2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar ne zamandır tansıyon düşüklüğü ile uğraşıyorum. Sıcaklara bağlamıştım ama ıhlamurdanmış çay, kahve tüketmemeye çalışıyorum kan değerlerini etkilediği için. Kahvaltıda bir sey içmeden yapamıyordum, iki fincan ıhlamur içiyordum. Ikı gün cok acık çay içtim bir sey olmadı, bugün ıhlamur içtim yine düştü. Artık eminim. Zaten düşük 9-6 dır normalde. 7 lere filan düşüyordu. Halbukı ıhlamur, papatya ve rezene serbest. Abartmıyordum da ıhlamuru.. Aklınızda bulunsun diye yazdım.

Sağolasın canım, çok geçmiş olsun bu arada. Ben kahvaltıda hep süt içiyorum onu da bi dene istersen

offff aynı dert bende de var. tek başıma dışarı çıkmaya korkar oldum tansiyon yüzünden. halbuki çay kahve vs de içmiyorum sıcak diye ama hep yerlerde tansiyonum. normalde de seninki gibi düşük ama 6 lardan 7 lerden yukarı çıkartamıyorum resmen tansiyonumu. acayip çarpıntı yapıyor

Benim de tansiyonum normale göre düşük canim. 10a 6 falan cikiyo. Ama doktor yüksek tansiyondansa düşük tansiyon daha iyi dedi. Çok sıkıntı yapmadı bu durumu. Ihlamurun da düşürdüğünü hiç duymamıştım.

Çok halsizlik yapıyordur bir de. Geçmiş olsun canım, sade soda da iyi geliyor.

Ben de yeni fark ettim canım, bugun emin oldum. Sakinleştirici etkisi burdan mı geliyor acaba:) yüksek olması daha riskli tabi yine de şükretmeliyiz

Evet canım gebelik şekeri var diyet yapıyorum
Diyetinize tamamen uyabiliyor musunuz. Ben de diyet yapıyorum şekerden dolayı ama son zamanlarda kaçamaklar yapmaya başladım bir de stres var. Zor günler yaşıyorum. Normal olan açlık şekerim de yüksek çıkmaya başladı 10 gündür. Siz ölçüyor musunuz şekeriniz?

Merhaba, bu gebeliğin izde naısl bri önlem alındı acaba kolestaz ın tekrarlamasını önlemek için? Ya da çıktı mı bu gebelikte?
Herhangi bir önlem alınmadı. Bunda da olabilir dediler. Şimdilik bir sorunum yok. Ama ilk Hamileliğimde doktorum şekerin sınırda dikkat et demişti. Ben biraz şeker konusunda bilinçsizdim dikkat etmedim. Şeker kolestaza neden olabiliyormuş. Şuan acaba şekerden mi kaynaklandı diye düşünüyorum. Bu Hamileliğimde şeker yüksek çıktı. Diyet yapıyorum.

Benim kızçemde hiç durmuyor inanın şekerden dolayı hep hareket halinde bence

Benimki de acayip hareketli bir bebek, gece uyutmaz sabah hareketleriyle uyandırır. Ama şekerim yok. Karakterleri oluşurmuş bu aylarda ona bağladım ben.

Mümkün olduğunca uymaya çalışıyorum ama arada bir kaçamak oluyor. Mesela dondurma çok canım istiyor şu günlerde dondurma yediğimde hemen ardından yoğurt tüketiyorum şekeri düzenlemeye yardımcı oldugu için. Evet ölçüyorum dikkat etmediğim zaman hemen 130 140lara çıkıyor. Stres çok etkiliyor şekeri, mümkün oldugunca kendinizi olumsuzluklardan uzak tutmaya çalışın

Bende ayni durumdayim gittikce dusuyor ama benim 10.9 daha sizin baya dusmus. Benim bu halde bile gunde 2 kullan dedi dr acaba bidaha mi sordunuz
Haftaya kontrolüm var soracağım ama benim dr dan yana yüzüm gülmedi
Ilk aylar deli gibi kusarken bile serum takmayı gerekli gormedi
Biraz sabit fikirli
Ancak ben günde 2 almayı düşünüyorum
Yoksa halsizlikten gideceğim bakmam gereken bir çocuğum daha var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…