- 16 Kasım 2019
- 1.560
- 3.410
- 133
- 31
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.641
Happ momda da tekme sayar özelliği varBende bi onu kullanıyorum videoları hoşuma gidiyor o yüzden bi happy mom kullanıyorum oda yine hergün bebeğin gelişimi hakkında çok güzel bilgiler veriyor onun için bir de bugün işte hareket sayacı indirdim doktor artık takip etmemi istediği için
Yeni farkettimHapp momda da tekme sayar özelliği var
Ya da emzirme sütyeni?Hangi marka tavsiye edersiniz?Kızlar emzirme atleti aldınız mı?
anneme aldırdımYa da emzirme sütyeni?Hangi marka tavsiye edersiniz?
Ben normal südyen takamıyodum yumuşak südyen ararken e bebekten emzirme südyeni aldım normalde hiç südyen takmayan ben evde bile takıyorum artık yumuşak yok gibi şimdiden kullanıyorumYa da emzirme sütyeni?Hangi marka tavsiye edersiniz?
Yapmıyor, sanırım triot ilacı kullandığım için metabolizmam çok hızlı çalışıyor. Eskiden yapardı ama. Aç karna erik suyu içmenizi öneririm demir hapı ile, o sekilde de kabızlıga çözüm olmuştu bana. Hem demiri almıs oldum hem de kabızlık sorunu kalmamıstı.Muz kabizlik yapiyor mu sizlerde ? Cok yararli aslinda ama kabiz yapar diye cok fazla tuketmeye korkuyorum
Happy mom ve hamilelik + diye iki uygulamaya bakıyorum, günlük gelişmeleri hakkında bilgi veriyor hem bana olcaklardan hem de bebeğe olcaklardan haberdar oluyorum, bazı durumların normal olduğunu öğreniyorum iyi oluyorkızlar aklıma gelmişken, bebek için kullandığınız uygulamaları ve ne işe yaradıklarını yazar mısınız?
ben bir tek banu çiftçinin uygulamasını kullanıyorum.
Hamilelik+ kullanıyorum, şimdi baktım orada da varmış(ücretli). Ben hiç saymadım, doktor da bir şey demedi ama ben de sayayım bakayım merak ettim:)) bu 15 i nasıl saydınız? Mesela her kımıldamayı bir hareket olarak mı kabul ettiniz yoksa her kımıldama seansını bir hareket olarak mı kabul ettiniz?Kızlar bebek hareketlerini sayan var mı bugün bi program sayesinde saydım ve saat 9 dan bu saate kadar 15 kez hissettim hareketini iyi mi sizce
Canım bu hareketler nasıl sayılıyor bir kere de arka arkaya ediyor mesela onu bir olarak mı sayıyoruz diğer hareketler ne kadar arasında olmalı bide o program nedir ?Kızlar bebek hareketlerini sayan var mı bugün bi program sayesinde saydım ve saat 9 dan bu saate kadar 15 kez hissettim hareketini iyi mi sizce
Ben her hareketini ayrı sayıyorum canım 1 saate yakın hiç öyle hareketi olmadı ama ard arda 2 3 defa vurduğu oluyor ben hepsini tek tek saydım çünkü hepside ayrı sonuçta doktor bu konuda bişey demedi amaHamilelik+ kullanıyorum, şimdi baktım orada da varmış(ücretli). Ben hiç saymadım, doktor da bir şey demedi ama ben de sayayım bakayım merak ettim:)) bu 15 i nasıl saydınız? Mesela her kımıldamayı bir hareket olarak mı kabul ettiniz yoksa her kımıldama seansını bir hareket olarak mı kabul ettiniz?
Örnek vermem gerekirse; benim kız bir başladı mı durmak bilmiyor, bazen 1 saate yakın hareket ediyor bir oraya bir buraya, bir el bir kolbu seansı sadece bir hareket olarak mı kabul etmeli yoksa her kımıldamasını ayrı mı saymalıyım?
Ben her birini ayrı saydım canım bazen dediğin gibi ard arda geliyor hareketleri bazen de 1 2 dk arayla ama ben hepsini tek tek saydım bebek kicks diye bir uygulamaCanım bu hareketler nasıl sayılıyor bir kere de arka arkaya ediyor mesela onu bir olarak mı sayıyoruz diğer hareketler ne kadar arasında olmalı bide o program nedir ?
ooo bebek uyuyo dönüyo bazen hiç kıpırdamıyo. her gün gitmemiz lazım o zamanKızlar internette böyle yazıyor doktor banu çiftçi de bu şekilde yazmış ama benim saydığım hareketler 1 veya 2 saat içinde değildi ben sırf onada odaklanmadım ama bı yazı beni biraz korkuttı açıkcası
evetArkadaşlar bugün saat 19:30gibi kaynımlara gittik oturmaya.yarım saat kadar önce geldik ama benim için kabustan beterdi.karnım ve bebek beni rahat bırakmadı.oturamadım bir türlü.eve geldiğimden beri uzanıyorum ve bebek çok hareketli.sanırım iki büklüm çok strese girdi ve beni rahatsız etti.benim gibi olan var mı?
Beni zaten gece gündüz hiç rahat bırakmıyor da ama bugün misafirlikte bi hayli zorladı yanii.her sabah zaten saat 5 den başlıyor hoplayıp zıplamaya.hiç rahat bırakmıyor hiiiiiiiiçççç.pazar günü de sınavım var ne yapacağımı düşünmeye başladım kara karaevet
dün ve önceki gün resmen göğsümdeydi ve sürekli hareket halindeydi. oturamadım, yatamadım, nefes alamadım. çok zorlandım
Oturunca çok rahatsız ediyor. Ya uzancam ya ayağa kalkcam.Arkadaşlar bugün saat 19:30gibi kaynımlara gittik oturmaya.yarım saat kadar önce geldik ama benim için kabustan beterdi.karnım ve bebek beni rahat bırakmadı.oturamadım bir türlü.eve geldiğimden beri uzanıyorum ve bebek çok hareketli.sanırım iki büklüm çok strese girdi ve beni rahatsız etti.benim gibi olan var mı?
Benimki hiç durmuyo fırlayıp çıkcak diyorum yakında duvardan duvara atıyo sanki kendiniArkadaşlar bugün saat 19:30gibi kaynımlara gittik oturmaya.yarım saat kadar önce geldik ama benim için kabustan beterdi.karnım ve bebek beni rahat bırakmadı.oturamadım bir türlü.eve geldiğimden beri uzanıyorum ve bebek çok hareketli.sanırım iki büklüm çok strese girdi ve beni rahatsız etti.benim gibi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?