2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Q evet terlik falan şart.cikis icinde elbise. Bazi seyler okudukça aklima geliyor teşekkürler

Sizdeyse enfeksiyon mu vardı ?

Benim de aynıydı.sancı falan hissetmedim nst de 40 50 civarı çıktı sancı. Biraz belde ve kasıklarda agrı olunca doktora gittim iyi ki gitmişim
Benimde benzer sikayetlerim oluyor ama her sey normal oldugu icin bi sorun yok dedi dr.um 2 haftada 1 gidicem artik yakindan takip edicek tabi. Bi de sancilarin de sıklığı onemliymis sanirim duzenli araliklarla sık kasilmalar olmasi tehlikeliymis

Bebegin suyunda azalma mi vardi peki yoksa siz mi fark ettiniz suyun geldigini ? Benim kafam acayip karisik o konuda
Tam tersi suyu fazla olduğu için doktor takibindeydim. 25. Haftamda yavaş yavaş geldi, sanki idrar yapıyormus gibi ama kesinlikle tutamıyorsun öyle bişey oldugunda kendisi akıyor. Ayağa kalktığımda da bir anda 1 su bardağı kadar su boşaldı. 3 defa bu şekilde geldi 2 3 dk aralıklarla. Ama su gelmesi farkedilmeyecek birşey değil. az az geliyorsa akıntı olur gibi hissediyorsun, fazla gelirse zaten her yerin sırıl sıklam oluyor. Benim suyumun erken gelmesinde şekerden şüphelenildi.

Asıl sıkıntı yaratan az az gelmesi zaten nasil ayirt eder ki insan Fazla gelse elbet fark edilir. Simdi havalar sicak cok terliyor insan bi de mantar yuzunden akinti oluyor. Ay bi vakitli vakitli dogursak sag salim hic bitmiyor tedirginligi

Bu arada cok sukur gelmissiniz bu haftalara demek ki minnosun zamani varmis daha

Aynen benim 10 dk da bir oluyordu kasılmalarım.ben gecen hafta doktora gitmiştim hersey yolunda idi.hatta bikac günlük tatil için izin bile almiştik doktordan. Bu lekelenme olayı olmasaydı yine çok üstüne düşmezdim. Lekelenme olunca daha çok kafaya taktım gittim.dediğim gibi iyi ki gitmişim

Tekrar enfeksiyon testi yapılmadı serum da antibiyotik verildi bu iyi gelecek dedi doktor.ogunden beri hiç akıntım yok o yüzden iyi geldiğini düşünüyorum.umarım öyledir
İnşAllah öyledir antibiyotik bana fayda etmedi kültürde üreme çıkmadı bida üreme yapılacak arada akıntı geliyor sızlama oluyor sizde de oluyormuydu sızlama

Şeker varmıydı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…