2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben ilk gebeliğimde şeker anlamında bir sıkıntı yaşamadım hatta sekerden tiksinmiştim. Asla yiyemiyordm sekerli seyler buna ragmen çıktı 37.haftada kolestaz ama su var bende karaciğer enzimler normal safta asitleri yüksekti. Kaşıntım çoktu...38de doğum oldu.
Bu gebeliğimde de çıkarsa diye korkuyorm. Dikkat etmem gereken ne var ne yok arastrmaya bsladım. Ara ara safra asitlerime bakılacak... Önlem amaclı Baska ne olur ne yapuır bilmiyorum. Sizin ilk gebelikte kaçıncı hafta da görülmüştü?

Papatya011 canım ne yaptın, her şey yolundadır inşallah
Gittim acile canım nst ye bağladılar sancı kısmı 20lerde gösterdi en fazla kan idrar verdim enfeksiyon çıktı ki zaten ne zaman acile gitsem enfeksiyon çıkıyor idrar yollarında. Bebeğinde boyu kilosu haftasına uyumlu dedi suyumun az olduğunu söyledim ne yaptıysan yapmaya devam et suyun şuan iyi görünüyor dedi bu hafta her gün deveci armutu yemiştim ondan olabilir diye düşünüyorum. Yanı 2 fitil 1 toz yazıp postaladılar beni canım .

Geçmiş olsun canım enfeksiyon kanda da çıktımı idrardaki kaç çıktı

Fitillerden fenalik geldi bana da artik akinti mantar icin kullandim ama bi ise yaramiyorlar

Kızlar henüz bebeği dönmemiş olan var mı
Ben 33 haftadayım ve doktor makat geliş dedi
benimle aynı durumda olan var mı merak ettim
Yarın randevum var mutlaka soracağım plesenta previa da vardı oda bir ümit düzeldimi diye soracağım 32.haftaya kadar düzelmezse artık düzelmez sezeryan tarihi veririm demişti bakalım hakkımızda hayırlısı

Kızlar henüz bebeği dönmemiş olan var mı
Ben 33 haftadayım ve doktor makat geliş dedi
benimle aynı durumda olan var mı merak ettim
Ben varım
30 haftada gitmiştim en son dönmemişti dr 35e kadar döner sonrası çok nadir olur dedi
Haftaya randevum var ama döndüğünü düşünmüyorum hala
Kafa yukarda gibi

Ben varım
30 haftada gitmiştim en son dönmemişti dr 35e kadar döner sonrası çok nadir olur dedi
Kafa yukarda gibi
Umarım dönerler
Çünkü bu şekilde gerçekten çok zor
Canım oğlum içerde bir esniyor kafası ile yukarı baskı yapıp ayaklarıyla da kasıklarıma baskı uyguluyor
İki gecedir uyuyamıyorum resmen kafası çok rahatsız ediyor

Ben varım
Kafa yukarda gibi
Bana da Dr 37 de çatı muayenesi var o zamana kadar dönebilir
Şuan doğumla ilgili konuşmak için erken dedi

Ben varım
Kafa yukarda gibi

Kızlar ben evde kurbağa yürüyüşü yapa yapa döndürdüm bebeğimi, isterseniz deneyin

Uyuyamayan var mı huzursuz bacak sendromu geri geldi ful ağrıyla, deli gibi de yorgunum ama uyuyamıyorum

Yaklasik 1 aydir bende cok uyuyamiyorun. Zaten gec yatiyorum oglan karnimda bi basliyo sanki benim yatmami bekliyo. Kizim desen her gece 4 gibi uyaniyo 1 saate yakin geri uykuya dalmasi suruyor, tabi benim uyku daglara kaciyor

Benim 35. Haftada kalıntıları başladı. Tahlil yapıldı. Bir şey çıkmadı. Sonra kaşıntı lar artarak devam etti. Sabahlara kadar uyumadım kaşınmaktan. 39 haftalıkken karaciğer enzimlerimin bozulduğunu söyledi doktor ve suni sancı ile normal doğum başlattı. Zor bir doğum oldu bu sebeple.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…