir belirti deil de..ego tatmini gibi geliyo bana agresif drlarin tavrı..anlam veremiyorum..hayirli drlar çıksın karşımıza insallah
Ama bak bende plesenta previa çıktığı zman başka bir özel doktora gittim herşey yolunda dedi normal dedi hiç bir sıkıntı yok dedi ama hocam plesenta previa var dedim bisey olmaz dedi ertesi gün başka bi doktora gittim yerimden kalkmamami yasak olan her şeyi söyledi en azından ben dikkat ettim o ilk doktorun rahatlığına kalmış olsaydım allah korusun bebeğimi bile kaybedebilirdim yani bazıları da haddinden fazla rahat o zman aşırı sınır olmuştumBencede biraz öyle canım. Soruyorum bu suyun normali kaç olması lazım , bana soylemiyor. şuan için bitmiş durumda değil tamamen diyor sadece, söyle işte altı üstü kaç mm olması lazım bunu diyeceksin çok mu zor yani. Söylemiyor ki ona gitmek zorunda kalayım bi daha.
Bana da dr hcg değerimi gösterip hamile miyim diye sorduğumda evet hamile gözüküyorsun ama kalbi atmıyo olabilir, dış gebelik olabilir filan demişti ağlaya ağlaya eve gitmiştim. Drlar o kadar alışmış ki bu tip durumlara bizi duyguları olan insanlar değilde iş gibi görüyolar maalesef
Ne gibi işler mesela,ben hala her işimi kendim yapıyorum.Alışverişi falan eşim hallediyor ama yemekti ufak tefek temizlikti ben yapıyorumki hareket edim diye,biraz da kilo almamak içinBu sıralar psikolojim iyi değil. Plesantadan değil de stresden bir şey olacak. Sabah yine eşimle tartıştık. Bir kaç hafta daha alttan almıyor. Hala çıldırtıyor beni. Sağolsun her işi yapıyor yapmasına ama yaparken de beni çatlatıyor. Keşke eskisi gibi her işimi kendim yapabilsem. İstediğim yere gidebilsem. Ondan bişi istemesem.
Yemeği ben yapıyorum. Kanama riskim var, yatmam gerekiyor, iş yasak. Bulaşık, çamaşır, temizlik, alışveriş hep eşim yapıyor.Ne gibi işler mesela,ben hala her işimi kendim yapıyorum.Alışverişi falan eşim hallediyor ama yemekti ufak tefek temizlikti ben yapıyorumki hareket edim diye,biraz da kilo almamak için
ben devlette doğurmayı düşünüyorum. ikramlara izin var mı yok mu bilmiyorum ama olsa bile hazırlamayı düşünmüyorum.kızlar, hepimizin en büyük dileği sağlıkla sıhatle bebeklerimizi kucağımıza alabilmek tabi ki ama yinede aklıma takılan bir konuda sizlerinde fikirlerini almak istiyorum .Doğum için hastane odanıza gelecek ziyaretçiler için süsleme ve ikramlık şeker, çikolata vs koyabilecek misiniz? Salgın döneminde tedbir almak açısından hastaneler bu tür şeylere izin veriyorlar mı bilginiz var mı? belki şehirden şehire, hastaneden hastaneye değişiyordur bu durum ama merak ettim
bizde de böyle. ben sadace evi süpürüyorum ve siliyorum. alışveriş onda, bazen yemek yapma-kaldırma-yıkama onda. poşet bile kaldırtmıyor allah razı olsun.Ne gibi işler mesela,ben hala her işimi kendim yapıyorum.Alışverişi falan eşim hallediyor ama yemekti ufak tefek temizlikti ben yapıyorumki hareket edim diye,biraz da kilo almamak için
neden tartıştınız peki?Yemeği ben yapıyorum. Kanama riskim var, yatmam gerekiyor, iş yasak. Bulaşık, çamaşır, temizlik, alışveriş hep eşim yapıyor.
Allah yardımcınız olsun o zaman mecbur yardım edecek.Yemeği ben yapıyorum. Kanama riskim var, yatmam gerekiyor, iş yasak. Bulaşık, çamaşır, temizlik, alışveriş hep eşim yapıyor.
Annem gelmek istedi. Ev dağınık gelmesin dedi. Kaç gündür de yap diyorum yapmıyorneden tartıştınız peki?
