- 22 Temmuz 2015
- 864
- 755
- 103
- 45
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.901
yardımına gelebilecek kimse yok mu?Kızlar lekelenmem ile dün acile gittim nst çekildi bugünde doktoruma gittim bel ve kasıkta batmayla çok şükür kanalda açılma yokmuş bebeğim de gayet ii ama nst yine doktorum iki sefer çekti ikisindede hafif kasılma çıktı dinlen bol bol dedi ben kendimi bu ara çok yordum sanırım ondan kaynaklandı die düşünüyorum benim gibi dayanamayıp iş güç yapmayınca kendimi kötü. Hissediyordum inanın iki gündür mutfağı bile toplamadım kızım evin heryerini batırdı ben kendimi yorup yatmaya mahkum oldum yormayın kızlar kendinizi ben çok pişman oldum
Var canım ama ben evimde biri dolaşınca kasılıyorum sevmiyorum ama bundan sonra gelecekler mecbur bayram ertesi kadn alıcaktım eşimin zoruyla idare edim dedim etmez olaydımyardımına gelebilecek kimse yok mu?
boşver senden önemli mi. kendine bak ❤Var canım ama ben evimde biri dolaşınca kasılıyorum sevmiyorum ama bundan sonra gelecekler mecbur bayram ertesi kadn alıcaktım eşimin zoruyla idare edim dedim etmez olaydım
Aynı durumda uzanıyorum .tek fark ben yorucu bir iş yapmamıstım .olacagı varsa her şekilde oluyor. Kolaylıklar diliyorumKızlar lekelenmem ile dün acile gittim nst çekildi bugünde doktoruma gittim bel ve kasıkta batmayla çok şükür kanalda açılma yokmuş bebeğim de gayet ii ama nst yine doktorum iki sefer çekti ikisindede hafif kasılma çıktı dinlen bol bol dedi ben kendimi bu ara çok yordum sanırım ondan kaynaklandı die düşünüyorum benim gibi dayanamayıp iş güç yapmayınca kendimi kötü. Hissediyordum inanın iki gündür mutfağı bile toplamadım kızım evin heryerini batırdı ben kendimi yorup yatmaya mahkum oldum yormayın kızlar kendinizi ben çok pişman oldum
Mide yanması hissi yaşıyor musunuzNiye dönmüyor acaba bazı çocuklar ben de bunu dr a sorduğumda net bir açıklama alamadım
Son güne kadar bekleyeceğim dönmesi için ama bu saatten sonra zor gibi görünüyor
Benim de kasıklarımda çok baskı var ve kafası diyaframa baskı yaptığı için nefes alışverişim zorlaşıyor
Ben dr sordum dönmesi için benim yapabileceğim bir şey var diyeArada yapıyorum canım:) Faydasını görürüm insallah
Ay maşallah size ben daha yıka ütüle yapmadım vakit var diyeTüm eşyaları hazır hurçlara koydum ancak valize yerlestirmedim
32den sonra hazır etmek gerek yavaştan
Vücudumun her yerinde. Yara bere içinde doğuma girdim resmen. Ama ilk ayaklarda başladı.Kaşıntı nerelerde oluyordu
Size ayrıntılı yazım.Diyetiniz nasil ben de kilo almaya yatkınım o yüzden gebeliğin basında diyetisyen gittim ölçüm yapamayiz dedi şimdiye kadar 11 kilo aldim doktor da dikkat et dedi ama zaten çok abartmıyordum acaba vitaminler mi kilo aldırıyor bir de başı zor geçti sürekli istirahat halindeydim simdir de haftada 0.7 kilo aliyorum. Ama ne yapacagimi da bilmiyorum doktor ekmek makarna pilav yeme dedi siz nasıl besleniyorsunuz belki fikir olur?
