- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.761
Canım 5bucuk ay sürekli kustum gerçekten zor bir hamileliktiolabilir. bir de dut pekmezi ve çok faydalı. ben gebeliğimin ilk aylarında hiçbi şey yiyemiyordum ya da yesem anında tuvalete koşmaca... sabahları mutlaka 1 çorba kaşığı hakiki bal ya da dut pekmezi yiyordum ama. beni ayakta tuttuysa onlar tutmuştur öyle diyeyim.
Dr um ilacı öğün aralarında al dedi ne ac ne tok. Ben de kahvaltıdan sonra alıyordum ama ardından süt ürünleri tüketmiyorum. Bilmiyorum niye böyle oluyor. Keçiboynuzu pekmezi yiyorum ama iştahım hiç yok hep zorla yiyorumgaliba besinsizlikten.
Nts ye giren arkadaşlar ortalama ne kadar sürüyor ben geçen hafta gitmeliydim ama vaktim olmadı bu hafta kontrol öncesi girmeyi planlıyorum
Kan sonuçlarında hangisi gösteriyor kansızlığı acaba ne olarak bakabilirimCanım 5bucuk ay sürekli kustum gerçekten zor bir hamileliktidaha zorları da vardır eminim ancak mide bulantısı da zorlayıcı etmenlerden gebeliği.
O zamanlar bu kadar düşük değildi ama 20 haftadan sonra kan değeri düşer dedi hemşire. Belki de bebek büyüdüğü için bilemiyorum. Dut pekmezini de deneyeyim. Inşallah bebeğim iyidir
Fitil verdi canimİnşAllah kısa sürede geçer antibiyotik mi verdi fitil mi
Hgb canımKan sonuçlarında hangisi gösteriyor kansızlığı acaba ne olarak bakabilirim
Öyle yapacağım, teşekkür ederim canımBen Multivitamini bile kahvaltıdan 1 saat sonra alıyorum, ilaçlar yediklerimizle etkileşime giriyor istersen sen de yemekten 1 saat sonra al. 9.8 gerçekten düşük
Benimde 11 canım düşük gösteriyor bende içmeye dikkat ediyorum ilacımı amaHgb canım
11 bence iyi canımBenimde 11 canım düşük gösteriyor bende içmeye dikkat ediyorum ilacımı ama
Benim sonucum 11 di ve dr bana gunde 2 kez kullan dedi. Bir arkadaşım da hamile. Onun degeri 10 du o da iki kez kullandi, en son dogum oncesi baktilar 12 ye cikmisti. 1 kez yeterli gelmiyor sanirim 2 kez kullanmayi sormalisin dr aHanımlar kan sonuçlarım çok düşük 9.8
Düzenli almaya çalıştığım halde ilacımı her geçen gün düşmeye devam ediyor. Günde 1 kez almaya devam et dedi dr um. Onun dışında bir sıkıntım yok ama kansızlık halsizlik yapıyor. Nasıl üstesinden gelebilirim?
Bugün konuştuk gunde 2 alayim mi dedim, 1 kez yeterli dediBenim sonucum 11 di ve dr bana gunde 2 kez kullan dedi. Bir arkadaşım da hamile. Onun degeri 10 du o da iki kez kullandi, en son dogum oncesi baktilar 12 ye cikmisti. 1 kez yeterli gelmiyor sanirim 2 kez kullanmayi sormalisin dr a
O iltihap beni de mahvetti. Kac kez fitil kullandim, dr a gidince icimi batikonla temizledi iki hafta ust uste ama yine gecmedi. En son kullandigim uc gun ard arda kullanilaj fitil oldu ondan iki gun sonra da haftada bir yapilan vaginol vajinal dus seti aldirdi. Simdilik fayda etti ama yine de guvenemiyorimHiç bir bilgim yok ama bu iltihapla sen erken doğum bile yapabilirsin o kadar yoğun dedi
Ilaç vericem başka bisi yapmam dedi gözlem altında tutcaz deselerdi kalırdım
Benimde sürekli geçmeyen kaşıntı ve akıntı şikayetim var doktorlar mantardan şüphelendi fitil verdiler ama ne fitil ne krem fayda etmiyor sizin dediğiniz enfeksiyon nasıl bişey tekrar muayene olmak istiyorum nereye gitmeliyim kiO iltihap beni de mahvetti. Kac kez fitil kullandim, dr a gidince icimi batikonla temizledi iki hafta ust uste ama yine gecmedi. En son kullandigim uc gun ard arda kullanilaj fitil oldu ondan iki gun sonra da haftada bir yapilan vaginol vajinal dus seti aldirdi. Simdilik fayda etti ama yine de guvenemiyorim
Az az geldiğinde bile anlamıştım ben, akıntı ile karışmıyor ama sıcaktan dolayı terliyoruz haklısınız belki onunla karışabilir, benim suyum geldiğinde henüz yaz tam gelmemiişti. Amin canım inşallahAsıl sıkıntı yaratan az az gelmesi zaten nasil ayirt eder ki insanFazla gelse elbet fark edilir. Simdi havalar sicak cok terliyor insan bi de mantar yuzunden akinti oluyor. Ay bi vakitli vakitli dogursak sag salim hic bitmiyor tedirginligi
Oğluşumda annesi gibi savaşçı çıktı, direndi bugünlere kadarBu arada cok sukur gelmissiniz bu haftalara demek ki minnosun zamani varmis daha
Evet canım gebelik şekeri var diyet yapıyorumŞeker varmıydı peki
Kan ilaçlarını öğün aralarında alın diyorlar ama kesinlikle öyle yapmayın ne olursa olsun çay kahve süt yoğurt ayran tüketiyoruz ben kızıma da kan damlasını gece yatarken veriyordum kendimde kan ilacımı gece yatarken içiyorum uzun süre birşey yenilmediği için ilaç emili iyi oluyor benim hemoglobin 17 çıktı hiç bilmem kan değerlerimin düştüğünü regli falan da çok yoğun olurum halbuki ama et sakatat yeşil sebzeler dikkat ederim yemeğe birde et yediğim zamanlar ayran yoğurt süt hayatta yemem çok dikkat ederim ilacını yatarken iç ve gece uyurken keçiboynuzu özü 1 yemek kaşığı içine 5 damla limon damlat doğuma kadar toparlarsın kuzum üzülmeHanımlar kan sonuçlarım çok düşük 9.8
Düzenli almaya çalıştığım halde ilacımı her geçen gün düşmeye devam ediyor. Günde 1 kez almaya devam et dedi dr um. Onun dışında bir sıkıntım yok ama kansızlık halsizlik yapıyor. Nasıl üstesinden gelebilirim?
Benimde düşük..depolar bile bos tahlil sonuclarina gore..Ay başı tekrar bakicak dr ve düşükse damardan takviye yapicaklarmis..ete yuklen biraz dedi ama 13 haftadan bu yana içiyorum hic yukselis göstermedi..bakalim nolucak..Hanımlar kan sonuçlarım çok düşük 9.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?