2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
o ne demek ya. allah aşkına ayıp olacak yani ama o cümleyi duymak için mi para verip kontrole gidiyosun yani? gerçekten 4 4 lüğü geçtim 4 3 lük bir doktora denk gelmek bile şans olmuş demek ki. çok mu zor 2 güzel kelam edip tedavi önermek.

Üstelik detaylı usg için gitmiştim dahada yüksek bir ücret verdim çok çabuk baktı ve suyun az dedi nolacak dedim balık susuz yaşar mı dedi o an şok ile ne diyecegimi de bilemedim zaten . Devlette gittiklerim bile suyum az diyince rahim ağzı açıklığı var mı diye ölçtü suyumun dört cebini ayrı ayrı ölçtü bende zaten 2 haftaya bir gidiyorum sık kontrol olmak zorunda olduğum için onlara para yedirene kadar devlette baktırıyorum. Kadın baktı mesela evet az görünüyor ama şuan için yeter bu sana dedi hatta ölçtüğü değerin yanına kocaman YETER yazmış bunu yapabilmek çok zor olmamalı o kadar para alırken üstelik

aynen öyle. çok yanlış yapmış. zaten hamilelikte hormonlar tavan zartı zurt anlıyoruz daha ılımlı konuşabilirdi. moral her şey gerçekten.

aynen öyle. çok yanlış yapmış. zaten hamilelikte hormonlar tavan zartı zurt anlıyoruz daha ılımlı konuşabilirdi. moral her şey gerçekten.
Aynen moral çok önemli gerçekten suyu az diye hareketide az demişti gece yarısı yataktan kalkıp çikolata yiyip hareket edecek diye bekleyip etmeyince acaba öldü mü diye ağladım kaç gün makale tez tıp öğrencilerinin ders slaytları ve forumlarda yazılanları araştırdım okudum daha 21 haftalık olduğu için hiç değil mi 24 25 haftayı görsek diye düşünüp duruyordum çok şükür rabbime korudu bebeğimi❤

Insallah düşündüğün gibi bi durum yoktur cnm

8 aylik bi kaybim var, su an igne vuruluyorum pihtilasma icin buyuk bi myomum var ara ara kasilmalarim var falan o da sag olsun kisa araliklarla cagiriyor artik bakti rahat etmiyoruz
Ah o igneler bacaklarim resmen mosmor artık..37 haftaya kadar yapılacak dedi dr..umarim saglikla kucagimiza almak nasip olur

Bazı drlar rahatlatmaktan ziyade insanin psikolojisini bozuyo kötü seyler soyleyip..cok itici bi dr. Iyi yapiyosun gitmemekle..

evet bende de oluyor. nasıl anlatsam vajina etimde (bu ne demekse siz anladınız ) değil de kemiklerimde sanki. bazen sağda bazen solda ağrı oluyor ama dayanılmaz değil sinir bozucu
Evet canım öyle benimde sızlama dimi arada sızlayıveriyor ara ara devam ediyor tuhaf birşey ya

Bana da dr hcg değerimi gösterip hamile miyim diye sorduğumda evet hamile gözüküyorsun ama kalbi atmıyo olabilir, dış gebelik olabilir filan demişti ağlaya ağlaya eve gitmiştim. Drlar o kadar alışmış ki bu tip durumlara bizi duyguları olan insanlar değilde iş gibi görüyolar maalesef

Onceki dogumumda 2 mm jin altına dusmustu yattim hep yurumedim bile. Zamaninda dogdu cok sikur

kızlar, hepimizin en büyük dileği sağlıkla sıhatle bebeklerimizi kucağımıza alabilmek tabi ki ama yinede aklıma takılan bir konuda sizlerinde fikirlerini almak istiyorum .Doğum için hastane odanıza gelecek ziyaretçiler için süsleme ve ikramlık şeker, çikolata vs koyabilecek misiniz? Salgın döneminde tedbir almak açısından hastaneler bu tür şeylere izin veriyorlar mı bilginiz var mı? belki şehirden şehire, hastaneden hastaneye değişiyordur bu durum ama merak ettim

Ben her ihtimale karşı masa konsepti aksesuar ve hediyelik çikolata ayarladım kafamda belli ama ihtimal vermiyorum artık hastaneye refakatçi dışında ziyaretçi alacaklarını
İstanbul da yaşıyorum
Randevu aldığım özel hastane randevu oluştururken bile en fazla bir refakatçi ile gelin daha fazlasını alamayız diyip uyardı
Eşim zaten ilk ve tek 10 haftada ultrason da görebildi
Şuan muayene olurken odaya almıyorlar pandemi sürecinin başından beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…