- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #15.821
İnşallah biz de 37 leri görürüzEvet canim 34.haftadaydik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah biz de 37 leri görürüzEvet canim 34.haftadaydik
Insallah canim benim daha ilerisinide gorursunuz.İnşallah biz de 37 leri görürüz![]()
Kızlar ne zamandır tansıyon düşüklüğü ile uğraşıyorum. Sıcaklara bağlamıştım ama ıhlamurdanmışçay, kahve tüketmemeye çalışıyorum kan değerlerini etkilediği için. Kahvaltıda bir sey içmeden yapamıyordum, iki fincan ıhlamur içiyordum. Ikı gün cok acık çay içtim bir sey olmadı, bugün ıhlamur içtim yine düştü. Artık eminim. Zaten düşük 9-6 dır normalde. 7 lere filan düşüyordu. Halbukı ıhlamur, papatya ve rezene serbest. Abartmıyordum da ıhlamuru.. Aklınızda bulunsun diye yazdım. ☺
offff aynı dert bende de var. tek başıma dışarı çıkmaya korkar oldum tansiyon yüzünden. halbuki çay kahve vs de içmiyorum sıcak diye ama hep yerlerde tansiyonum. normalde de seninki gibi düşük ama 6 lardan 7 lerden yukarı çıkartamıyorum resmen tansiyonumu. acayip çarpıntı yapıyorKızlar ne zamandır tansıyon düşüklüğü ile uğraşıyorum. Sıcaklara bağlamıştım ama ıhlamurdanmışçay, kahve tüketmemeye çalışıyorum kan değerlerini etkilediği için. Kahvaltıda bir sey içmeden yapamıyordum, iki fincan ıhlamur içiyordum. Ikı gün cok acık çay içtim bir sey olmadı, bugün ıhlamur içtim yine düştü. Artık eminim. Zaten düşük 9-6 dır normalde. 7 lere filan düşüyordu. Halbukı ıhlamur, papatya ve rezene serbest. Abartmıyordum da ıhlamuru.. Aklınızda bulunsun diye yazdım. ☺
Kızlar ne zamandır tansıyon düşüklüğü ile uğraşıyorum. Sıcaklara bağlamıştım ama ıhlamurdanmışçay, kahve tüketmemeye çalışıyorum kan değerlerini etkilediği için. Kahvaltıda bir sey içmeden yapamıyordum, iki fincan ıhlamur içiyordum. Ikı gün cok acık çay içtim bir sey olmadı, bugün ıhlamur içtim yine düştü. Artık eminim. Zaten düşük 9-6 dır normalde. 7 lere filan düşüyordu. Halbukı ıhlamur, papatya ve rezene serbest. Abartmıyordum da ıhlamuru.. Aklınızda bulunsun diye yazdım. ☺
Rica ederimSağolasın canım, çok geçmiş olsun bu arada. Ben kahvaltıda hep süt içiyorum onu da bi dene istersen![]()
Çok halsizlik yapıyordur bir de. Geçmiş olsun canım, sade soda da iyi geliyor.offff aynı dert bende de var. tek başıma dışarı çıkmaya korkar oldum tansiyon yüzünden. halbuki çay kahve vs de içmiyorum sıcak diye ama hep yerlerde tansiyonum. normalde de seninki gibi düşük ama 6 lardan 7 lerden yukarı çıkartamıyorum resmen tansiyonumu. acayip çarpıntı yapıyor![]()
Ben de yeni fark ettim canım, bugun emin oldum. Sakinleştirici etkisi burdan mı geliyor acaba:) yüksek olması daha riskli tabi yine de şükretmeliyizBenim de tansiyonum normale göre düşük canim. 10a 6 falan cikiyo. Ama doktor yüksek tansiyondansa düşük tansiyon daha iyi dedi. Çok sıkıntı yapmadı bu durumu. Ihlamurun da düşürdüğünü hiç duymamıştım.
Rica ederim ☺ tiroit ilacı kullandığım için en az dört saat kalsiyum almamam gerekiyor ilaçtan sonra canım yoksa süt içmeyi çok severim![]()
Benimki de hep hareketli şekerden olduğunu bilmiyordum.Benim kızçemde hiç durmuyor inanın şekerden dolayı hep hareket halinde bence
Diyetinize tamamen uyabiliyor musunuz. Ben de diyet yapıyorum şekerden dolayı ama son zamanlarda kaçamaklar yapmaya başladım bir de stres var. Zor günler yaşıyorum. Normal olan açlık şekerim de yüksek çıkmaya başladı 10 gündür. Siz ölçüyor musunuz şekeriniz?Evet canım gebelik şekeri var diyet yapıyorum
Herhangi bir önlem alınmadı. Bunda da olabilir dediler. Şimdilik bir sorunum yok. Ama ilk Hamileliğimde doktorum şekerin sınırda dikkat et demişti. Ben biraz şeker konusunda bilinçsizdim dikkat etmedim. Şeker kolestaza neden olabiliyormuş. Şuan acaba şekerden mi kaynaklandı diye düşünüyorum. Bu Hamileliğimde şeker yüksek çıktı. Diyet yapıyorum.Merhaba, bu gebeliğin izde naısl bri önlem alındı acaba kolestaz ın tekrarlamasını önlemek için? Ya da çıktı mı bu gebelikte?
Benim kızçemde hiç durmuyor inanın şekerden dolayı hep hareket halinde bence
Eline sağlık
Mümkün olduğunca uymaya çalışıyorum ama arada bir kaçamak oluyor. Mesela dondurma çok canım istiyor şu günlerde dondurma yediğimde hemen ardından yoğurt tüketiyorum şekeri düzenlemeye yardımcı oldugu için. Evet ölçüyorum dikkat etmediğim zaman hemen 130 140lara çıkıyor. Stres çok etkiliyor şekeri, mümkün oldugunca kendinizi olumsuzluklardan uzak tutmaya çalışınDiyetinize tamamen uyabiliyor musunuz. Ben de diyet yapıyorum şekerden dolayı ama son zamanlarda kaçamaklar yapmaya başladım bir de stres var. Zor günler yaşıyorum. Normal olan açlık şekerim de yüksek çıkmaya başladı 10 gündür. Siz ölçüyor musunuz şekeriniz?
Haftaya kontrolüm var soracağım ama benim dr dan yana yüzüm gülmediBende ayni durumdayim gittikce dusuyor ama benim 10.9 daha sizin baya dusmus. Benim bu halde bile gunde 2 kullan dedi dr acaba bidaha mi sordunuz
Benimki de tam tersi sakin yaBenimki de acayip hareketli bir bebek, gece uyutmaz sabah hareketleriyle uyandırır. Ama şekerim yok. Karakterleri oluşurmuş bu aylarda ona bağladım ben.