2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhaba

bende onu merak ettim. olur başımıza gelir bilelim diye kusura bakma. ne gerek gördüler ne şikayetin vardı da alttan muayene ettiler sizi
Çok akıntı vardı ve yeşile döndü diye gitmiştim, ama plasenta previa var diye herşeye baktılar, enfeksiyon çıktı sadece. Akşam da plasenta previa nedeniyle erken doğum oldu

Doktorum 5 ağustosta raporumuzu vericek bebek 2hafta önde diyor hep 34 gibi ultrasonda olucak ama 32 sayılıyor diyor sizdede böyle durum yaşıyan var mı ben neye göre doğum yapıcam anlamadım

Doktorum 5 ağustosta raporumuzu vericek bebek 2hafta önde diyor hep 34 gibi ultrasonda olucak ama 32 sayılıyor diyor sizdede böyle durum yaşıyan var mı ben neye göre doğum yapıcam anlamadım
Son adet tarihin önemli olan, benim de önden gidiyor. Dün gittim 32+1de 2,5 kg, 44 cm olmus

benimki de önden gidiyor atlı kovalıyor gibi maşallah diyeyim

yaklaşık 1 buçuk hafta önde. anne-babası gibi de iri bir bebiş

Canım idrar tahlili ve vajinal muayene ettiler, NTS ye de girdim, ultrasonda da baktılar, ilaç verip yolladılar, akşam bir anda kan boşaldı.
Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip eylesin inşaallah biran önce toparlanıp dönersiniz evinize inşaallah

Çalışabilir raporu alabilen var mı aranızda 32 haftalık olunca?Acaba benim doktorumun haberi yok mu veririz demişti.yani bu sene 5 haftayı aktaramıcaz mı?

Çok akıntı vardı ve yeşile döndü diye gitmiştim, ama plasenta previa var diye herşeye baktılar, enfeksiyon çıktı sadece. Akşam da plasenta previa nedeniyle erken doğum oldu
Geçmiş olsun canım enfeksiyon vajinada mı çıktı kültürle mi belli oldu

Valla çok kötü oldu. Devler 24ten itibaren otamatik izinli sayıyor diye 32den sonra da çalışabilir raporu vermiyor sgk dediler. Ki doktorum bir ay önce veririz sıkıntı yok demişti..
Ben gecen hafta aldim calisabilir raporunu Ankara’da ozel bi hastanede. Hatta baska yerleri de aradim hepsi veririrz dedi ama fiyatlar degisikti. Şaşırdım bu duruma

Çubukla içerden kültür aldılar, idrar testi de yaptılar canım. Ama erken doğumu enfeksiyon yüzünden değil, plasenta previa nedeniyle yapmışım
Anladım canım çok geçmiş olsun benimde aynı şekil bakıldı geçen haftakinde birşey yoktu idrardada, vajinaldede bu hafta bida verdim kültür bakteri çıktı iki taraftada Antibiyotik başlıycaz yine

Yaa kızlar bide ben geçen hafta idrar ve vajinal kültür verdim üreme falan çıkmamıştı temizdi bu hafta gene verdim arada sızı ve akıntı oluyor diye doktor haftaya bida yapalım dedi bakteri çıkmış iki taraftada canım sıkıldı antibiyotik başlıycaz iki taraf içinde ayrı ayrı korktum bide zararı olur mu diye ee içmesem ilerleyecek Canım sıkıldı gene ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…