- 16 Eylül 2017
- 212
- 304
- 53
- 43
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.961
Evet plasenta previa marjinal nedeniyle, dün sabah doktordaydım enfeksiyon için vaginal tablet verip yolladılar, akşam birden kanama oldu, hemen doğuma aldılar.Gözün aydın canım hayırlı olsun inşallah tez vakitte kucağına alırsın bebeklerinierken doğum riskin mi vardı ya da plasenta previa vs?
Ayy hadi geçmiş olsun canım, tez zamanda kucağına al inşallahSelam kızlar, ben dün akşam doğum yaptım, akşam yemeğinde birden kan boşandı, 5 dakika da hastaneye geldik ve hemen doğuma aldılar. Mecburen genel anestezi aldım ama ağrım çok oldu sonrasında. Zor bir doğum olduğunu söyledi doktorum. Bebeklerim tam 34 haftalık olmuştu dün, biri 1800gram, biri 1950gram civarında doğdu. Küçük olan kanamadan dolayı epey kan yutmuş, o yüzden solunum destek cihazına bağlı, diğeri de önlem amaçlı küvözde. Allah tez zamanda kavuşmayı nasip eder inşallahHiç belli olmuyor bebişlerin ne zaman geleceği, kendileri seçiyorlar. Kızım da tam 42 haftalık doğmuştu Sizlere de hayırlı vaktinde doğumlar diliyorum
Bende alıcam ama 32 başlangıcı bayrama denk geliyor mecbur bayram bitince alacağım çalışamaz diye. Mevcut durumdan dolayı vermiyor sanırım çalışır raporu doktorlar ama senin durumun farklı niye yokuşa sürmüş anlamadım hiçCanım maalesef bugun çalısamaz raporu verdiler. Yarın özel hastaneyi denicem, bugün Devlete gitmiştim oralı olmadılar pek. Öğretmenim, tatildeyim yansın istemiyorum dedim 5 haftamı. Burada bir arkadaş demişti haklıymış sanırım. Bana gittiğim başka bir doktor veririz demişti 32 de çalışır raporu ileriye atarsın demişti bundan bır ay önce. Ona sorucam bakalım bı. Canım sıkıldı okula götürmedim bile. Zaten idari izinliyiz.
Canımm inşallah bir an önce mis yavrularına sağlıkla kavuşur evine dönersin. Güzel haberlerini bekliyoruz bizi de haberdar et gelişmelerden :)Selam kızlar, ben dün akşam doğum yaptım, akşam yemeğinde birden kan boşandı, 5 dakika da hastaneye geldik ve hemen doğuma aldılar. Mecburen genel anestezi aldım ama ağrım çok oldu sonrasında. Zor bir doğum olduğunu söyledi doktorum. Bebeklerim tam 34 haftalık olmuştu dün, biri 1800gram, biri 1950gram civarında doğdu. Küçük olan kanamadan dolayı epey kan yutmuş, o yüzden solunum destek cihazına bağlı, diğeri de önlem amaçlı küvözde. Allah tez zamanda kavuşmayı nasip eder inşallahHiç belli olmuyor bebişlerin ne zaman geleceği, kendileri seçiyorlar. Kızım da tam 42 haftalık doğmuştu Sizlere de hayırlı vaktinde doğumlar diliyorum
Şuan bende de göğüslerin altında kaşıntı oluyor ama kolestazla ilgili değildir o. Kolestazla kaşıntısı çok şiddetli oluyor. Tende hiçbir kızarıklık kabarıklık yokken çılgınca kaşıyorsunuz. Engel olamıyorsunuz.Baya şiddetli bi kaşınma ozaman dimi benimde göğüslerimin altı kaşınıyor ama ya çatlıycağı için yada sürdüğüm yağdan ötürü galiba
Hayırlı uğurlu olsun tez vakitte sağlıkla evinize dönersiniz inşallahSelam kızlar, ben dün akşam doğum yaptım, akşam yemeğinde birden kan boşandı, 5 dakika da hastaneye geldik ve hemen doğuma aldılar. Mecburen genel anestezi aldım ama ağrım çok oldu sonrasında. Zor bir doğum olduğunu söyledi doktorum. Bebeklerim tam 34 haftalık olmuştu dün, biri 1800gram, biri 1950gram civarında doğdu. Küçük olan kanamadan dolayı epey kan yutmuş, o yüzden solunum destek cihazına bağlı, diğeri de önlem amaçlı küvözde. Allah tez zamanda kavuşmayı nasip eder inşallahHiç belli olmuyor bebişlerin ne zaman geleceği, kendileri seçiyorlar. Kızım da tam 42 haftalık doğmuştu Sizlere de hayırlı vaktinde doğumlar diliyorum
Cok gecmiş olsun canım.Ayrıca hayırlı olsun.Insallah en kısa.zamanda miniklerini kucağına alırsın.Allah beterinden korumuşEvet plasenta previa marjinal nedeniyle, dün sabah doktordaydım enfeksiyon için vaginal tablet verip yolladılar, akşam birden kanama oldu, hemen doğuma aldılar.
