2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
yardımına gelebilecek kimse yok mu?

Aynı durumda uzanıyorum .tek fark ben yorucu bir iş yapmamıstım .olacagı varsa her şekilde oluyor. Kolaylıklar diliyorum

Mide yanması hissi yaşıyor musunuz
Benim şu üç gündür midem çok fena hamileliğimin başındaki gibi adeta bir kaç ufak çaplı kusma olayıda yaşadım
Sona yaklaştıkça panik ve stres de artıyor
Devamlı hareketlerini takip etmeye çalışıyorum
Hareket etmeyince çikolata yiyip tekme atmasını bekliyorum
Bende normal doğuma o kadar istekliydim ki son ana kadar beklemeyi bende düşünüyorum

Size ayrıntılı yazım.
SABAH
1 yumurta
2 ince dilim peynir
5 zeytin
2 ceviz
Bol yeşillik
1 dilin tam bugday ekmeği
ARA ÖĞÜN
1 porsiyon meyve
Süt
ÖĞLE
6 yemek kaşığı susuz sebze yemeği veya 1 kase çorba
Ayran
Salata
1 dilim tam bugday ekmeği
ARA ÖĞÜN
1 Galeta ve peynir veya 1 çay bardağı leblebi
AKŞAM
3 Köfte kadar et tavuk veya balık
Salata
1 dilim tam bugday ekmegi _ ekmek yemezsen eti 5 köfte kadar yiyebilirsin.
ARA ÖĞÜN
Süt yoğurt veya kefir
6 badem ya da fındık
Çok acıkırsan 3 Altınbaşak bisküvi

Bunda daha geç çıksın inşallah ya da hiç çıkmasın
Amin inşallah. Bunda beni şeker çok zorluyor. Diyetle düzelmişti. Araya yaşadığım üzüntüler girince bozuldu. Bugün içtiğim 1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek şekeri mi fırlattı. Aç kalıp bir de şekerin yüksek olması çok can sıkıcı.

Kızlar çantalarınızı hazırladınız mı biraz önce bir ablamla konuştum ve neyin nasıl olacağı hiç belli olmaz 34. Haftandasın artık hazırla dedi
Benim hedefim 30da çantayı hazırlamaktı ama o zamandan bugüne yok şunu ütülemedim yok bunu yıkamadım yok internetten şu gelmedi derken o valiz süründü durdu. Bugün son ütüleri bitirdim. Akşam artık benim ve bebeğin eşyaları hazır olacak şekilde valizi tamamlamayı düşünüyorum hatta yarın kontrol var giderken valizi bagaja atmayı planlıyorum. Bayramda da eşimin eşyalarını ve diğer alınacak ıvır zıvırları ekleyip son haline getiririm.
Hastane evime uzak ve valizi getirecek kimse yok, eşimin beni bırakıp eve gitmesi lazım ki bu da oldukça saçma olur o nedenle böyle planladım.

Bence çok mantıklı bende bidahaki randevuma kadar hazır edip arabaya koymak istiyorum inşAllah

çikolata mide yanmanı artırır. biraz ekmek ye ya da süt iç.

Bugün bende kasıklarımda çok ciddi acı hissettim bi kaç defa oldu bi kaç dk lığına şuan biraz geçti ama niye oldu bilmiyorum

Kızlar çantalarınızı hazırladınız mı biraz önce bir ablamla konuştum ve neyin nasıl olacağı hiç belli olmaz 34. Haftandasın artık hazırla dedi

Her şeyi yıkadım ütüledim çantanın yanına koydum ama hala çantaya koymadım üzerimde bir rahatlık var valla bayramdan sonra koyarım çantaya artık zaten her şey hazır

Benzer durum bende de var, 1 haftadır tam olarak vajina ve kasıklarım ağrıyor kramp girdiği anda sağ bacağımı asla hareket ettiremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…