- 24 Mart 2020
- 119
- 131
- 23
- 39
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.601
Çok ilginç ya kıyısından dönmüşsün ameliyatınMaalesef değil, üstelik bu olay ünlü bir kadın doğum devlet hastanesinde oldu... Benim adet döngüm zaten uzun ve düzensizdi o yüzden hiç beklenen adet tarihim olmazdı, ama yine de uzun süredir adet olmadığımı farkedip bi görüneyim dedim, zaten çocuk da istiyoruz bakalım ne var ne yok diye...
Neyse gittim içerde 3 doktor var; 1 operatör 1 doçent 1 intern. Gebe misin dedi hayır dedim, ama onlar da test tahlil vs yapmadı. Vajinal ultrasondan baktı intern, bana diyor ki adetin yakın galiba. Evet dedim zaten olamıyorum diye geldim, peki siz nerden bildiniz diye sordum bana dedi ki rahim içi kalınlaşmış. (ben de Allah Allah diyorum içimden, rahim içi kalınlığı gebelik belirtisi aslında, neyse dedim doktor olan o, o daha iyi bilir) Yanına doçent geldi interne benim üzerimden sorular sordu diğer doktor geldi baya terminolojik konuştular konuştular vs. derken tamam dedi giyinebilirsin. Ama bunlar olurken vajinal ultrasonda hiç canı yanmayan ben, acıdan kıvranıyorum kız umursamıyor. Neyse hazırlandım gittim yanlarına bana dediler ki senin rahim duvarında myom var, myom olduğu sürece orda bebek tutunamaz acil ameliyat olacaksın sonra da infertiliteye tüp bebek bölümüne başvuracaksın. Ben şok tabi. Akciğer filmi istediler gittim çektirdim falan tipik süreç işliyor ama bir yandan annem ısrarla sen hamile olabilirsin test yap diyor ben de değilimdir diyorum test yapıcam negatif çıkacak üzülücem gerek yok diyorum.
Ameliyat günü almaya gittim bu sefer de dediler ki bu özel bir operasyon, sen bize tarih vereceksin. Sürekli iş yerinden izin ala ala gidiyorum ve hastane bana böyle söylüyor, eeehh dedim başlarım böyle işe gittim test aldım bi yaptım ki kopkoyu çift çizgi...
İşte böyle bir hikayesi var benim minnakımın da teyzeleri❤
Ay ne uzun yazmışım bdv köşesi gibi olmuş
Valla Allah tüm hamilelere doğuruncaya kadar sabır versinEşim 1.90 ben 175. Bana kilo alma diye kızıyor yeme diyor yemiyorum çocuk geri diyor.hasta edecekler insanı. Hüngür agladim bugün
Amin inşallah haklısın bu gebeligmde 3. Dr degistirdim artik cidden yoruldum sıkıldım.Valla Allah tüm hamilelere doğuruncaya kadar sabır versingerçekten de doktorlar ne dediklerini bilmiyorlar.şeker ölçümüm sınırda çıktı diye 3 hafta şekerden kestiler beni.her gün şeker ölçüm cihazıyla ölçüm yaptım,psikolpjimi alt üst ettiler.en son ölçümlerden sonra bana sende şeker meker yok dediler ölür müsün,öldürür müsün? 3 hafta boyunca meyve yiyemedim cihazdan cihaza ölçümler,tahliller farklılıklar gösterebiliyor.bence hiç canını sıkma canım.önemli olan bebişinin sağlıklı olması
ayyy boylarımız yakın ben de 1.80 imEşim 1.90 ben 175. Bana kilo alma diye kızıyor yeme diyor yemiyorum çocuk geri diyor.hasta edecekler insanı. Hüngür agladim bugün
valla mevcut kilosundan az doğan da var çok doğan da bilemiyorum. ama bebeğe kilo aldıracak şeyleri takip edip yedikten sonra sola yatarsanız çabuk besleniyor bebek. benimki yemeklerden sonra yatarsam soluma gümbür gümbür3kiloyu gecer mi ki acaba
Ben sola ya da sağa dönüp yattığımda pozisyon değiştirinceye kadar beni rahatsız ediyor nedensevalla mevcut kilosundan az doğan da var çok doğan da bilemiyorum. ama bebeğe kilo aldıracak şeyleri takip edip yedikten sonra sola yatarsanız çabuk besleniyor bebek. benimki yemeklerden sonra yatarsam soluma gümbür gümbür
Kanama olmadığı müddetçe sıkıntı yok canım.Kızlar ilişkide hangi pozisyon zararlı sizce kadının altta erkeğin üstte olduğu pozisyon bizim için sizce tehlikeli mi o şekilde bi ilişki oldu ve bende biraz korktum sonrasında açıkcası bacaklarımı büktüğüm için acaba çok mu baskı oldu ki diye
karnında ağırlık olmadığı sürece sıkıntının olmadığını okumuştum sanki. ama en risksizi doggy di galibaKızlar ilişkide hangi pozisyon zararlı sizce kadının altta erkeğin üstte olduğu pozisyon bizim için sizce tehlikeli mi o şekilde bi ilişki oldu ve bende biraz korktum sonrasında açıkcası bacaklarımı büktüğüm için acaba çok mu baskı oldu ki diye
evet kefir ve süt özellikle. bize de faydası olur hepimiz dişlerimizden dertliyizBen sola ya da sağa dönüp yattığımda pozisyon değiştirinceye kadar beni rahatsız ediyor nedensekesinlikle sağa ve sola dönüp yatmamı istemiyor kefir,muz,süt.bebeğe direkt kilo aldıran besinler.