Yaaa hayırlı olsun canım. Tez zamanda sağlıcakla hastaneden çıkarsınız umarım. Grubumuzun ilk bebeğiSelam kızlar, ben dün akşam doğum yaptım, akşam yemeğinde birden kan boşandı, 5 dakika da hastaneye geldik ve hemen doğuma aldılar. Mecburen genel anestezi aldım ama ağrım çok oldu sonrasında. Zor bir doğum olduğunu söyledi doktorum. Bebeklerim tam 34 haftalık olmuştu dün, biri 1800gram, biri 1950gram civarında doğdu. Küçük olan kanamadan dolayı epey kan yutmuş, o yüzden solunum destek cihazına bağlı, diğeri de önlem amaçlı küvözde. Allah tez zamanda kavuşmayı nasip eder inşallahHiç belli olmuyor bebişlerin ne zaman geleceği, kendileri seçiyorlar. Kızım da tam 42 haftalık doğmuştu Sizlere de hayırlı vaktinde doğumlar diliyorum
öncelikle geçmiş olsun gözünüz aydın. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin evlatlarınızı. Vatana millete ana babasına faydalı kullardan eylesin mevlam.Evet plasenta previa marjinal nedeniyle, dün sabah doktordaydım enfeksiyon için vaginal tablet verip yolladılar, akşam birden kanama oldu, hemen doğuma aldılar.
Eylül annelerinin ilk doğumu hayırlısı olsun Allah analı babalı büyütsünSelam kızlar, ben dün akşam doğum yaptım, akşam yemeğinde birden kan boşandı, 5 dakika da hastaneye geldik ve hemen doğuma aldılar. Mecburen genel anestezi aldım ama ağrım çok oldu sonrasında. Zor bir doğum olduğunu söyledi doktorum. Bebeklerim tam 34 haftalık olmuştu dün, biri 1800gram, biri 1950gram civarında doğdu. Küçük olan kanamadan dolayı epey kan yutmuş, o yüzden solunum destek cihazına bağlı, diğeri de önlem amaçlı küvözde. Allah tez zamanda kavuşmayı nasip eder inşallahHiç belli olmuyor bebişlerin ne zaman geleceği, kendileri seçiyorlar. Kızım da tam 42 haftalık doğmuştu Sizlere de hayırlı vaktinde doğumlar diliyorum
Canım idrar tahlili ve vajinal muayene ettiler, NTS ye de girdim, ultrasonda da baktılar, ilaç verip yolladılar, akşam bir anda kan boşaldı.öncelikle geçmiş olsun gözünüz aydın. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin evlatlarınızı. Vatana millete ana babasına faydalı kullardan eylesin mevlam.
enfeksiyon sadece idrar tahlilindenmi çıktı belirti olarak bir durum varmıydı. öpüyorum sizi
Bana doktor 32 de çalışabilir raporu veririz demişti özelde.bence özele git 5 hafta eklenirse iyi olacakCanım maalesef bugun çalısamaz raporu verdiler. Yarın özel hastaneyi denicem, bugün Devlete gitmiştim oralı olmadılar pek. Öğretmenim, tatildeyim yansın istemiyorum dedim 5 haftamı. Burada bir arkadaş demişti haklıymış sanırım. Bana gittiğim başka bir doktor veririz demişti 32 de çalışır raporu ileriye atarsın demişti bundan bır ay önce. Ona sorucam bakalım bı. Canım sıkıldı okula götürmedim bile. Zaten idari izinliyiz.
