2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Gözün aydın canım hayırlı olsun inşallah tez vakitte kucağına alırsın bebeklerini erken doğum riskin mi vardı ya da plasenta previa vs?
Evet plasenta previa marjinal nedeniyle, dün sabah doktordaydım enfeksiyon için vaginal tablet verip yolladılar, akşam birden kanama oldu, hemen doğuma aldılar.

Ayy hadi geçmiş olsun canım, tez zamanda kucağına al inşallah

Bende alıcam ama 32 başlangıcı bayrama denk geliyor mecbur bayram bitince alacağım çalışamaz diye. Mevcut durumdan dolayı vermiyor sanırım çalışır raporu doktorlar ama senin durumun farklı niye yokuşa sürmüş anlamadım hiç

Canımm inşallah bir an önce mis yavrularına sağlıkla kavuşur evine dönersin. Güzel haberlerini bekliyoruz bizi de haberdar et gelişmelerden :)

Baya şiddetli bi kaşınma ozaman dimi benimde göğüslerimin altı kaşınıyor ama ya çatlıycağı için yada sürdüğüm yağdan ötürü galiba
Şuan bende de göğüslerin altında kaşıntı oluyor ama kolestazla ilgili değildir o. Kolestazla kaşıntısı çok şiddetli oluyor. Tende hiçbir kızarıklık kabarıklık yokken çılgınca kaşıyorsunuz. Engel olamıyorsunuz.

Hayırlı uğurlu olsun tez vakitte sağlıkla evinize dönersiniz inşallah

Evet plasenta previa marjinal nedeniyle, dün sabah doktordaydım enfeksiyon için vaginal tablet verip yolladılar, akşam birden kanama oldu, hemen doğuma aldılar.
Cok gecmiş olsun canım.Ayrıca hayırlı olsun.Insallah en kısa.zamanda miniklerini kucağına alırsın.Allah beterinden korumuş

Yaaa hayırlı olsun canım. Tez zamanda sağlıcakla hastaneden çıkarsınız umarım. Grubumuzun ilk bebeği

öncelikle geçmiş olsun gözünüz aydın. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin evlatlarınızı. Vatana millete ana babasına faydalı kullardan eylesin mevlam.

enfeksiyon sadece idrar tahlilindenmi çıktı belirti olarak bir durum varmıydı. öpüyorum sizi

Eylül annelerinin ilk doğumu hayırlısı olsun Allah analı babalı büyütsün
Inşallah kısa sürede toparlarlar , biz de her an hazır olmalıyız aslında
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım idrar tahlili ve vajinal muayene ettiler, NTS ye de girdim, ultrasonda da baktılar, ilaç verip yolladılar, akşam bir anda kan boşaldı.

Bana doktor 32 de çalışabilir raporu veririz demişti özelde.bence özele git 5 hafta eklenirse iyi olacak

inşallah göz açıp kapayana kadar yanında kollarında olurlar. allah hayırlı etsin ömürleri güzel olsun inşallah

neden ya. çalışmak zorundayım ama. sağlık açısından riskli bir halde değilim Elhamdülillah. niye vermediler çalışabiliri. birazdan gideceğim bakırköy devlete. ya verirse çalışamaz diye. korktum şimdi ya

Sorma canım. Cok sacma ama yapacak bir şey yok. Resmen
Bana doktor 32 de çalışabilir raporu veririz demişti özelde.bence özele git 5 hafta eklenirse iyi olacak
Özeli de aradım, maalesef çok saçma bir sekılde beş hafta yanacak. Yarın gidip konuşacağım bakalım. Dava acılası bir durum..

Valla çok kötü oldu. Devler 24ten itibaren otamatik izinli sayıyor diye 32den sonra da çalışabilir raporu vermiyor sgk dediler. Ki doktorum bir ay önce veririz sıkıntı yok demişti..

Valla çok kötü oldu. Devler 24ten itibaren otamatik izinli sayıyor diye 32den sonra da çalışabilir raporu vermiyor sgk dediler. Ki doktorum bir ay önce veririz sıkıntı yok demişti..
Geçenlerde bana yapılan açıklamada buydu. Benim daha 2 haftam var ayni zamanda erken doğum riskim var diye zaten benlik bir durum kalmadı.umarım sizin istediğiniz gibi olur

Geçenlerde bana yapılan açıklamada buydu. Benim daha 2 haftam var ayni zamanda erken doğum riskim var diye zaten benlik bir durum kalmadı.umarım sizin istediğiniz gibi olur
Yasal hakkı kullandırmamaları çok saçma. Dava acsam cocuk dört yasına gelir bizim ülkemizde sonuclanana kadar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…