2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Geçmiş olsun. Sancıların şiddeti kaç çıktı nst de? Bir de kasılmaların sıklığı ne? Kendi doktorunla görüştün mü? Mutlaka doktorunu bilgilendir.
Kâğıdı ben görmedim ama düzenli sancıların var dedi doktorum şuan şehir dışında çarşamba günü gidicem kontrole uzan yerinden kalkma kendini dinle dedi kasılmalarım 15 dakka da bir oluyor

Bana da vermedi kiloyla alakası yok bence kan değerlerine bakıp gerekli görüyosa veriyodur muhtemelen
evet bana da bir takviye vermedi doktorum. hatta sağlık ocağından decavit vermişlerdi ve kontrole kadar kullanmıştım. ama kontrolde doktoruma söyleyince gerek yok gereksiz yere kilo bile alırsın demişti.

kan değerlerine ve tahlillere göre veriyorlardır büyük ihtimalle.

Kâğıdı ben görmedim ama düzenli sancıların var dedi doktorum şuan şehir dışında çarşamba günü gidicem kontrole uzan yerinden kalkma kendini dinle dedi kasılmalarım 15 dakka da bir oluyor
ama gittiğin hastanede sana yatış verip kasılmaları durdurmak için takviye yapmaları lazımdı ya

Kendine hastane için neler hazirladin canm.ben 1gecelik 1pijama takim çamaşır havlu ped göğüs pedi düşünüyorum yetmezmi

Normal doğum görünüyorsa gayet yeterli bence, ben şöyle düşündüm 1gecelik, 3lü pijama takımı, iç çamaşır, 1 paket depend, emzirme sütyeni, havlu, çorap, çıkışta giymek için de bir elbise koyacağım valize. Bir de üşürüm diye ince bir koltuk battaniyem vardı onu alacağım inşallah

Terlik alsam mı bilmiyorum zaten sandalet giyiyorum normalde ve çok rahat

Anneler ben bahsettiğiniz gibi ekstra vitaminler balık yağı falan kullanmyorum.magnesyum ve kan hapim var.kilolu olduğum için mi vermediler acaba
Her ilaç , vitamin herkese verilmiyor. Vücudumuz da yeterli varsa ekstra takviyeye gerek duymuyor Dr. En iyisini doktor bilir. Ben et yemediğim için omega3 verdi. Kramplarım olmadığı için magnezyum vermedi.

Yatisi sana bıraktım kararı ister yat ister evde dinlen dedi bende bu virüs zamanı risk almamak adına eve geldim
Canım öncelikle çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce risk ortadan kalkar burda da yazmıştım 25. Haftamda benimde suyum gelmişti, 1 hafta hastanede kaldım. Bebek enfeksiyon kapmaması için ve kesenin kendisini onarması için günde 3 adet antibiyotik iğne vuruyorlardı ve ciğer geliştirici iğnelerini yaptılar. Su gelişi ciddi bir durum mutlaka antibiyotik tedavisi gerektiyor kesinlikle suyunuz geldiyse. Bu durumu yaşamış biri olarak nacizane tavsiyem başka bir doktora daha gözükmenizde fayda var

Kuzum ben ctesi günü doktora gittim muayene esnasında sordum doktora doğum sonrası ziyaretçi kabul ediliyor mı diye
Evet kabul ediyoruz bir refakatçi oluyor ama gün içinde ziyaretçi kabulü var dedi
Tabi bizim doğum zamanına kadar ne olur bilinmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…