2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Anneler ben bahsettiğiniz gibi ekstra vitaminler balık yağı falan kullanmyorum.magnesyum ve kan hapim var.kilolu olduğum için mi vermediler acaba
Ben de kendi ağzımla istedim canım.sen de söyle bence.yoksa çok halsiz kalırsın.ben takviyelere rağmen çok halsiz kalıyorum,takviyesiz beni yerlerden toplarlardı heralde

Selamlar canim burda mesajını görünce yazayım istedim. Benim çok yakın bir arkadaşım doğum yaptı özel hastanede ziyaretçi kabul etmemişler. Sadece yatak başlığını ve kapıyı süslemişler hatta başlığı dezenfekte edince renkleri solmuş

Geçmiş olsun öncelikle.Nasıl çıktı sonuc var mı sancı kasılma falan. Ben de benzer sıkıntılar ı yasadım bir kaç gün önce yatıyorum
Kızlar bu sabah avuç içi kadar su geldi acile geldim iltihap varmış ondan kaynaklanıyormuş bu iltihap doğuma bile sebep olur dedi şuan nstye bağladılar 20 dakka nstde kalacakmışım onu bekliyorum

Düzenli sanci cıktı bu şekilde eve yollayamam dedi burda yapacağıniz bisey varmı dedim yok dedi kağıt imzalayıp eve geldim
Nasıl yapılacak bir sey yok dediler ki.ben de kendi doktoruma ulasamamiştim devlet acilde yatış dedi ben de imza atıp çıktım kendi doktorum gözetiminde 1 gün yattım hastanede .iyi olunca bıraktı ilaclar falan verdi istiharrat ve bol su dedi.hastane de de ciğer geliştirici iğne sancı durdurucu serum iltihap için de yine antibiyotik serum verdiler. Tedbir bizden Allah'a emanetiz hepimiz .çok geçmiş olsun

Iltihap dediginiz idrar yollarinda mi

Çok iyi yaptın canım , bende de ufak ufak hazırlıklar başladı. Hastane çantası vs gibi. bu tür hazırlıklarda malum kısa sürede tamamlanmıyor. Hastaneden kabul etmeyeceklerini tahmin ediyordum aslında ama henüz hastaneleri arayıp net bilgi almadığım için bir danışmak istedim.Sağlıklı doğsunlar, sağlıkla evlerimize dönebilelim de artık bu tür heveslerimizde başka zamanlarda yaşarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…