- 2 Temmuz 2019
- 1.032
- 1.007
- 83
- 38
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #16.001
Tamam canım alabıldiğine cok sevındım, bunu bilmem yeterli.Ben gecen hafta aldim calisabilir raporunu Ankara’da ozel bi hastanede. Hatta baska yerleri de aradim hepsi veririrz dedi ama fiyatlar degisikti. Şaşırdım bu duruma
Canim benim cok sukut iyisiniz, minnosunda toparlar insallah. 35e kadar dayanmislar anneleri ne mutlu. Rabbim beraber buyumenizi, cok guzel gunler gormenizi de nasip etsin. Hersey cok guzel olsun ilk annemizSelam kızlar, ben dün akşam doğum yaptım, akşam yemeğinde birden kan boşandı, 5 dakika da hastaneye geldik ve hemen doğuma aldılar. Mecburen genel anestezi aldım ama ağrım çok oldu sonrasında. Zor bir doğum olduğunu söyledi doktorum. Bebeklerim tam 34 haftalık olmuştu dün, biri 1800gram, biri 1950gram civarında doğdu. Küçük olan kanamadan dolayı epey kan yutmuş, o yüzden solunum destek cihazına bağlı, diğeri de önlem amaçlı küvözde. Allah tez zamanda kavuşmayı nasip eder inşallahHiç belli olmuyor bebişlerin ne zaman geleceği, kendileri seçiyorlar. Kızım da tam 42 haftalık doğmuştu Sizlere de hayırlı vaktinde doğumlar diliyorum
Canım ilk sayfada ki bilgilere bakıp yazarmisin eksik yazdığın şeyler var daHoşbuldum 89 doğumluyum şuan 83 kiloyum bebeğim erkek
Canım maalesef bugun çalısamaz raporu verdiler. Yarın özel hastaneyi denicem, bugün Devlete gitmiştim oralı olmadılar pek. Öğretmenim, tatildeyim yansın istemiyorum dedim 5 haftamı. Burada bir arkadaş demişti haklıymış sanırım. Bana gittiğim başka bir doktor veririz demişti 32 de çalışır raporu ileriye atarsın demişti bundan bır ay önce. Ona sorucam bakalım bı. Canım sıkıldı okula götürmedim bile. Zaten idari izinliyiz.
[/QUOTE Merhaba ogrtmenlerin yaz tatileine denk gelen izinleri dogum sonrasina aktarilamiyor.Aktarilmasi icin bi fiil calisiyor olmak gerekiyormus.bunu milli egitim ve hastaneme sordum.maalesef durum boyle
Maalesef daha başlamadım hiç çanta hazırlığına ama gerekli tabi bi gayret lazım banaKızlar çantalarınızı hazırladınız mı biraz önce bir ablamla konuştum ve neyin nasıl olacağı hiç belli olmaz 34. Haftandasın artık hazırla dedi
Rabbim bi an önce sağlıkla evinize dönmeyi nasip etsin inşallahSelam kızlar, ben dün akşam doğum yaptım, akşam yemeğinde birden kan boşandı, 5 dakika da hastaneye geldik ve hemen doğuma aldılar. Mecburen genel anestezi aldım ama ağrım çok oldu sonrasında. Zor bir doğum olduğunu söyledi doktorum. Bebeklerim tam 34 haftalık olmuştu dün, biri 1800gram, biri 1950gram civarında doğdu. Küçük olan kanamadan dolayı epey kan yutmuş, o yüzden solunum destek cihazına bağlı, diğeri de önlem amaçlı küvözde. Allah tez zamanda kavuşmayı nasip eder inşallahHiç belli olmuyor bebişlerin ne zaman geleceği, kendileri seçiyorlar. Kızım da tam 42 haftalık doğmuştu Sizlere de hayırlı vaktinde doğumlar diliyorum
bende de çamaşırım yeşil ve sarı . dün fitil verdiler. kullanmasam olmaz. mantar keseyi delip suyun gelmesine sebebiyet verebiliyormuş. Ama şimdi korktum.uffff Hakkımızda hayırlısı olsunÇok akıntı vardı ve yeşile döndü diye gitmiştim, ama plasenta previa var diye herşeye baktılar, enfeksiyon çıktı sadece. Akşam da plasenta previa nedeniyle erken doğum oldu
İnşallah verirler bize de emsal olur canım.
Allah yardımcınız olsun. İnşallah herşey sağlıkla ilerler. o suyun son anına kadar bebeğini içeride tutacaklar annesi hiç korkma olurmu. moralin iyi olsun.Kızlar suyum geldi hemen hastaneye geldik. Doktorumu bekliyoruz. Ama hiç ağrım yok. Bebekte de bı sıkıntı yok. Dua edin bana. 31+1iz ama ciğer gelistiricimizi olmuştuk.
Hayırlı uğurlu olsun annesi rabbim tez zamanda miniklerine kavuştursun seniArkadaşlar hepinize geçmiş olsun ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim ☺ Allah sizlere de yavrucuklarınıza sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inşallahUmarım sizler zamanında doğurursunuz, hayırlısıyla.
Benimkide acayip şişti yaKızlar bugün farkettim kasıklarımın altı, genital bölgem resmen şişmiş sizde de oldu mu bu durum, normal mi acaba
Benimkide acayip şişti ya
Normal canım cevremde çok duydumAğustos grubuna da sordum normal demişler ama insan bir huzursuz oluyor
Çok geçmiş olsun, korkmayın benimde 25. Haftada suyum gelmişti. Hala doğum yapmadım. Doktorunuz Size en uygun tedavi uygulayacaktır. İnşallah hiçbir sorun yaşamayacaksınızKızlar suyum geldi hemen hastaneye geldik. Doktorumu bekliyoruz. Ama hiç ağrım yok. Bebekte de bı sıkıntı yok. Dua edin bana. 31+1iz ama ciğer gelistiricimizi olmuştuk.
Şişti onungeçtimde zenciye dönmüş şoka girdim iki ton ne koyuluknvardı onu kafaya takarken geçen ilk defa baktım şok oldumKızlar bugün farkettim kasıklarımın altı, genital bölgem resmen şişmiş sizde de oldu mu bu durum, normal mi acaba
Geçmiş olsun canım geldimi doktorunKızlar suyum geldi hemen hastaneye geldik. Doktorumu bekliyoruz. Ama hiç ağrım yok. Bebekte de bı sıkıntı yok. Dua edin bana. 31+1iz ama ciğer gelistiricimizi olmuştuk.
Şişti onungeçtimde zenciye dönmüş şoka girdim iki ton ne koyuluknvardı onu kafaya takarken geçen ilk defa baktım şok oldum
Şişti onungeçtimde zenciye dönmüş şoka girdim iki ton ne koyuluknvardı onu kafaya takarken geçen ilk defa baktım şok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?