- 29 Aralık 2013
- 2.652
- 3.479
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.841
Benimki de tam tersi sakin ya
Valla bu sakinlik bazen beni korkutuyor ama bugün doktor yine iyi dedi suyuna falanda iyi dedi bi sıkıntı yoktur herhaldeMaşallah canım
Valla bu sakinlik bazen beni korkutuyor ama bugün doktor yine iyi dedi suyuna falanda iyi dedi bi sıkıntı yoktur herhalde
Ben ilk gebeliğimde şeker anlamında bir sıkıntı yaşamadım hatta sekerden tiksinmiştim. Asla yiyemiyordm sekerli seyler buna ragmen çıktı 37.haftada kolestaz ama su var bende karaciğer enzimler normal safta asitleri yüksekti. Kaşıntım çoktu...38de doğum oldu.Herhangi bir önlem alınmadı. Bunda da olabilir dediler. Şimdilik bir sorunum yok. Ama ilk Hamileliğimde doktorum şekerin sınırda dikkat et demişti. Ben biraz şeker konusunda bilinçsizdim dikkat etmedim. Şeker kolestaza neden olabiliyormuş. Şuan acaba şekerden mi kaynaklandı diye düşünüyorum. Bu Hamileliğimde şeker yüksek çıktı. Diyet yapıyorum.
Gittim acile canım nst ye bağladılar sancı kısmı 20lerde gösterdi en fazla kan idrar verdim enfeksiyon çıktı ki zaten ne zaman acile gitsem enfeksiyon çıkıyor idrar yollarında. Bebeğinde boyu kilosu haftasına uyumlu dedi suyumun az olduğunu söyledim ne yaptıysan yapmaya devam et suyun şuan iyi görünüyor dedi bu hafta her gün deveci armutu yemiştim ondan olabilir diye düşünüyorum. Yanı 2 fitil 1 toz yazıp postaladılar beni canım .Papatya011 canım ne yaptın, her şey yolundadır inşallah
Geçmiş olsun canım enfeksiyon kanda da çıktımı idrardaki kaç çıktıGittim acile canım nst ye bağladılar sancı kısmı 20lerde gösterdi en fazla kan idrar verdim enfeksiyon çıktı ki zaten ne zaman acile gitsem enfeksiyon çıkıyor idrar yollarında. Bebeğinde boyu kilosu haftasına uyumlu dedi suyumun az olduğunu söyledim ne yaptıysan yapmaya devam et suyun şuan iyi görünüyor dedi bu hafta her gün deveci armutu yemiştim ondan olabilir diye düşünüyorum. Yanı 2 fitil 1 toz yazıp postaladılar beni canım .
Sağol canım. Bu şekilde kan ve idrar tahlil sonuçlarımGeçmiş olsun canım enfeksiyon kanda da çıktımı idrardaki kaç çıktı
Fitillerden fenalik geldi bana da artik akinti mantar icin kullandim ama bi ise yaramiyorlarGittim acile canım nst ye bağladılar sancı kısmı 20lerde gösterdi en fazla kan idrar verdim enfeksiyon çıktı ki zaten ne zaman acile gitsem enfeksiyon çıkıyor idrar yollarında. Bebeğinde boyu kilosu haftasına uyumlu dedi suyumun az olduğunu söyledim ne yaptıysan yapmaya devam et suyun şuan iyi görünüyor dedi bu hafta her gün deveci armutu yemiştim ondan olabilir diye düşünüyorum. Yanı 2 fitil 1 toz yazıp postaladılar beni canım .
Canım lökosit 75 mi yazıyorSağol canım. Bu şekilde kan ve idrar tahlil sonuçlarım
Yarın randevum var mutlaka soracağım plesenta previa da vardı oda bir ümit düzeldimi diye soracağım 32.haftaya kadar düzelmezse artık düzelmez sezeryan tarihi veririm demişti bakalım hakkımızda hayırlısıKızlar henüz bebeği dönmemiş olan var mı
Ben 33 haftadayım ve doktor makat geliş dedi
benimle aynı durumda olan var mı merak ettim
Ben varımKızlar henüz bebeği dönmemiş olan var mı
Ben 33 haftadayım ve doktor makat geliş dedi
benimle aynı durumda olan var mı merak ettim
Umarım dönerlerBen varım
30 haftada gitmiştim en son dönmemişti dr 35e kadar döner sonrası çok nadir olur dedi
Haftaya randevum var ama döndüğünü düşünmüyorum hala
Kafa yukarda gibi
Bana da Dr 37 de çatı muayenesi var o zamana kadar dönebilirBen varım
30 haftada gitmiştim en son dönmemişti dr 35e kadar döner sonrası çok nadir olur dedi
Kafa yukarda gibi
Ben varım
Kafa yukarda gibi
Umarım dönerler
Çünkü bu şekilde gerçekten çok zor
Canım oğlum içerde bir esniyor kafası ile yukarı baskı yapıp ayaklarıyla da kasıklarıma baskı uyguluyor
İki gecedir uyuyamıyorum resmen kafası çok rahatsız ediyor
Ben iki gündür gece uyuyodum ne güzel düzeldi sanıyodum bu gece uyuyamadım yineUyuyamayan var mıhuzursuz bacak sendromu geri geldi ful ağrıyla, deli gibi de yorgunum ama uyuyamıyorum
Benim 35. Haftada kalıntıları başladı. Tahlil yapıldı. Bir şey çıkmadı. Sonra kaşıntı lar artarak devam etti. Sabahlara kadar uyumadım kaşınmaktan. 39 haftalıkken karaciğer enzimlerimin bozulduğunu söyledi doktor ve suni sancı ile normal doğum başlattı. Zor bir doğum oldu bu sebeple.Ben ilk gebeliğimde şeker anlamında bir sıkıntı yaşamadım hatta sekerden tiksinmiştim. Asla yiyemiyordm sekerli seyler buna ragmen çıktı 37.haftada kolestaz ama su var bende karaciğer enzimler normal safta asitleri yüksekti. Kaşıntım çoktu...38de doğum oldu.
Bu gebeliğimde de çıkarsa diye korkuyorm. Dikkat etmem gereken ne var ne yok arastrmaya bsladım. Ara ara safra asitlerime bakılacak... Önlem amaclı Baska ne olur ne yapuır bilmiyorum. Sizin ilk gebelikte kaçıncı hafta da görülmüştü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?