2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canim benim cok sukut iyisiniz, minnosunda toparlar insallah. 35e kadar dayanmislar anneleri ne mutlu. Rabbim beraber buyumenizi, cok guzel gunler gormenizi de nasip etsin. Hersey cok guzel olsun ilk annemiz

Kızlar bugün farkettim kasıklarımın altı, genital bölgem resmen şişmiş sizde de oldu mu bu durum, normal mi acaba

Rabbim bi an önce sağlıkla evinize dönmeyi nasip etsin inşallah

Çok akıntı vardı ve yeşile döndü diye gitmiştim, ama plasenta previa var diye herşeye baktılar, enfeksiyon çıktı sadece. Akşam da plasenta previa nedeniyle erken doğum oldu
bende de çamaşırım yeşil ve sarı . dün fitil verdiler. kullanmasam olmaz. mantar keseyi delip suyun gelmesine sebebiyet verebiliyormuş. Ama şimdi korktum.uffff Hakkımızda hayırlısı olsun
yavrularına kavuş ve bize resim at lütfen

Kızlar suyum geldi hemen hastaneye geldik. Doktorumu bekliyoruz. Ama hiç ağrım yok. Bebekte de bı sıkıntı yok. Dua edin bana. 31+1iz ama ciğer gelistiricimizi olmuştuk.
Allah yardımcınız olsun. İnşallah herşey sağlıkla ilerler. o suyun son anına kadar bebeğini içeride tutacaklar annesi hiç korkma olurmu. moralin iyi olsun.
neden suyunuz geldi onuda yazarmısınız bize de tedbir olsun ve nasıl anladınız

Hayırlı uğurlu olsun annesi rabbim tez zamanda miniklerine kavuştursun seni şuan nasılsın ağrın fazla var mi

Kızlar suyum geldi hemen hastaneye geldik. Doktorumu bekliyoruz. Ama hiç ağrım yok. Bebekte de bı sıkıntı yok. Dua edin bana. 31+1iz ama ciğer gelistiricimizi olmuştuk.
Çok geçmiş olsun, korkmayın benimde 25. Haftada suyum gelmişti. Hala doğum yapmadım. Doktorunuz Size en uygun tedavi uygulayacaktır. İnşallah hiçbir sorun yaşamayacaksınız

Kızlar bugün farkettim kasıklarımın altı, genital bölgem resmen şişmiş sizde de oldu mu bu durum, normal mi acaba
Şişti onungeçtimde zenciye dönmüş şoka girdim iki ton ne koyuluknvardı onu kafaya takarken geçen ilk defa baktım şok oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…