2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
kızlar aklıma gelmişken, bebek için kullandığınız uygulamaları ve ne işe yaradıklarını yazar mısınız?

ben bir tek banu çiftçinin uygulamasını kullanıyorum.

Hamileliğimi öğrendiğimde elikayı yüklemiştim o günden beri kullanıyorum kg takibi anket bölümü falan işime yarıyor

Benimki de geceleri asssla durmuyor uyuyamıyorum sürekli kasıklarımda bir dönüyor bir geriniyor bazen hıçkırık krizi geliyor bu gece nasıl uykuya dalabildim hiç bilmiyorum mesela

Eğer karnın sertleşirken adet ağrısı gibi bir şey hissedersen o zaman korkmak gerekiyor canım. Eğer o ağrı gibi şey t Bende olduğu için dün nst ye bağladılar o yüzden kasılma çıktı erken doğum riskim olduğunu söyledi doktorum

Bazı kişiler daha az hissediyor bazı kişiler daha çok, endişelenme. Yine de doktoruna bir sor bakalım o ne diyecek.

Aynı duyguları ben de yaşıyorum ve o yüzden bu gebelikte az kilo aldım.iştahsız olduğum için ilkinde 20 kilo almıştım çünkü kafam çok rahattı.ama vitaminlere devam ediyorum balık yağı vs sonuçta çocuk sağlıklı olsun bu herşeyden önemli.

Bende Yurtdisindayim canim.Vitaminleri kullaniyorum bende.Doguma kadar kullanicam.Ekstra bir artisa sebep olmaz demisti doktorum sormustum ben bunu.Hatta ben baya bi vitamin kullaniyorum.Bebek.kilosu var.ama gebelik sekeride var benim

Bende Yurtdisindayim canim.Vitaminleri kullaniyorum bende.Doguma kadar kullanicam.Ekstra bir artisa sebep olmaz demisti doktorum sormustum ben bunu.Hatta ben baya bi vitamin kullaniyorum.Bebek.kilosu var.ama gebelik sekeride var benim
Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz?

Bebeğin kilosu biraz genetikle de alakalı. Son adet tarihi aynı olanlarda bile erken yumurtlayanın bebişi iri oluyor. Vitamin ve balık haplarının çok etki edeceğini düşünmüyorum. Doğduktan sonraki bağışıklık sistemine etkisi vardır, mutlaka yararlıdır. Allah yardımcınız olsun benim annem hasta halama bakıyor, yalnızdım tamamen kızımı büyütürken. Siz halledersiniz endişe etmeyin, annelere süper güç veriyor Allah

Anneler ben bahsettiğiniz gibi ekstra vitaminler balık yağı falan kullanmyorum.magnesyum ve kan hapim var.kilolu olduğum için mi vermediler acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…