2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Saglıkla kavusun yavrunuza.saglikla güzellikle büyütün inşallah

Şuan serum bağladılar. Magnezyummuş. Ağrım sızım hicbirseyim yok. Serum 12 saatte bitecekmis. Serum bitince gece sezeryana alacaklar inşallah.
Hic üzülme stres yapma annesi çok şükür bebeislerimiz yeteri kadar büyüdü biraz da doktor yardimiyla hemen toparlanacaktir

İnşallah canım artk daha dikkat etcem
Amin canım benim yorgunluk eş ailesi sinir etmesi üst üste gelince sanırım ondan oldu Rabbim inşallah hayırlı ve tam vaktinde kucağımıza almayı nasip eder
ben 32. haftamda özel hastaneden raporu aldım. Arkadaşım da devletten aldı. Eğer herhangi bir sorununuz yoksa veriyorlar. Hangi ildesiniz?

Canını sıkma tatlım inşallah çok güzel atlatırsınız çok küçük değil bebiş artık

Ben doktordan geldim bebek 2550 gr olmuş 27 ağustosta bir aksilik olmazsa doğum olacak 2 haftada bir kontrol ve her hafta nts olacak yaklaşık 1 haftalıkken 3 saatlik sınava gireceğim Ve bebekle uzun bir yolculuk yapacağım bu kısım açıkçası düşündürüyor

Suyun gelmesinin sebebi neymiş canım doktor ne dedi V viyola
Sadece kese açılmış dendi. Neden olduğunu söylemedi.Şuan hastanede yattigim yerden az az su gelmeye devam edio. Antibiyotik falan da yapıldı. 9.30-10 gibi alinacakmisim sezeryana

ben 32. haftamda özel hastaneden raporu aldım. Arkadaşım da devletten aldı. Eğer herhangi bir sorununuz yoksa veriyorlar. Hangi ildesiniz?
Safranbolu'dayım. Saat üç gibi almaya gideceğim başka bir doktordan hem de Devletten canım. Araya tanıdık girdi. Yasal olan bır hakkı vermemelerine mi şaşırayım, insanı cahıl yerine koyup sgk vermiyor diye yalan söylemelerine mi bilmiyorum.. Verdkleri kağıtta kendi kaşesi var görünce sgk ile ne alakası var demiştim. Kendı doktorum vermedi gercekten kızdım. Zaten evdeyım, covid riskine mi böyle yapıyorlar bilmiyorum ki hür iradem çalışmak zorunda da olabilirdim..

Sadece kese açılmış dendi. Neden olduğunu söylemedi.Şuan hastanede yattigim yerden az az su gelmeye devam edio. Antibiyotik falan da yapıldı. 9.30-10 gibi alinacakmisim sezeryana
Doğumlar artık yavaş yavaş gelmeye başlıyor. İnşAllah sağsalim kucağına alırsın canım. Bebiş fazla sabırsız çıktı büyümek içinde sabırsız olurda hemen toparlar inşAllah

Kızlar nst ye ne zaman bağlanmaya başlıyoruz?ve hangi haftadan itibaren doktor 2 haftada bir çağırıyordu?

Ben 34.haftadayım bugün ilk kez nst bağlanacak. Kontrol de şöyle; 30.haftada gittiğimde sonraki randevuyu 34.haftaya yazdı, ama biz dayanamayıp 32de tekrar gittik. Inşallah 2 hafta sonra tekrar gideceğiz bu sefer de doğum planını konuşacakmışız.

benimki de 2.500 çıktı bugün. şekerim de yok herhalde genetik diyoruz artık böyle tombul ve uzun olmasını. doğum için bişey demedi doktorum henüz ama eylül 20 ye kadar da beklemem artık sanırım.

GÖNDereyim çalışır raporumu gözlerine sok istersen

ben de bugün kontrole gideceğim. acaba nst ye bağlarlar mı? dün gece bir defaya mahsus yoğun bir sancı yaşadım. birkaç saniye sürdü başka da olmadı ama çok korkuttu beni.
Bağlarlar canım, 30dan itibaren bağladılar beni. Bzmki tok olunca da uyuyor gecen uyandıramadık, bundan sonra biraz aç gideceğim öyle daha hareketli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…