bende onu merak ettim. olur başımıza gelir bilelim diye kusura bakma. ne gerek gördüler ne şikayetin vardı da alttan muayene ettiler siziCanım idrar tahlili ve vajinal muayene ettiler, NTS ye de girdim, ultrasonda da baktılar, ilaç verip yolladılar, akşam bir anda kan boşaldı.
inşallah göz açıp kapayana kadar yanında kollarında olurlar. allah hayırlı etsin ömürleri güzel olsun inşallahSelam kızlar, ben dün akşam doğum yaptım, akşam yemeğinde birden kan boşandı, 5 dakika da hastaneye geldik ve hemen doğuma aldılar. Mecburen genel anestezi aldım ama ağrım çok oldu sonrasında. Zor bir doğum olduğunu söyledi doktorum. Bebeklerim tam 34 haftalık olmuştu dün, biri 1800gram, biri 1950gram civarında doğdu. Küçük olan kanamadan dolayı epey kan yutmuş, o yüzden solunum destek cihazına bağlı, diğeri de önlem amaçlı küvözde. Allah tez zamanda kavuşmayı nasip eder inşallahHiç belli olmuyor bebişlerin ne zaman geleceği, kendileri seçiyorlar. Kızım da tam 42 haftalık doğmuştu Sizlere de hayırlı vaktinde doğumlar diliyorum
Canım maalesef bugun çalısamaz raporu verdiler. Yarın özel hastaneyi denicem, bugün Devlete gitmiştim oralı olmadılar pek. Öğretmenim, tatildeyim yansın istemiyorum dedim 5 haftamı. Burada bir arkadaş demişti haklıymış sanırım. Bana gittiğim başka bir doktor veririz demişti 32 de çalışır raporu ileriye atarsın demişti bundan bır ay önce. Ona sorucam bakalım bı. Canım sıkıldı okula götürmedim bile. Zaten idari izinliyiz.
Sorma canım. Cok sacma ama yapacak bir şey yok. ResmenBende alıcam ama 32 başlangıcı bayrama denk geliyor mecbur bayram bitince alacağım çalışamaz diye. Mevcut durumdan dolayı vermiyor sanırım çalışır raporu doktorlar ama senin durumun farklı niye yokuşa sürmüş anlamadım hiç
Özeli de aradım, maalesef çok saçma bir sekılde beş hafta yanacak. Yarın gidip konuşacağım bakalım. Dava acılası bir durum..Bana doktor 32 de çalışabilir raporu veririz demişti özelde.bence özele git 5 hafta eklenirse iyi olacak
İnşallah verirler bize de emsal olur canım.neden ya. çalışmak zorundayım ama. sağlık açısından riskli bir halde değilim Elhamdülillah. niye vermediler çalışabiliri. birazdan gideceğim bakırköy devlete. ya verirse çalışamaz diye. korktum şimdi ya
Valla çok kötü oldu. Devler 24ten itibaren otamatik izinli sayıyor diye 32den sonra da çalışabilir raporu vermiyor sgk dediler. Ki doktorum bir ay önce veririz sıkıntı yok demişti..Bende alıcam ama 32 başlangıcı bayrama denk geliyor mecbur bayram bitince alacağım çalışamaz diye. Mevcut durumdan dolayı vermiyor sanırım çalışır raporu doktorlar ama senin durumun farklı niye yokuşa sürmüş anlamadım hiç
Geçenlerde bana yapılan açıklamada buydu. Benim daha 2 haftam var ayni zamanda erken doğum riskim var diye zaten benlik bir durum kalmadı.umarım sizin istediğiniz gibi olurValla çok kötü oldu. Devler 24ten itibaren otamatik izinli sayıyor diye 32den sonra da çalışabilir raporu vermiyor sgk dediler. Ki doktorum bir ay önce veririz sıkıntı yok demişti..
Yasal hakkı kullandırmamaları çok saçma. Dava acsam cocuk dört yasına gelir bizim ülkemizde sonuclanana kadar :))Geçenlerde bana yapılan açıklamada buydu. Benim daha 2 haftam var ayni zamanda erken doğum riskim var diye zaten benlik bir durum kalmadı.umarım sizin istediğiniz gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?