2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canım 5bucuk ay sürekli kustum gerçekten zor bir hamilelikti daha zorları da vardır eminim ancak mide bulantısı da zorlayıcı etmenlerden gebeliği.
O zamanlar bu kadar düşük değildi ama 20 haftadan sonra kan değeri düşer dedi hemşire. Belki de bebek büyüdüğü için bilemiyorum. Dut pekmezini de deneyeyim. Inşallah bebeğim iyidir

Ben Multivitamini bile kahvaltıdan 1 saat sonra alıyorum, ilaçlar yediklerimizle etkileşime giriyor istersen sen de yemekten 1 saat sonra al. 9.8 gerçekten düşük

Nts ye giren arkadaşlar ortalama ne kadar sürüyor ben geçen hafta gitmeliydim ama vaktim olmadı bu hafta kontrol öncesi girmeyi planlıyorum

Bu hafta gireceğim, doktorum 20 dk sürdüğünü, hastaneye 20-25 dk erken gelmem gerektiğini söyledi

Kan sonuçlarında hangisi gösteriyor kansızlığı acaba ne olarak bakabilirim

Benim sonucum 11 di ve dr bana gunde 2 kez kullan dedi. Bir arkadaşım da hamile. Onun degeri 10 du o da iki kez kullandi, en son dogum oncesi baktilar 12 ye cikmisti. 1 kez yeterli gelmiyor sanirim 2 kez kullanmayi sormalisin dr a

Benim sonucum 11 di ve dr bana gunde 2 kez kullan dedi. Bir arkadaşım da hamile. Onun degeri 10 du o da iki kez kullandi, en son dogum oncesi baktilar 12 ye cikmisti. 1 kez yeterli gelmiyor sanirim 2 kez kullanmayi sormalisin dr a
Bugün konuştuk gunde 2 alayim mi dedim, 1 kez yeterli dedi
Ama dinlemeyecegim sanirim
Dr umun sabit fikirleri var maalesef

Hiç bir bilgim yok ama bu iltihapla sen erken doğum bile yapabilirsin o kadar yoğun dedi

Ilaç vericem başka bisi yapmam dedi gözlem altında tutcaz deselerdi kalırdım
O iltihap beni de mahvetti. Kac kez fitil kullandim, dr a gidince icimi batikonla temizledi iki hafta ust uste ama yine gecmedi. En son kullandigim uc gun ard arda kullanilaj fitil oldu ondan iki gun sonra da haftada bir yapilan vaginol vajinal dus seti aldirdi. Simdilik fayda etti ama yine de guvenemiyorim

Benimde sürekli geçmeyen kaşıntı ve akıntı şikayetim var doktorlar mantardan şüphelendi fitil verdiler ama ne fitil ne krem fayda etmiyor sizin dediğiniz enfeksiyon nasıl bişey tekrar muayene olmak istiyorum nereye gitmeliyim ki

Az az geldiğinde bile anlamıştım ben, akıntı ile karışmıyor ama sıcaktan dolayı terliyoruz haklısınız belki onunla karışabilir, benim suyum geldiğinde henüz yaz tam gelmemiişti. Amin canım inşallah 8 ay 8 yıl gibi geçti resmen korkudan tedirginlikten
Bu arada cok sukur gelmissiniz bu haftalara demek ki minnosun zamani varmis daha
Oğluşumda annesi gibi savaşçı çıktı, direndi bugünlere kadar

Kan ilaçlarını öğün aralarında alın diyorlar ama kesinlikle öyle yapmayın ne olursa olsun çay kahve süt yoğurt ayran tüketiyoruz ben kızıma da kan damlasını gece yatarken veriyordum kendimde kan ilacımı gece yatarken içiyorum uzun süre birşey yenilmediği için ilaç emili iyi oluyor benim hemoglobin 17 çıktı hiç bilmem kan değerlerimin düştüğünü regli falan da çok yoğun olurum halbuki ama et sakatat yeşil sebzeler dikkat ederim yemeğe birde et yediğim zamanlar ayran yoğurt süt hayatta yemem çok dikkat ederim ilacını yatarken iç ve gece uyurken keçiboynuzu özü 1 yemek kaşığı içine 5 damla limon damlat doğuma kadar toparlarsın kuzum üzülme

Benimde düşük..depolar bile bos tahlil sonuclarina gore..Ay başı tekrar bakicak dr ve düşükse damardan takviye yapicaklarmis..ete yuklen biraz dedi ama 13 haftadan bu yana içiyorum hic yukselis göstermedi..bakalim nolucak..

Bende Bugün kontrole gittim 33+2 günlük 2260 gr 46 cm dedi doktorumuz 1 hafta önden dedi kendi doktorum hastaneden ayrılmış başka bir doktora başladık bakalım hayırlısı kendi doktorumda 1 hafta geriden geliyor demişti anlamadım gitti

Kızlar gebelere bakan jinekoloji uzmanları da var mı ben bu enfeksiyon mantar artık her neyse buna o bölümün doktorlarının bakmasını istiyorum gebe bölümüne gittim mantara benziyor diyerek fitil verdi ama hiçbir işe yaramadı hangi bölüme randevu almalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…