- 5 Şubat 2020
- 1.640
- 1.679
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.941
Aynen canım bide yapıyosun yine memnun olmuo lar ya anlamıyorum hamile halimle daha surat çekio sun la havle diyorum ama patlarsam çok pis olucak eşime diom ne zmn oldu farketmedim dio safım o an anlasam dio derim profosyoneller maşallahBenimde kendi ailemin stresi bana yetiyor gerçekten bu dönemde hele ki şu son zamanda sıkıntı stres hiç iyi gelmiyor
İnşaallah en kısa zamanda normale döner şekerinAmin inşallah. Bunda beni şeker çok zorluyor. Diyetle düzelmişti. Araya yaşadığım üzüntüler girince bozuldu. Bugün içtiğim 1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek şekeri mi fırlattı. Aç kalıp bir de şekerin yüksek olması çok can sıkıcı.
Aynen öyle benim eşim ve annemin arası iyi değiller anlaşamıyorlar eşim geliyor şunu yaptı diyor annem geliyor bunu yaptı diyor beni aralarında mahvediyorlar ama işte gelde anlatAynen canım bide yapıyosun yine memnun olmuo lar ya anlamıyorum hamile halimle daha surat çekio sun la havle diyorum ama patlarsam çok pis olucak eşime diom ne zmn oldu farketmedim dio safım o an anlasam dio derim profosyoneller maşallah
Hadi hayırlısı olsun canım36 haftada uçakla yolculuk etmek için son hafta..büyük bi ihtimal o zamana kadar umarim bi aksilik çıkmaz..
Mide yanması hissi yaşıyor musunuz
Benim şu üç gündür midem çok fena hamileliğimin başındaki gibi adeta bir kaç ufak çaplı kusma olayıda yaşadım
Sona yaklaştıkça panik ve stres de artıyor
Devamlı hareketlerini takip etmeye çalışıyorum
Hareket etmeyince çikolata yiyip tekme atmasını bekliyorum
Bende normal doğuma o kadar istekliydim ki son ana kadar beklemeyi bende düşünüyorum
Ben dr sordum dönmesi için benim yapabileceğim bir şey var diye
İnternette okudukların riskli biz doktorlar beklemeyi tavsiye ediyoruz sadece dedi
Mide yanması ağır yediğim zamanlar yaşıyorum maalesefAy maşallah size ben daha yıka ütüle yapmadım vakit var diye
Hazır beyefendi de dönmemişken uzun bir süreç var zannediyorum
Bugün kontrolüm vardı 30. Haftada dönmüştü, bugün makat gelişe dönmüş yine. Ben anlamıştım ama kafa yukarıda olduğunda hıssediyorum hem ayakları hem kafasını. Döner yine diye düşünüyorum.Kızlar henüz bebeği dönmemiş olan var mı
Ben 33 haftadayım ve doktor makat geliş dedi
benimle aynı durumda olan var mı merak ettim
Canım maalesef bugun çalısamaz raporu verdiler. Yarın özel hastaneyi denicem, bugün Devlete gitmiştim oralı olmadılar pek. Öğretmenim, tatildeyim yansın istemiyorum dedim 5 haftamı. Burada bir arkadaş demişti haklıymış sanırım. Bana gittiğim başka bir doktor veririz demişti 32 de çalışır raporu ileriye atarsın demişti bundan bır ay önce. Ona sorucam bakalım bı. Canım sıkıldı okula götürmedim bile. Zaten idari izinliyiz.Yani aslında ben şu an 30.haftamın içindeyim 2 hafta sonra mı almam gerekiyor çalışabilir raporunu?
Bende çürük yok ama ağrıyor yirmilik dişim karanfil yağı pamukla koyuyorum ağrısını aliyorMerhaba kizlar hamileligin başından beri dayandığım çürük 20lik dişim artık dayanılmaz hale geldi ama yaptığım araştırmalara göre ilk 3 ve son 3 ay tedavi yapılmıyormuş napabilirim tedavi yaptıran diş çektiren varmı ??
Ahh canım seninki daha zormuş valla benim görümce evlense ozmn ben yapacaklarımı biliom dulloş dulloş dolanıyor sinir oluom ikisi Bi olunca çekilmiolarAynen öyle benim eşim ve annemin arası iyi değiller anlaşamıyorlar eşim geliyor şunu yaptı diyor annem geliyor bunu yaptı diyor beni aralarında mahvediyorlar ama işte gelde anlat
Gözün aydın canım Rabbim hayırla evine getirmeyi nasip etsin inşallah Çook geçmiş olsunSelam kızlar, ben dün akşam doğum yaptım, akşam yemeğinde birden kan boşandı, 5 dakika da hastaneye geldik ve hemen doğuma aldılar. Mecburen genel anestezi aldım ama ağrım çok oldu sonrasında. Zor bir doğum olduğunu söyledi doktorum. Bebeklerim tam 34 haftalık olmuştu dün, biri 1800gram, biri 1950gram civarında doğdu. Küçük olan kanamadan dolayı epey kan yutmuş, o yüzden solunum destek cihazına bağlı, diğeri de önlem amaçlı küvözde. Allah tez zamanda kavuşmayı nasip eder inşallahHiç belli olmuyor bebişlerin ne zaman geleceği, kendileri seçiyorlar. Kızım da tam 42 haftalık doğmuştu Sizlere de hayırlı vaktinde doğumlar diliyorum
