- 5 Şubat 2020
- 1.640
- 1.679
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #16.021
Bu ara kafamdaki sorular hep mi kadından gidiyor erkek niye hiç yıpranmıyor ve okadar yıpranmaya yine bakımlılık ve güleryüz bekleniyor hormonların tavan vallaO da ayrı mesele doğru ya
Allah bu kutsal vazifeyi ,zahmeti ve ahiretteki rahmeti bir bize nasip etti. Kendini özel hissetmeye çalış olurmuBu ara kafamdaki sorular hep mi kadından gidiyor erkek niye hiç yıpranmıyor ve okadar yıpranmaya yine bakımlılık ve güleryüz bekleniyor hormonların tavan valla
Var olduğumuz hali hayallerinde yaşayan nice insan varken bize bu güzelliği bahşeden rabbime hamdolsun.
Çok geçmiş olsun.inşallah daha da bekler yavrun. Allah yardımcınız olsun korusunKızlar suyum geldi hemen hastaneye geldik. Doktorumu bekliyoruz. Ama hiç ağrım yok. Bebekte de bı sıkıntı yok. Dua edin bana. 31+1iz ama ciğer gelistiricimizi olmuştuk.
Normalde bende öyle düşünürüm ama bu aralar diyorum ya hormonlar tavan iki çocuk ev işi bide eşim çok yoğun çalışıyor sabah 7de çıkıp gece 12-1de geliyor birde üstüne kasılma çıktı doktor yat Bi hafta çok yorulmaktan olmuş dedi üst üste gelince hormonlar pes ettiAllah bu kutsal vazifeyi ,zahmeti ve ahiretteki rahmeti bir bize nasip etti. Kendini özel hissetmeye çalış olurmuvar olduğumuz hali hayallerinde yaşayan nice insan varken bize bu güzelliği bahşeden rabbime hamdolsun. Hormonlara sebep sürekli ağlama gelen benim.yolda tümseğe bile ağlarım o kadaryani eşimlede konuştum ben ne dersem onunla ilgili etrafla ilgili normal karşıla kırılmı,incinme idare et diye
Canım karnın tok olsun ve çikolata ye ayran iç bana öyle demişlerdi 10dk öncesi felanBugün ilk nst olacak bakalım çok heyecanlıyımgün içinde sık sık geliyor sancı inşallah o anda da gelir de neymiş bi öğrenirim
müsait olduğunda bize de yaz hemen. gönlünü ferah tut doktorlar mutlaka bir çaresini bulurlarKızlar suyum geldi hemen hastaneye geldik. Doktorumu bekliyoruz. Ama hiç ağrım yok. Bebekte de bı sıkıntı yok. Dua edin bana. 31+1iz ama ciğer gelistiricimizi olmuştuk.
ben de bugün kontrole gideceğim. acaba nst ye bağlarlar mı? dün gece bir defaya mahsus yoğun bir sancı yaşadım. birkaç saniye sürdü başka da olmadı ama çok korkuttu beni.Bugün ilk nst olacak bakalım çok heyecanlıyımgün içinde sık sık geliyor sancı inşallah o anda da gelir de neymiş bi öğrenirim
BENDENSİN bacım aynıyız stres tavan mutsuzluk tavanNormalde bende öyle düşünürüm ama bu aralar diyorum ya hormonlar tavan iki çocuk ev işi bide eşim çok yoğun çalışıyor sabah 7de çıkıp gece 12-1de geliyor birde üstüne kasılma çıktı doktor yat Bi hafta çok yorulmaktan olmuş dedi üst üste gelince hormonlar pes etti
Çok gecmis olsun canım Allah yardımcınız olsun sağ salim gelsin zamanında ama su geldikten sonra içerde nasıl tutuyorlar ben im kafam karıştı açıkçasıKızlar suyum geldi hemen hastaneye geldik. Doktorumu bekliyoruz. Ama hiç ağrım yok. Bebekte de bı sıkıntı yok. Dua edin bana. 31+1iz ama ciğer gelistiricimizi olmuştuk.