Ay aynennnnn.bugün dişetlerim fırçalarken kanadı meselaevet kefir ve süt özellikle. bize de faydası olur hepimiz dişlerimizden dertliyiz
Geç yumurtlamış olabilirsiniz, reglden iki gün önce bile yumurtlayanlar var. Minyonsanız da normal. Sağlıklı olması mühim olanAnneler mrb 29+3teyiz 1334 gram 39bucuk santim.1 hafta geriden geliyor dedi.neden böyle oluyor ya
82.5le başladım 92yim. Yatarak geçiriyorum gebeliğimi. Sizayyy boylarımız yakın ben de 1.80 imkilonuz kaç
Minyon deilim maşallah kapilardan sığmamGeç yumurtlamış olabilirsiniz, reglden iki gün önce bile yumurtlayanlar var. Minyonsanız da normal. Sağlıklı olması mühim olan ☺
90 la başladım şimdi 80 lerin başındayım82.5le başladım 92yim. Yatarak geçiriyorum gebeliğimi. Siz
Nasıl yani kilomu vrdiniz. Peki benimki doktorun abarttıği kadar mi sizce. Yatarak kabizliktan çatlicak gibiyim bu kadar koruyabiliyorm90 la başladım şimdi 80 lerin başındayım
evet ilk 5 ay havayla beslendim desem yeridir. 10 kg dan fazla kilo verdim. şimdi de garip bir şekilde bebeğim kilo almasına rağmen onu koruyorum.Nasıl yani kilomu vrdiniz. Peki benimki doktorun abarttıği kadar mi sizce. Yatarak kabizliktan çatlicak gibiyim bu kadar koruyabiliyorm
Bol su içiyorum duphalac içiyorum banamisin demiyor hele ki kan ilacına baslayinca aman Allahm işkence. Sizin adiniza sevindim korumaniz şans. Doğumdan sonra formunda bir anne olacaksnzevet ilk 5 ay havayla beslendim desem yeridir. 10 kg dan fazla kilo verdim. şimdi de garip bir şekilde bebeğim kilo almasına rağmen onu koruyorum.
bence doktorunuz artış devam etmesin diye korkutmaya çalışmış sizi ama abarttığı kadar olduğunu sanmıyorum. aldığınız 9.5 kiloda ödem var, bebeğin suyu var, bebek var, plasenta var, göğüsleriniz var var da var yani. lifli gıdalar tüketmeyi denediniz mi?
evet ilk 5 ay havayla beslendim desem yeridir. 10 kg dan fazla kilo verdim. şimdi de garip bir şekilde bebeğim kilo almasına rağmen onu koruyorum.
bence doktorunuz artış devam etmesin diye korkutmaya çalışmış sizi ama abarttığı kadar olduğunu sanmıyorum. aldığınız 9.5 kiloda ödem var, bebeğin suyu var, bebek var, plasenta var, göğüsleriniz var var da var yani. lifli gıdalar tüketmeyi denediniz mi?
[/QUOTE
8.9. Ayda daha cok alırsın diyolar oyle olmaz inşallah
ayyy inşallah. bu aralar boğazım bir açıldı pir açıldı valla almamışsam mucizeBol su içiyorum duphalac içiyorum banamisin demiyor hele ki kan ilacına baslayinca aman Allahm işkence. Sizin adiniza sevindim korumaniz şans. Doğumdan sonra formunda bir anne olacaksnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?