- 8 Haziran 2019
- 2.689
- 3.449
- 133
- 27
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.861
2 hafta önce yine vermişlerdi zaten doktorda dedi demek ki yeterli gelmemiş diye en zor yanıda fitilden sonra çişinin gelmesi ve öyle uyumaya çalışmakFitillerden fenalik geldi bana da artik akinti mantar icin kullandim ama bi ise yaramiyorlar
Aynen canımCanım lökosit 75 mi yazıyor
Ben 32. Haftaya girdiğimde çalışamazlık aldım canımhayırlı sabahlar
çalışan gebişler raporlar 32 demi alıyorduk
32 haftadayım bebek 1800 gr olmuş
Diyetiniz nasil ben de kilo almaya yatkınım o yüzden gebeliğin basında diyetisyen gittim ölçüm yapamayiz dedi şimdiye kadar 11 kilo aldim doktor da dikkat et dedi ama zaten çok abartmıyordum acaba vitaminler mi kilo aldırıyor bir de başı zor geçti sürekli istirahat halindeydim simdir de haftada 0.7 kilo aliyorum. Ama ne yapacagimi da bilmiyorum doktor ekmek makarna pilav yeme dedi siz nasıl besleniyorsunuz belki fikir olur?Diyetinize tamamen uyabiliyor musunuz. Ben de diyet yapıyorum şekerden dolayı ama son zamanlarda kaçamaklar yapmaya başladım bir de stres var. Zor günler yaşıyorum. Normal olan açlık şekerim de yüksek çıkmaya başladı 10 gündür. Siz ölçüyor musunuz şekeriniz?
Kızlar şu psikolojik gel gitler ne zaman bitecek ya? Bazı günler mutsuz uyanıyorum, evde oturmaktan sıkıldığımdan da oluyor.
Kaşıntı nerelerde oluyorduBenim 35. Haftada kalıntıları başladı. Tahlil yapıldı. Bir şey çıkmadı. Sonra kaşıntı lar artarak devam etti. Sabahlara kadar uyumadım kaşınmaktan. 39 haftalıkken karaciğer enzimlerimin bozulduğunu söyledi doktor ve suni sancı ile normal doğum başlattı. Zor bir doğum oldu bu sebeple.
Benimde öyle canım 75çıkıyorAynen canım
Benim baş geliş, ama plesanta yolu kapatıyor zorunlu sezaryen. Döner o daha kalbini ferah tut.Kızlar henüz bebeği dönmemiş olan var mı
Ben 33 haftadayım ve doktor makat geliş dedi
benimle aynı durumda olan var mı merak ettim
O nasıl bi dr ki gözle sanci işini çözmüşNst yapmadı ki. Öyle gözle söyledi.
İyi mi acaba iyi bir şeyse gözüm kapalı kendimi emanet etcem. kafam karıştı.O nasıl bi dr ki gözle sanci işini çözmüş
Gecmis olsun cnm baska sikinti yok cok şükürGittim acile canım nst ye bağladılar sancı kısmı 20lerde gösterdi en fazla kan idrar verdim enfeksiyon çıktı ki zaten ne zaman acile gitsem enfeksiyon çıkıyor idrar yollarında. Bebeğinde boyu kilosu haftasına uyumlu dedi suyumun az olduğunu söyledim ne yaptıysan yapmaya devam et suyun şuan iyi görünüyor dedi bu hafta her gün deveci armutu yemiştim ondan olabilir diye düşünüyorum. Yanı 2 fitil 1 toz yazıp postaladılar beni canım .
Ikisini bir arada yapsaymış nst ye baglayip net tani koysaymış gozle gordugunu onaylar şekilde iyi olurmuş..bu şekilde insanin kafası karışır..bilemedim ben garipceİyi mi acaba iyi bir şeyse gözüm kapalı kendimi emanet etcem. kafam karıştı.
Bunda daha geç çıksın inşallah ya da hiç çıkmasınBenim 35. Haftada kalıntıları başladı. Tahlil yapıldı. Bir şey çıkmadı. Sonra kaşıntı lar artarak devam etti. Sabahlara kadar uyumadım kaşınmaktan. 39 haftalıkken karaciğer enzimlerimin bozulduğunu söyledi doktor ve suni sancı ile normal doğum başlattı. Zor bir doğum oldu bu sebeple.
valla bana da tavsiye verin lütfen. alışveriş yapmaktan sıkıldım. sürekli kitap okumak da sıktı artık. geçen gün korka korka çıktım evden kahvaltıya gidecektik güya. tansiyonum düştü günüm zehir oldu baygınlık geçirdim. evde otur otur bunaldım vallahi.Evde durmaktan artık delireceğim sıkıntım boyut atladı asosyallikten eşimle konuşacak konu bulamıyorum sürekli bir gerilim hissediyorum evde, uyuyamama sebebim de bu aslında... Bir çare bulursanız lütfen bana da söyleyin en ufak bir tavsiyeye ihtiyacım var
Evde durmaktan artık delireceğim sıkıntım boyut atladı asosyallikten eşimle konuşacak konu bulamıyorum sürekli bir gerilim hissediyorum evde, uyuyamama sebebim de bu aslında... Bir çare bulursanız lütfen bana da söyleyin en ufak bir tavsiyeye ihtiyacım var
Keşke kitap okuyabilsem. Dikkatimi veremiyorum.valla bana da tavsiye verin lütfen. alışveriş yapmaktan sıkıldım. sürekli kitap okumak da sıktı artık. geçen gün korka korka çıktım evden kahvaltıya gidecektik güya. tansiyonum düştü günüm zehir oldu baygınlık geçirdim. evde otur otur bunaldım vallahi.
yok valla akşam eşim gelene kadar vakit geçmiyor resmen bizdeKeşke kitap okuyabilsem. Dikkatimi veremiyorum.
Evde durmaktan ben de sosyal fobi hortladı. Kimseyle konuşmak, bir şey istemek istemiyorum. Dışarı çıkmak konu olunca panik oluyorum. Doğumdan sonra nasıl toparlancam bilmiyorum.
Evde; nefes egzersizi, meditasyon, bir de eski yerli dizileri izliyorum. Yoga yapmanıza engel durum yoksa hamile yogası da tavsiye ederim. Kanama olana kadar yapmıştım. Gerginliği azaltıyordu.
Bu hafta bilgisayardan yetiştirmem gereken işlerim de var. Yavaş yavaş yapıyorum. Onlar da oyalıyor.
32 haftaya girerken mi alıyoruz yoksa doldurduğunuzda mı?hayırlı sabahlar
çalışan gebişler raporlar 32 demi alıyorduk
32 haftadayım bebek 1800 gr olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?