Amiinn amiin Allahnyar ve yardımcımız olsun sonu güzel olucak inşallah 3 çocuklaBENDENSİN bacım aynıyız stres tavan mutsuzluk tavan
sana yazdıklarımı kendime tekrarlıyorum süreklikolay gelsin
Canım sürecine bağlı 32den itibaren başlıyor benim doktorum ama bu sefer uzun olucak bayram giriyor araya 10güne bir çekiyorKızlar nst ye ne zaman bağlanmaya başlıyoruz?ve hangi haftadan itibaren doktor 2 haftada bir çağırıyordu?
Sabah 6.30 gibi sanki regl olmuşum da kan geliomus gibi uyandım. Lavaboya koştum. Çok az su geldi. Anlayamadım ne olduğunu. Sonra yatağa döndüm yatmamla yine azıcık su gelmesi bir oldu. Hemen doktoruma yazdım. Eşimi uyandırdım. Eşimi uyandırdigimda daha fazla su gelmeye başladı. Oturuyorum duruyo kalkıyorum akiyo. ama öyle hepsi biranda gelmedi. Zaten pijamam sirilsikalm oldu. Hemen doktorumu aradım aglayarak. O da dedi suyun geliyo hemen hastaneye geç ben de geçiyorum dedi öylece geldik.Allah yardımcınız olsun. İnşallah herşey sağlıkla ilerler. o suyun son anına kadar bebeğini içeride tutacaklar annesi hiç korkma olurmu. moralin iyi olsun.
neden suyunuz geldi onuda yazarmısınız bize de tedbir olsun ve nasıl anladınız
Hayırla kucağına al canım erken geldiği için senin için uzun bir süreç olucak ama sağ salim geçecek inşallah bu günler Rabbim yar ve yardımcın olsunŞuan serum bağladılar. Magnezyummuş. Ağrım sızım hicbirseyim yok. Serum 12 saatte bitecekmis. Serum bitince gece sezeryana alacaklar inşallah.
Rabbim yardımcın olsun. Sağlıkla kucağına al annesi.Sabah 6.30 gibi sanki regl olmuşum da kan geliomus gibi uyandım. Lavaboya koştum. Çok az su geldi. Anlayamadım ne olduğunu. Sonra yatağa döndüm yatmamla yine azıcık su gelmesi bir oldu. Hemen doktoruma yazdım. Eşimi uyandırdım. Eşimi uyandırdigimda daha fazla su gelmeye başladı. Oturuyorum duruyo kalkıyorum akiyo. ama öyle hepsi biranda gelmedi. Zaten pijamam sirilsikalm oldu. Hemen doktorumu aradım aglayarak. O da dedi suyun geliyo hemen hastaneye geç ben de geçiyorum dedi öylece geldik.
sağlıkla kucağına al inşallah. gerekli her şeyi yaparlar zaten sen içini derah tutmaya çalışSabah 6.30 gibi sanki regl olmuşum da kan geliomus gibi uyandım. Lavaboya koştum. Çok az su geldi. Anlayamadım ne olduğunu. Sonra yatağa döndüm yatmamla yine azıcık su gelmesi bir oldu. Hemen doktoruma yazdım. Eşimi uyandırdım. Eşimi uyandırdigimda daha fazla su gelmeye başladı. Oturuyorum duruyo kalkıyorum akiyo. ama öyle hepsi biranda gelmedi. Zaten pijamam sirilsikalm oldu. Hemen doktorumu aradım aglayarak. O da dedi suyun geliyo hemen hastaneye geç ben de geçiyorum dedi öylece geldik.
Allaha sukur imkanlar her sey cok iyi artik sag salim birbirinize kavusucaksiniz insallah ama lutfen icinizi ferah tutun biliyorum cok zor ama hepsi gecicekSabah 6.30 gibi sanki regl olmuşum da kan geliomus gibi uyandım. Lavaboya koştum. Çok az su geldi. Anlayamadım ne olduğunu. Sonra yatağa döndüm yatmamla yine azıcık su gelmesi bir oldu. Hemen doktoruma yazdım. Eşimi uyandırdım. Eşimi uyandırdigimda daha fazla su gelmeye başladı. Oturuyorum duruyo kalkıyorum akiyo. ama öyle hepsi biranda gelmedi. Zaten pijamam sirilsikalm oldu. Hemen doktorumu aradım aglayarak. O da dedi suyun geliyo hemen hastaneye geç ben de geçiyorum dedi öylece geldik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?