2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bu ara kafamdaki sorular hep mi kadından gidiyor erkek niye hiç yıpranmıyor ve okadar yıpranmaya yine bakımlılık ve güleryüz bekleniyor hormonların tavan valla
Allah bu kutsal vazifeyi ,zahmeti ve ahiretteki rahmeti bir bize nasip etti. Kendini özel hissetmeye çalış olurmu var olduğumuz hali hayallerinde yaşayan nice insan varken bize bu güzelliği bahşeden rabbime hamdolsun. Hormonlara sebep sürekli ağlama gelen benim.yolda tümseğe bile ağlarım o kadaryani eşimlede konuştum ben ne dersem onunla ilgili etrafla ilgili normal karşıla kırılmı,incinme idare et diye

Bugün ilk nst olacak bakalım çok heyecanlıyım gün içinde sık sık geliyor sancı inşallah o anda da gelir de neymiş bi öğrenirim

Normalde bende öyle düşünürüm ama bu aralar diyorum ya hormonlar tavan iki çocuk ev işi bide eşim çok yoğun çalışıyor sabah 7de çıkıp gece 12-1de geliyor birde üstüne kasılma çıktı doktor yat Bi hafta çok yorulmaktan olmuş dedi üst üste gelince hormonlar pes etti

Kızlar suyum geldi hemen hastaneye geldik. Doktorumu bekliyoruz. Ama hiç ağrım yok. Bebekte de bı sıkıntı yok. Dua edin bana. 31+1iz ama ciğer gelistiricimizi olmuştuk.
müsait olduğunda bize de yaz hemen. gönlünü ferah tut doktorlar mutlaka bir çaresini bulurlar

Bugün ilk nst olacak bakalım çok heyecanlıyım gün içinde sık sık geliyor sancı inşallah o anda da gelir de neymiş bi öğrenirim
ben de bugün kontrole gideceğim. acaba nst ye bağlarlar mı? dün gece bir defaya mahsus yoğun bir sancı yaşadım. birkaç saniye sürdü başka da olmadı ama çok korkuttu beni.

BENDENSİN bacım aynıyız stres tavan mutsuzluk tavan
sana yazdıklarımı kendime tekrarlıyorum sürekli kolay gelsin

Kızlar nst ye ne zaman bağlanmaya başlıyoruz?ve hangi haftadan itibaren doktor 2 haftada bir çağırıyordu?

Kızlar suyum geldi hemen hastaneye geldik. Doktorumu bekliyoruz. Ama hiç ağrım yok. Bebekte de bı sıkıntı yok. Dua edin bana. 31+1iz ama ciğer gelistiricimizi olmuştuk.
Çok gecmis olsun canım Allah yardımcınız olsun sağ salim gelsin zamanında ama su geldikten sonra içerde nasıl tutuyorlar ben im kafam karıştı açıkçası

Sabah 6.30 gibi sanki regl olmuşum da kan geliomus gibi uyandım. Lavaboya koştum. Çok az su geldi. Anlayamadım ne olduğunu. Sonra yatağa döndüm yatmamla yine azıcık su gelmesi bir oldu. Hemen doktoruma yazdım. Eşimi uyandırdım. Eşimi uyandırdigimda daha fazla su gelmeye başladı. Oturuyorum duruyo kalkıyorum akiyo. ama öyle hepsi biranda gelmedi. Zaten pijamam sirilsikalm oldu. Hemen doktorumu aradım aglayarak. O da dedi suyun geliyo hemen hastaneye geç ben de geçiyorum dedi öylece geldik.

Şuan serum bağladılar. Magnezyummuş. Ağrım sızım hicbirseyim yok. Serum 12 saatte bitecekmis. Serum bitince gece sezeryana alacaklar inşallah.
Hayırla kucağına al canım erken geldiği için senin için uzun bir süreç olucak ama sağ salim geçecek inşallah bu günler Rabbim yar ve yardımcın olsun

Rabbim yardımcın olsun. Sağlıkla kucağına al annesi.

sağlıkla kucağına al inşallah. gerekli her şeyi yaparlar zaten sen içini derah tutmaya çalış

Allaha sukur imkanlar her sey cok iyi artik sag salim birbirinize kavusucaksiniz insallah ama lutfen icinizi ferah tutun biliyorum cok zor ama hepsi gecicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…