Öncelikle geçmiş olsun.saglikla eve de gidin inşallah.güzelliklerle büyütünSelam kızlar, ben dün akşam doğum yaptım, akşam yemeğinde birden kan boşandı, 5 dakika da hastaneye geldik ve hemen doğuma aldılar. Mecburen genel anestezi aldım ama ağrım çok oldu sonrasında. Zor bir doğum olduğunu söyledi doktorum. Bebeklerim tam 34 haftalık olmuştu dün, biri 1800gram, biri 1950gram civarında doğdu. Küçük olan kanamadan dolayı epey kan yutmuş, o yüzden solunum destek cihazına bağlı, diğeri de önlem amaçlı küvözde. Allah tez zamanda kavuşmayı nasip eder inşallahHiç belli olmuyor bebişlerin ne zaman geleceği, kendileri seçiyorlar. Kızım da tam 42 haftalık doğmuştu Sizlere de hayırlı vaktinde doğumlar diliyorum
Gozunuz aydin tez zamanda kavusmaniz dilegiyle insallah sag salimSelam kızlar, ben dün akşam doğum yaptım, akşam yemeğinde birden kan boşandı, 5 dakika da hastaneye geldik ve hemen doğuma aldılar. Mecburen genel anestezi aldım ama ağrım çok oldu sonrasında. Zor bir doğum olduğunu söyledi doktorum. Bebeklerim tam 34 haftalık olmuştu dün, biri 1800gram, biri 1950gram civarında doğdu. Küçük olan kanamadan dolayı epey kan yutmuş, o yüzden solunum destek cihazına bağlı, diğeri de önlem amaçlı küvözde. Allah tez zamanda kavuşmayı nasip eder inşallahHiç belli olmuyor bebişlerin ne zaman geleceği, kendileri seçiyorlar. Kızım da tam 42 haftalık doğmuştu Sizlere de hayırlı vaktinde doğumlar diliyorum
Canım hayırlı olsun çok geçmiş olsun sağ salim büyüt evlatlarını da inşAllah grubumuzun ilk bebekleriSelam kızlar, ben dün akşam doğum yaptım, akşam yemeğinde birden kan boşandı, 5 dakika da hastaneye geldik ve hemen doğuma aldılar. Mecburen genel anestezi aldım ama ağrım çok oldu sonrasında. Zor bir doğum olduğunu söyledi doktorum. Bebeklerim tam 34 haftalık olmuştu dün, biri 1800gram, biri 1950gram civarında doğdu. Küçük olan kanamadan dolayı epey kan yutmuş, o yüzden solunum destek cihazına bağlı, diğeri de önlem amaçlı küvözde. Allah tez zamanda kavuşmayı nasip eder inşallahHiç belli olmuyor bebişlerin ne zaman geleceği, kendileri seçiyorlar. Kızım da tam 42 haftalık doğmuştu Sizlere de hayırlı vaktinde doğumlar diliyorum
Zor canım ya benim görümcem kaynım hiçbirşeyim yok o konuda rahatımAhh canım seninki daha zormuş valla benim görümce evlense ozmn ben yapacaklarımı biliom dulloş dulloş dolanıyor sinir oluom ikisi Bi olunca çekilmiolar
Gözünüz aydın rabbim sağlıcakla evinize de götürmeyi nasip etsinSelam kızlar, ben dün akşam doğum yaptım, akşam yemeğinde birden kan boşandı, 5 dakika da hastaneye geldik ve hemen doğuma aldılar. Mecburen genel anestezi aldım ama ağrım çok oldu sonrasında. Zor bir doğum olduğunu söyledi doktorum. Bebeklerim tam 34 haftalık olmuştu dün, biri 1800gram, biri 1950gram civarında doğdu. Küçük olan kanamadan dolayı epey kan yutmuş, o yüzden solunum destek cihazına bağlı, diğeri de önlem amaçlı küvözde. Allah tez zamanda kavuşmayı nasip eder inşallahHiç belli olmuyor bebişlerin ne zaman geleceği, kendileri seçiyorlar. Kızım da tam 42 haftalık doğmuştu Sizlere de hayırlı vaktinde doğumlar diliyorum
Gözün aydın ve geçmiş olsun. Minikler hoş gelmişler. Çabucak sağlıkla büyüsünler.Selam kızlar, ben dün akşam doğum yaptım, akşam yemeğinde birden kan boşandı, 5 dakika da hastaneye geldik ve hemen doğuma aldılar. Mecburen genel anestezi aldım ama ağrım çok oldu sonrasında. Zor bir doğum olduğunu söyledi doktorum. Bebeklerim tam 34 haftalık olmuştu dün, biri 1800gram, biri 1950gram civarında doğdu. Küçük olan kanamadan dolayı epey kan yutmuş, o yüzden solunum destek cihazına bağlı, diğeri de önlem amaçlı küvözde. Allah tez zamanda kavuşmayı nasip eder inşallahHiç belli olmuyor bebişlerin ne zaman geleceği, kendileri seçiyorlar. Kızım da tam 42 haftalık doğmuştu Sizlere de hayırlı vaktinde doğumlar diliyorum
Ahh canım bende ikiside varZor canım ya benim görümcem kaynım hiçbirşeyim yok o konuda rahatım
Selam kızlar, ben dün akşam doğum yaptım, akşam yemeğinde birden kan boşandı, 5 dakika da hastaneye geldik ve hemen doğuma aldılar. Mecburen genel anestezi aldım ama ağrım çok oldu sonrasında. Zor bir doğum olduğunu söyledi doktorum. Bebeklerim tam 34 haftalık olmuştu dün, biri 1800gram, biri 1950gram civarında doğdu. Küçük olan kanamadan dolayı epey kan yutmuş, o yüzden solunum destek cihazına bağlı, diğeri de önlem amaçlı küvözde. Allah tez zamanda kavuşmayı nasip eder inşallahHiç belli olmuyor bebişlerin ne zaman geleceği, kendileri seçiyorlar. Kızım da tam 42 haftalık doğmuştu Sizlere de hayırlı vaktinde doğumlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?