Amin inşallah. Bunda beni şeker çok zorluyor. Diyetle düzelmişti. Araya yaşadığım üzüntüler girince bozuldu. Bugün içtiğim 1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek şekeri mi fırlattı. Aç kalıp bir de şekerin yüksek olması çok can sıkıcı.Bunda daha geç çıksın inşallah ya da hiç çıkmasın
Benim hedefim 30da çantayı hazırlamaktı ama o zamandan bugüne yok şunu ütülemedim yok bunu yıkamadım yok internetten şu gelmedi derken o valiz süründü durdu. Bugün son ütüleri bitirdim. Akşam artık benim ve bebeğin eşyaları hazır olacak şekilde valizi tamamlamayı düşünüyorum hatta yarın kontrol var giderken valizi bagaja atmayı planlıyorum. Bayramda da eşimin eşyalarını ve diğer alınacak ıvır zıvırları ekleyip son haline getiririm.Kızlar çantalarınızı hazırladınız mı biraz önce bir ablamla konuştum ve neyin nasıl olacağı hiç belli olmaz 34. Haftandasın artık hazırla dedi
Aynen öyle canımTüm eşyaları hazır hurçlara koydum ancak valize yerlestirmedim
32den sonra hazır etmek gerek yavaştan
Kesinlikle bende bu hafta içinde hazırlamayı planlıyorumbenim de daha hazır değil neyi bekliyorum bilmiyorumhazırlıklı olmak lazım her an
Bence çok mantıklı bende bidahaki randevuma kadar hazır edip arabaya koymak istiyorum inşAllahBenim hedefim 30da çantayı hazırlamaktı ama o zamandan bugüne yok şunu ütülemedim yok bunu yıkamadım yok internetten şu gelmedi derken o valiz süründü durdu. Bugün son ütüleri bitirdim. Akşam artık benim ve bebeğin eşyaları hazır olacak şekilde valizi tamamlamayı düşünüyorum hatta yarın kontrol var giderken valizi bagaja atmayı planlıyorum. Bayramda da eşimin eşyalarını ve diğer alınacak ıvır zıvırları ekleyip son haline getiririm.
Hastane evime uzak ve valizi getirecek kimse yok, eşimin beni bırakıp eve gitmesi lazım ki bu da oldukça saçma olur o nedenle böyle planladım.
çikolata mide yanmanı artırır. biraz ekmek ye ya da süt iç.Mide yanması hissi yaşıyor musunuz
Benim şu üç gündür midem çok fena hamileliğimin başındaki gibi adeta bir kaç ufak çaplı kusma olayıda yaşadım
Sona yaklaştıkça panik ve stres de artıyor
Devamlı hareketlerini takip etmeye çalışıyorum
Hareket etmeyince çikolata yiyip tekme atmasını bekliyorum
Bende normal doğuma o kadar istekliydim ki son ana kadar beklemeyi bende düşünüyorum
Bugün bende kasıklarımda çok ciddi acı hissettim bi kaç defa oldu bi kaç dk lığına şuan biraz geçti ama niye oldu bilmiyorumya kızlar dün gece öyle yoğun çatı ağrısı yaşadım ki ciddi ciddi doğuruyorum sandım yani öyle söyleyeyim. eşim biraz masaj falan yaptı sağ olsun ama çok rahat 1 saat çektim ağrıyı. ne yatabildim ne bacaklarımı indirip kaldırabildim. sizde de ağrıyınca böyle mi oluyo?
Kızlar çantalarınızı hazırladınız mı biraz önce bir ablamla konuştum ve neyin nasıl olacağı hiç belli olmaz 34. Haftandasın artık hazırla dedi
ya kızlar dün gece öyle yoğun çatı ağrısı yaşadım ki ciddi ciddi doğuruyorum sandım yani öyle söyleyeyim. eşim biraz masaj falan yaptı sağ olsun ama çok rahat 1 saat çektim ağrıyı. ne yatabildim ne bacaklarımı indirip kaldırabildim. sizde de ağrıyınca böyle mi oluyo?
Hepimizde bi rahatlık var niyeyseHer şeyi yıkadım ütüledim çantanın yanına koydum ama hala çantaya koymadım üzerimde bir rahatlık var vallabayramdan sonra koyarım çantaya artık zaten her şey hazır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?