2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Anneler mrb 29+3teyiz 1334 gram 39bucuk santim.1 hafta geriden geliyor dedi.neden böyle oluyor ya
Geçen haftadaki kontrolde bana da 1 hafta geriden geliyor dedi. 31. Haftada 1500 Gr dı. Kafama çok taktım. Bol bol kavrulmamış kaju, ceviz, badem fln yedim. Bir de muz, süt ,yulaf bal karışımı yaptım içtim.muz güzel kilo aldırıyor. Bugün kontrole gittiğim de haftasını yakalamış 2000 Gr dedi. 32. Haftadayım ben de bu hafta 1 kilo almışım :) toplamda 7 kilo oldu sevindim :)))

Bol su içiyorum duphalac içiyorum banamisin demiyor hele ki kan ilacına baslayinca aman Allahm işkence. Sizin adiniza sevindim korumaniz şans. Doğumdan sonra formunda bir anne olacaksnz
Kırmızı erikler oldu, bulabilirsiniz marketlerde filan. Bugün bir bardak suyunu içtim ben de sadece, resmen pişman oldum. İnanılmaz etkili.

Kanama olmadığı müddetçe sıkıntı yok canım.
Saat 4 civarı lavaboya kalktığımda peçeteye az bişey geldi pempemsi gibi de bi kan bi korktum önce sonra bidaha gelirse gideyim hemen hastaneye dedim sabah tekrar kalktım saat 8 buçuk gibi bu sefer hiçbirşey yoktu çamaşırımda da yoktu peçeteye de gelmedi ne yapmalıyım bilemedim özel bi doktorum yok gidersem eğer devletin aciline gidicem mecbur ama bidaha da gelmeyince bilemedim

Ah canımdolaptan çıkarıp soguk yiyorum bozsun diye yok yok gerçekten kabızlık çok zor.insana sinir yapiyo
Ah cok zor gercekten hele hareketsizlik varsa kefir probiyotik yogurt ya da hosaf falan denediniz mi bi de gece yatmadan sabahta ac karnina z.yagi iciyodum ben bi kasik kusa kusa iyi geliyodu

Ah cok zor gercekten hele hareketsizlik varsa kefir probiyotik yogurt ya da hosaf falan denediniz mi bi de gece yatmadan sabahta ac karnina z.yagi iciyodum ben bi kasik kusa kusa iyi geliyodu
Inan denemedigim kalmadi normalde bile sorunum ve hamilelik ve hareketsizlikle daha da arttı. Dün ağladım kan geldi.dr yeni bir ilaç verdi depolarda bulamadık inşallah bugün bulunur

Kotu ani olmus ama evladina anlatacagin hikaye gibi bir ani olmus. Masallah minnakina okadar seye ragmen tutunmus annesine. Rabbim sonuna kadar gitmek nasip etsin

Kotu ani olmus ama evladina anlatacagin hikaye gibi bir ani olmus. Masallah minnakina okadar seye ragmen tutunmus annesine. Rabbim sonuna kadar gitmek nasip etsin

Evet çok şükür... Amin canım hepimize inşallah

Kızlar bebek hareketlerini sayan var mı bugün bi program sayesinde saydım ve saat 9 dan bu saate kadar 15 kez hissettim hareketini iyi mi sizce

kızlar aklıma gelmişken, bebek için kullandığınız uygulamaları ve ne işe yaradıklarını yazar mısınız?

ben bir tek banu çiftçinin uygulamasını kullanıyorum.

kızlar aklıma gelmişken, bebek için kullandığınız uygulamaları ve ne işe yaradıklarını yazar mısınız?

ben bir tek banu çiftçinin uygulamasını kullanıyorum.
Bende bi onu kullanıyorum videoları hoşuma gidiyor o yüzden bi happy mom kullanıyorum oda yine hergün bebeğin gelişimi hakkında çok güzel bilgiler veriyor onun için bir de bugün işte hareket sayacı indirdim doktor artık takip etmemi istediği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…