2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Happ momda da tekme sayar özelliği var

Muz kabizlik yapiyor mu sizlerde ? Cok yararli aslinda ama kabiz yapar diye cok fazla tuketmeye korkuyorum
Yapmıyor, sanırım triot ilacı kullandığım için metabolizmam çok hızlı çalışıyor. Eskiden yapardı ama. Aç karna erik suyu içmenizi öneririm demir hapı ile, o sekilde de kabızlıga çözüm olmuştu bana. Hem demiri almıs oldum hem de kabızlık sorunu kalmamıstı.

kızlar aklıma gelmişken, bebek için kullandığınız uygulamaları ve ne işe yaradıklarını yazar mısınız?

ben bir tek banu çiftçinin uygulamasını kullanıyorum.
Happy mom ve hamilelik + diye iki uygulamaya bakıyorum, günlük gelişmeleri hakkında bilgi veriyor hem bana olcaklardan hem de bebeğe olcaklardan haberdar oluyorum, bazı durumların normal olduğunu öğreniyorum iyi oluyor

Kızlar bebek hareketlerini sayan var mı bugün bi program sayesinde saydım ve saat 9 dan bu saate kadar 15 kez hissettim hareketini iyi mi sizce
Hamilelik+ kullanıyorum, şimdi baktım orada da varmış(ücretli). Ben hiç saymadım, doktor da bir şey demedi ama ben de sayayım bakayım merak ettim:)) bu 15 i nasıl saydınız? Mesela her kımıldamayı bir hareket olarak mı kabul ettiniz yoksa her kımıldama seansını bir hareket olarak mı kabul ettiniz?
Örnek vermem gerekirse; benim kız bir başladı mı durmak bilmiyor, bazen 1 saate yakın hareket ediyor bir oraya bir buraya, bir el bir kol bu seansı sadece bir hareket olarak mı kabul etmeli yoksa her kımıldamasını ayrı mı saymalıyım?

Kızlar bebek hareketlerini sayan var mı bugün bi program sayesinde saydım ve saat 9 dan bu saate kadar 15 kez hissettim hareketini iyi mi sizce
Canım bu hareketler nasıl sayılıyor bir kere de arka arkaya ediyor mesela onu bir olarak mı sayıyoruz diğer hareketler ne kadar arasında olmalı bide o program nedir ?

Ben her hareketini ayrı sayıyorum canım 1 saate yakın hiç öyle hareketi olmadı ama ard arda 2 3 defa vurduğu oluyor ben hepsini tek tek saydım çünkü hepside ayrı sonuçta doktor bu konuda bişey demedi ama

Canım bu hareketler nasıl sayılıyor bir kere de arka arkaya ediyor mesela onu bir olarak mı sayıyoruz diğer hareketler ne kadar arasında olmalı bide o program nedir ?
Ben her birini ayrı saydım canım bazen dediğin gibi ard arda geliyor hareketleri bazen de 1 2 dk arayla ama ben hepsini tek tek saydım bebek kicks diye bir uygulama

Kızlar internette böyle yazıyor doktor banu çiftçi de bu şekilde yazmış ama benim saydığım hareketler 1 veya 2 saat içinde değildi ben sırf onada odaklanmadım ama bı yazı beni biraz korkuttı açıkcası

Eklentiler

• Screenshot_20200717-190937.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 77
ooo bebek uyuyo dönüyo bazen hiç kıpırdamıyo. her gün gitmemiz lazım o zaman

Arkadaşlar bugün saat 19:30gibi kaynımlara gittik oturmaya.yarım saat kadar önce geldik ama benim için kabustan beterdi.karnım ve bebek beni rahat bırakmadı.oturamadım bir türlü.eve geldiğimden beri uzanıyorum ve bebek çok hareketli.sanırım iki büklüm çok strese girdi ve beni rahatsız etti.benim gibi olan var mı?

evet

dün ve önceki gün resmen göğsümdeydi ve sürekli hareket halindeydi. oturamadım, yatamadım, nefes alamadım. çok zorlandım

evet

dün ve önceki gün resmen göğsümdeydi ve sürekli hareket halindeydi. oturamadım, yatamadım, nefes alamadım. çok zorlandım
Beni zaten gece gündüz hiç rahat bırakmıyor da ama bugün misafirlikte bi hayli zorladı yanii.her sabah zaten saat 5 den başlıyor hoplayıp zıplamaya.hiç rahat bırakmıyor hiiiiiiiiçççç.pazar günü de sınavım var ne yapacağımı düşünmeye başladım kara kara

Oturunca çok rahatsız ediyor. Ya uzancam ya ayağa kalkcam.

Benimki hiç durmuyo fırlayıp çıkcak diyorum yakında duvardan duvara atıyo sanki kendini

Slm kizlar nasil geciyor hamilelikler ins iyidir hepinizinki bisey sormak istiyorum size vitamin ve balik yagi hapini hergun almaya devam ediyorum dok al dedi ama hamilelik sonuna kadar bebegin kilosunda fazla artisa neden olur mu acaba bazi yerlerde oyle yaziyodu normal dogum olacagi icin biraz endise ettim beslenmeye dikkat etmeye calisiyorum ama bugunlerde virus, eve tikanma, annemde gelemiycek Kanada’da yasiyorum yanlizlik hic bisey yemek istemiyorum degisik duygular icindeyim burdan icimi dokuyorum iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…