2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Çok teşekkür ederim zahmet oldu size kolaylıklar diliyorum

Vücudumun her yerinde. Yara bere içinde doğuma girdim resmen. Ama ilk ayaklarda başladı.
Baya şiddetli bi kaşınma ozaman dimi benimde göğüslerimin altı kaşınıyor ama ya çatlıycağı için yada sürdüğüm yağdan ötürü galiba

2 dr a gidiyorum ben kontrol icin. Dun biri 33 haftalik olcum aldi. Digeri 30+6 hangisine inancami sasirdim artik. Nerdeyse 2 hafta farketiyo
Benimde aynısı özele ve devlete gidiyorum ikisi arasında 10 gün fark var ama devletteki ne sordum haftasıyla uyumlu dedi kilosu boyu falan benimde baya beynimi yakiyorlar

Bende ağrı cekiyorim genital bölgemde batma ve tuhaf tarif edemediğim kasılmalar oluyor karnıma sancı girip bırakıyor bel sırt ağrım çok fazla bunlar yalancı doğum sancısı mi yoksa başka bişey mi bilen var mı bebeğin başı assagida benim ama normalde hep sağımda olan bebeğim bugün solumda hissediyorum

Kızlar çantalarınızı hazırladınız mı biraz önce bir ablamla konuştum ve neyin nasıl olacağı hiç belli olmaz 34. Haftandasın artık hazırla dedi
Hiçbişey hazırlamadım.. Daha doğrusu dogum için memlekete annemlerin yanina gideceğim için rahatım ve herseyi kıyafetler falan orda ama erken gelirse naparim bilmiyorum hic

Aynı durum bendede var..kasılma geldiği zaman sancısı belime vuruyo gun içinde belirli aralıklarla oluyo..yalancı doğum sancıları galiba..dra gidince sorucam..heralde nstye de bağlar 33 haftalikken

bebeğin dolaşması normal. yaşadıkların da yalancı sancılar sanırım. her türlü zor valla

Aynı durum bendede var..kasılma geldiği zaman sancısı belime vuruyo gun içinde belirli aralıklarla oluyo..yalancı doğum sancıları galiba..dra gidince sorucam..heralde nstye de bağlar 33 haftalikken
Bende bukadar değildi dokdora gittiğimde sormadım o yüzden sen sor bizede soyoe canım

boşver senden önemli mi. kendine bak ❤
İnşallah canım artk daha dikkat etcem
Aynı durumda uzanıyorum .tek fark ben yorucu bir iş yapmamıstım .olacagı varsa her şekilde oluyor. Kolaylıklar diliyorum
Amin canım benim yorgunluk eş ailesi sinir etmesi üst üste gelince sanırım ondan oldu Rabbim inşallah hayırlı ve tam vaktinde kucağımıza almayı nasip eder

Benimde Bi depend ve bebek bezi kaldı alınacak yıkandı ütülendi çantanın içine konması kaldı ama nedense giremiyor o çantanın içine hepimiz aynıymışız sanırım bende hafta sonuna ayarlarım artık hepsini stresi gitsin bari onun

İnşallah canım artk daha dikkat etcem
Amin canım benim yorgunluk eş ailesi sinir etmesi üst üste gelince sanırım ondan oldu Rabbim inşallah hayırlı ve tam vaktinde kucağımıza almayı nasip eder
Benimde kendi ailemin stresi bana yetiyor gerçekten bu dönemde hele ki şu son zamanda sıkıntı stres hiç iyi gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…