2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Çok ilginç ya kıyısından dönmüşsün ameliyatın neyse ki güzel devam etmiş

Eşim 1.90 ben 175. Bana kilo alma diye kızıyor yeme diyor yemiyorum çocuk geri diyor.hasta edecekler insanı. Hüngür agladim bugün
Valla Allah tüm hamilelere doğuruncaya kadar sabır versin gerçekten de doktorlar ne dediklerini bilmiyorlar.şeker ölçümüm sınırda çıktı diye 3 hafta şekerden kestiler beni.her gün şeker ölçüm cihazıyla ölçüm yaptım,psikolpjimi alt üst ettiler.en son ölçümlerden sonra bana sende şeker meker yok dediler ölür müsün,öldürür müsün? 3 hafta boyunca meyve yiyemedim cihazdan cihaza ölçümler,tahliller farklılıklar gösterebiliyor.bence hiç canını sıkma canım.önemli olan bebişinin sağlıklı olması

Amin inşallah haklısın bu gebeligmde 3. Dr degistirdim artik cidden yoruldum sıkıldım.

Kızlar ilişkide hangi pozisyon zararlı sizce kadının altta erkeğin üstte olduğu pozisyon bizim için sizce tehlikeli mi o şekilde bi ilişki oldu ve bende biraz korktum sonrasında açıkcası bacaklarımı büktüğüm için acaba çok mu baskı oldu ki diye

Ben sola ya da sağa dönüp yattığımda pozisyon değiştirinceye kadar beni rahatsız ediyor nedense kesinlikle sağa ve sola dönüp yatmamı istemiyor kefir,muz,süt.bebeğe direkt kilo aldıran besinler.

Kanama olmadığı müddetçe sıkıntı yok canım.

karnında ağırlık olmadığı sürece sıkıntının olmadığını okumuştum sanki. ama en risksizi doggy di galiba

Ben sola ya da sağa dönüp yattığımda pozisyon değiştirinceye kadar beni rahatsız ediyor nedense kesinlikle sağa ve sola dönüp yatmamı istemiyor kefir,muz,süt.bebeğe direkt kilo aldıran besinler.
evet kefir ve süt özellikle. bize de faydası olur hepimiz dişlerimizden dertliyiz

Nasıl yani kilomu vrdiniz. Peki benimki doktorun abarttıği kadar mi sizce. Yatarak kabizliktan çatlicak gibiyim bu kadar koruyabiliyorm
evet ilk 5 ay havayla beslendim desem yeridir. 10 kg dan fazla kilo verdim. şimdi de garip bir şekilde bebeğim kilo almasına rağmen onu koruyorum.

bence doktorunuz artış devam etmesin diye korkutmaya çalışmış sizi ama abarttığı kadar olduğunu sanmıyorum. aldığınız 9.5 kiloda ödem var, bebeğin suyu var, bebek var, plasenta var, göğüsleriniz var var da var yani. lifli gıdalar tüketmeyi denediniz mi?

Bol su içiyorum duphalac içiyorum banamisin demiyor hele ki kan ilacına baslayinca aman Allahm işkence. Sizin adiniza sevindim korumaniz şans. Doğumdan sonra formunda bir anne olacaksnz

Bol su içiyorum duphalac içiyorum banamisin demiyor hele ki kan ilacına baslayinca aman Allahm işkence. Sizin adiniza sevindim korumaniz şans. Doğumdan sonra formunda bir anne olacaksnz
ayyy inşallah. bu aralar boğazım bir açıldı pir açıldı valla almamışsam mucize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…