2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Diyetiniz nasil ben de kilo almaya yatkınım o yüzden gebeliğin basında diyetisyen gittim ölçüm yapamayiz dedi şimdiye kadar 11 kilo aldim doktor da dikkat et dedi ama zaten çok abartmıyordum acaba vitaminler mi kilo aldırıyor bir de başı zor geçti sürekli istirahat halindeydim simdir de haftada 0.7 kilo aliyorum. Ama ne yapacagimi da bilmiyorum doktor ekmek makarna pilav yeme dedi siz nasıl besleniyorsunuz belki fikir olur?

Kızlar şu psikolojik gel gitler ne zaman bitecek ya? Bazı günler mutsuz uyanıyorum, evde oturmaktan sıkıldığımdan da oluyor.

Evde durmaktan artık delireceğim sıkıntım boyut atladı asosyallikten eşimle konuşacak konu bulamıyorum sürekli bir gerilim hissediyorum evde, uyuyamama sebebim de bu aslında... Bir çare bulursanız lütfen bana da söyleyin en ufak bir tavsiyeye ihtiyacım var

Kaşıntı nerelerde oluyordu

Gecmis olsun cnm baska sikinti yok cok şükür

Bunda daha geç çıksın inşallah ya da hiç çıkmasın

valla bana da tavsiye verin lütfen. alışveriş yapmaktan sıkıldım. sürekli kitap okumak da sıktı artık. geçen gün korka korka çıktım evden kahvaltıya gidecektik güya. tansiyonum düştü günüm zehir oldu baygınlık geçirdim. evde otur otur bunaldım vallahi.

Keşke kitap okuyabilsem. Dikkatimi veremiyorum.
Evde durmaktan ben de sosyal fobi hortladı. Kimseyle konuşmak, bir şey istemek istemiyorum. Dışarı çıkmak konu olunca panik oluyorum. Doğumdan sonra nasıl toparlancam bilmiyorum.
Evde; nefes egzersizi, meditasyon, bir de eski yerli dizileri izliyorum. Yoga yapmanıza engel durum yoksa hamile yogası da tavsiye ederim. Kanama olana kadar yapmıştım. Gerginliği azaltıyordu.
Bu hafta bilgisayardan yetiştirmem gereken işlerim de var. Yavaş yavaş yapıyorum. Onlar da oyalıyor.

yok valla akşam eşim gelene kadar vakit geçmiyor resmen bizde

Yani aslında ben şu an 30.haftamın içindeyim 2 hafta sonra mı almam gerekiyor çalışabilir raporunu?

Sıkılan arkadaşlar için bir kaç bir şey yazıcam izniniz olursa.gerçekten zor bir süreç hamilelik ama sorun yoksa gecici oldugunu bilmek rahatlatıyor. Sonuçta bu da bir sınav ama güzel bir sınav.dün gece yine belimde karnımda agrılar oldu tabi kafamda kurmaktan doğru düzgün uyuyamadım.öyle olunca aman herşey yolunda olsunda razıyım evde kalmaya yatmaya diye düşünüyorum.bir kızım var ilgi bekleyen eşim benim için iZne ayrıldı .hiç bir iş yapmıyorum yemek falan eşim hazırlıyor sagolsun.ama dediğim gibi hiç bir şey umrumda değil.saglık olmayınca hiç bir şey olmuyor.nacizane siz de bunalınca sıkılınca sizden zor durumda olanları düşünün gerçekten iyi geliyor.herkese kolaylıklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…