Ortayı bulmak lazım bence tamam rahatsızlık nedir söylenir ama ne çok göz korkutmak iyi değil ne de baştan savmak. En son gittiğim doktorda gayet iyiydi bu konuda suyun evet az görünüyor ama şuan yeter sana sadece daha sık kontrole gel bol su iç yapabileceğimiz başka birşey yok dedi bunun dışında kaç tane şey sordum tek tek cevap verdi ki bu devlette çalışan bir doktor üstelik yani bu işin devleti özeli kalmamış insanın kendisinde bitiyor gerçektenAma bak bende plesenta previa çıktığı zman başka bir özel doktora gittim herşey yolunda dedi normal dedi hiç bir sıkıntı yok dedi ama hocam plesenta previa var dedim bisey olmaz dedi ertesi gün başka bi doktora gittim yerimden kalkmamami yasak olan her şeyi söyledi en azından ben dikkat ettim o ilk doktorun rahatlığına kalmış olsaydım allah korusun bebeğimi bile kaybedebilirdim yani bazıları da haddinden fazla rahat o zman aşırı sınır olmuştum
anneniz dağınıklığa bakmaz ki. yardıma gelmek istedi belki kadın. olmamış sizi üzmesiAnnem gelmek istedi. Ev dağınık gelmesin dedi. Kaç gündür de yap diyorum yapmıyor
Annen yabancı değilki o da toplamaya yardımcı olurdu.keşke annem de bu şehirde olsa da çağırsamAnnem gelmek istedi. Ev dağınık gelmesin dedi. Kaç gündür de yap diyorum yapmıyor
keşke benimki de yanımda olsaydı valla. kaç kere dedim böyle. hele ilk 5 ay içim dışıma çıkarken. çok nadirdir yani sıcacık yemek yediğim. o sıcaklar da allah bin kere razı olsun eşimin yaptıklarıdır. şimdi 4 gözle bekliyorum geleceği anı. doğuma bi iki hafta kala prenses olacağım sonundaAnnen yabancı değilki o da toplamaya yardımcı olurdu.keşke annem de bu şehirde olsa da çağırsam☹
Hamile kadının evinin temizliğine bakmayacak kadar anlayışlıdır anneniz eminim,yatıya mi gelmek istedi? Eşin ondan dolayı mi gelmesin dedi acabaAnnem gelmek istedi. Ev dağınık gelmesin dedi. Kaç gündür de yap diyorum yapmıyor
Yatıya değil annem birşey demez. Zaten tek çocuğuyum ben onun. Eşimin işgüzarlığı.Hamile kadının evinin temizliğine bakmayacak kadar anlayışlıdır anneniz eminim,yatıya mi gelmek istedi? Eşin ondan dolayı mi gelmesin dedi acaba
Aynı şey başıma gelmişti ilk zamanlarımda kanamam lekelenmem oluyordu özel hast. De bi doktora gitmiştim baktı gayet güzel kanama alanı falan yok dedi bi hafta öncesi kendi doktoruma gitmiştim ve vardı yok bişey dedi gönderdi bende sevindim tabi ertesi sabah kanamayla uyandım kendi doktoruma gittim ki kanama alanı birken iki olmuş doktorum yerinden kalkma yat ilaçlarını kullan dedi eğer o doktora kalsam çok güzel bişey yok diye yatmıycaktım yaaa işte her doktor farklı görüyor konuşuyor o zaman anladım..Ama bak bende plesenta previa çıktığı zman başka bir özel doktora gittim herşey yolunda dedi normal dedi hiç bir sıkıntı yok dedi ama hocam plesenta previa var dedim bisey olmaz dedi ertesi gün başka bi doktora gittim yerimden kalkmamami yasak olan her şeyi söyledi en azından ben dikkat ettim o ilk doktorun rahatlığına kalmış olsaydım allah korusun bebeğimi bile kaybedebilirdim yani bazıları da haddinden fazla rahat o zman aşırı sınır olmuştum
Canım bu konuda bende kararsizim seni devlete teşvik eden nedir acababen devlette doğurmayı düşünüyorum. ikramlara izin var mı yok mu bilmiyorum ama olsa bile hazırlamayı düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?