2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canım bu konuda bende kararsizim seni devlete teşvik eden nedir acaba
hamileliğimin başındaki birkaç kontrole bana en yakın devlet hastanesinde gitmiştim. aslında eğitim araştırma hastanesi. öyle güzel ilgilenmişlerdi ki benimle hâlâ konusu açılınca överim. muayene konusunda tahliller konusunda çok titizlerdi. yakın zamanda da bir arkadaşım aynı hastanede doğum yaptı ve o da çok memnun kaldı. son ayımda da nasipse kontrollere bahsettiğim hastanede devam etmeyi düşünüyorum. doğumu da orda istiyorum.

yani kısaca denk geldiğim her seferindeki ilgi alaka özen beni memnun etti.

7 aydır bende o kadar çok hastaneye gittim ki ilk devlete gittim sonra memlekette eğitim araştırmaya gittim memlekette ayrıca kadın doğum hastanesi ve özelede gittim yaşadığım şehirde de aynı şekilde özel ve devlete gittim. En memnun kaldığım yaşadığım şehirde diğer ilçedeki devlet hastanesi oldu ama galiba memlekete gideceğim doğum için adanalıyım ben ve o kadar çok hastane ve doktor seçeneği var ki napacagım bilmiyorum şuan yaşadığım şehirde 2 devlet 1 özel var sadece ve doktor sayısıda az zaten bakalım nasıl olacak bu stresler yüzünden bir an önce istiyorum eylül gelsin doğurayım diye

Canim Rabbim yardimciniz olsun. Kizimda 34.haftada bende yasamistim kasilma ve 1 gece yatmistim. Ciger gelistirici igneler cok iyi geliyor her ne kadar can yakici olsalarda. Insallah 1 ay daha dayanirsiniz

Ayni seyi bende hep diyorum. Yapamiyorum iste bazi seyleri ne olur anlasa diyorum kendi kendime. Dun yine atistik bizde, sen boyle yaparsan destek olmazsan oglan gelince ne yapicam ben dedi.

Yatıya değil annem birşey demez. Zaten tek çocuğuyum ben onun. Eşimin işgüzarlığı.
Yemek yapmış bir şeyler almış getirecekti yarın gel dedik ayıp oldu.
Anneniz sonuçta yardim etmek için gelmek istemiştir..evin daginikligina bakmaz..belki esinizin yaptığıni bildiği için mahcup olucani düşündüğünü için istememiştir..uzulme sıkılma cnm gecer gider hepsi..

Yok artik saka mi, 3 doktorda nasil anlamaz keseyi yahu

Maalesef değil, üstelik bu olay ünlü bir kadın doğum devlet hastanesinde oldu... Benim adet döngüm zaten uzun ve düzensizdi o yüzden hiç beklenen adet tarihim olmazdı, ama yine de uzun süredir adet olmadığımı farkedip bi görüneyim dedim, zaten çocuk da istiyoruz bakalım ne var ne yok diye...

Neyse gittim içerde 3 doktor var; 1 operatör 1 doçent 1 intern. Gebe misin dedi hayır dedim, ama onlar da test tahlil vs yapmadı. Vajinal ultrasondan baktı intern, bana diyor ki adetin yakın galiba. Evet dedim zaten olamıyorum diye geldim, peki siz nerden bildiniz diye sordum bana dedi ki rahim içi kalınlaşmış. (ben de Allah Allah diyorum içimden, rahim içi kalınlığı gebelik belirtisi aslında, neyse dedim doktor olan o, o daha iyi bilir) Yanına doçent geldi interne benim üzerimden sorular sordu diğer doktor geldi baya terminolojik konuştular konuştular vs. derken tamam dedi giyinebilirsin. Ama bunlar olurken vajinal ultrasonda hiç canı yanmayan ben, acıdan kıvranıyorum kız umursamıyor. Neyse hazırlandım gittim yanlarına bana dediler ki senin rahim duvarında myom var, myom olduğu sürece orda bebek tutunamaz acil ameliyat olacaksın sonra da infertiliteye tüp bebek bölümüne başvuracaksın. Ben şok tabi. Akciğer filmi istediler gittim çektirdim falan tipik süreç işliyor ama bir yandan annem ısrarla sen hamile olabilirsin test yap diyor ben de değilimdir diyorum test yapıcam negatif çıkacak üzülücem gerek yok diyorum.

Ameliyat günü almaya gittim bu sefer de dediler ki bu özel bir operasyon, sen bize tarih vereceksin. Sürekli iş yerinden izin ala ala gidiyorum ve hastane bana böyle söylüyor, eeehh dedim başlarım böyle işe gittim test aldım bi yaptım ki kopkoyu çift çizgi...

İşte böyle bir hikayesi var benim minnakımın da teyzeleri

Ay ne uzun yazmışım bdv köşesi gibi olmuş

ay sorma ben günde 50 kere diyorum gözümü açsam kapasam doğmuş olsa diye

cidden allah ol deyince olmayan bir şey yok. ya gün alıp ameliyata girseydin? iyi ki test yapmışsın

Yok artık yani..hiçbiri gebelikten şüphelenmedi yani..iyiki anne sözü dinleyip test yapmışsın

Canim Rabbim yardimciniz olsun. Kizimda 34.haftada bende yasamistim kasilma ve 1 gece yatmistim. Ciger gelistirici igneler cok iyi geliyor her ne kadar can yakici olsalarda. Insallah 1 ay daha dayanirsiniz
İnşallah canım. Şimdilik gecti sancılar.ikİ doz ciger Geliştirici ignemi oldum. Sisin kaç haftalık olmıstu iğneden sonra

Yok artık yani..hiçbiri gebelikten şüphelenmedi yani..iyiki anne sözü dinleyip test yapmışsın

Hayır şüphelenmediler ama küt diye myom tanısı da koyuldu maşallah annem hep diyordu kucağına alınca anlarsın artık diye, baya da öyle oldu yaklaşık 2 aylıktı öğrendiğimde

Anneler mrb 29+3teyiz 1334 gram 39bucuk santim.1 hafta geriden geliyor dedi.neden böyle oluyor ya
Ben de 29+3 deyim.1573 gram dedi doktor.cnm hiç kafaya takma benimki eşime çekmiş.bacaklar 1.5 hafta önden gidiyormuş.eşimin boyu 1.87.çocuk sağlıklıysa hiç takılma kilosuna.doğduktan sonra onları şişirip dombili yapacağız zaten

Eşim 1.90 ben 175. Bana kilo alma diye kızıyor yeme diyor yemiyorum çocuk geri diyor.hasta edecekler insanı. Hüngür agladim bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…