2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Lekelenme neden olmuş enfeksdan ötürü mü nasıl bi lekelenmeydi canım

hangi ildesiniz? Ben ankaradayım. GEçen hafta gittiğimde sordum kesinlikle ziyaretçi kabul etmiyorlar

Hanımlar kan sonuçlarım çok düşük 9.8
Düzenli almaya çalıştığım halde ilacımı her geçen gün düşmeye devam ediyor. Günde 1 kez almaya devam et dedi dr um. Onun dışında bir sıkıntım yok ama kansızlık halsizlik yapıyor. Nasıl üstesinden gelebilirim?

İlacını yanlış içiyor olabilir misin? Demir hapını içtikten sonra 1-2 saat süt, yoğurt, kefir, peynir çeşitleri ve çay tüketemezsin mesela

bol bol kırmızı erik, kırmızı üzüm ve bunların kurusunu yiyebilirsin. tabii şekerin yoksa. kırmızı et, domates ve yeşil renkli sebzeler de kana çok faydalı. kuru meyvelerden şekersiz hoşaf yapabilirsin.

İlacını yanlış içiyor olabilir misin? Demir hapını içtikten sonra 1-2 saat süt, yoğurt, kefir, peynir çeşitleri ve çay tüketemezsin mesela
Dr um ilacı öğün aralarında al dedi ne ac ne tok. Ben de kahvaltıdan sonra alıyordum ama ardından süt ürünleri tüketmiyorum. Bilmiyorum niye böyle oluyor. Keçiboynuzu pekmezi yiyorum ama iştahım hiç yok hep zorla yiyorum galiba besinsizlikten.

olabilir. bir de dut pekmezi ve çok faydalı. ben gebeliğimin ilk aylarında hiçbi şey yiyemiyordum ya da yesem anında tuvalete koşmaca... sabahları mutlaka 1 çorba kaşığı hakiki bal ya da dut pekmezi yiyordum ama. beni ayakta tuttuysa onlar tutmuştur öyle diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…