2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Akıntı sarı ve yeşilimsi gibi evet koku da var ve peynircik gibi de oluyor akıntım vajinada yarına jinekolojiye randevu aldım umarım güzel geçer dua edin kızlar
Yeşilde mantar belirtisi canım inşAllah hayırlı sonuçlar alırsın bende de sarı oluyor ara ara enfeksiyondan benimkide

İşin garibi çok yiyorum mayis ayinda kanımın düşük olduğunu öğrenince almaya başladım ancak iki ayda yükselmeyi bırak düşüşe geçmiş, üstelik organik iyi bir marka almıştım.

Canım gerçekten bak sen pekmezi, kan hapını doğru şekilde alırsan kanın yükselir yemek arasında ya da hemen sonra içme onları.

İstersen gece yatmadan hemen önce iç hem takibi kolay olur. Bu arada c vitamini demir emilimini artırır bilgin olsun canım

Merhaba, bu gebeliğin izde naısl bri önlem alındı acaba kolestaz ın tekrarlamasını önlemek için? Ya da çıktı mı bu gebelikte?

Bugün eski bir doktoruma gittim. Sezaryenı o yapsın istiyordum. Ağrın var senin dedi. Yok dedim sen hissetmiyorsundur ama var dedi. Kasılmaların hepsi sancı dedi moralimi bozdu.

Saat önemliymiş gerçekten kafaya göre alınmaması gerekiyormus kan ilaçlarının öğrenmiş oldum canım
Sanırım öyle yapacağım
Inşallah faydasini görürüm

Günaydın kızlar dün akşam ve gece boyu bizim bebe kendini göbeğime dayayıp durdu normalde kafası veya poposu karnımı sertleştirir ama sanki sırtıyla dayanıyordu geniş bir alan sertleşiyordu sürekli ve defalarca oldu, ayrıca normalde kafası geldiğinde elleyince kaçıyordu yavaş yavaş ama elliyorum daha uzun süre sert duruyordu karnım ve normale göre de biraz daha hareketliydi, ayağa kalkınca yatakta yön değiştirince sızı gibi birşey oluyordu kasıklarımda , bu acaba bebeğin hareketi mı sadece yoksa yalancı kasılma dedikleri bu mu oluyor acaba bilgisi olan var mı

Sertlesme sirasinda kasiklarda agri ve nefes darligi gibi nefessiz kalinirsa sanirim kasilma oluyor Ne sıklıkta oldugunu takip edin eger cok sık oluyor ve siddeti artarsa dr.unuza bilgi verin bence

Sertlesme sirasinda kasiklarda agri ve nefes darligi gibi nefessiz kalinirsa sanirim kasilma oluyor Ne sıklıkta oldugunu takip edin eger cok sık oluyor ve siddeti artarsa dr.unuza bilgi verin bence
Kasıkta sızı şeklinde oluyor nefes darlığı değilde dün çok sırtım belim ağrıdı rahat edemedim hangi pozisyonda uzansamda , ve sık sık oldu sabah uyandım baktım hala olmaya devam ediyor dün belki hareketidir dedim ama sabaha kadar geçmemiş şuan acile gidiyorum suyumuz az olduğu için nolur nolmaz baksınlar birşey yoksa bile içim rahat etsin

Oyle bi sey varsa gidin tabi bizi de bilgilendirin her sey yolundadir insallah

bize de yaz durumunu. bir şey yoktur inşallah

Bende ayni durumdayim gittikce dusuyor ama benim 10.9 daha sizin baya dusmus. Benim bu halde bile gunde 2 kullan dedi dr acaba bidaha mi sordunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…