2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bağlarlar canım, 30dan itibaren bağladılar beni. Bzmki tok olunca da uyuyor gecen uyandıramadık, bundan sonra biraz aç gideceğim öyle daha hareketli :)
Benimde tam tersi masallah hep hareketli tekrar tekrar nst cekmek zorunda kalıyorlar. Hareketten kayıyor alet. Hepsi farkli kuzuların .bügün de gittim çok şükür yolunda hersey dedi doktor

Bağlarlar canım, 30dan itibaren bağladılar beni. Bzmki tok olunca da uyuyor gecen uyandıramadık, bundan sonra biraz aç gideceğim öyle daha hareketli :)
bağlamadı doktorum neyse özele son gidişimdi. devlette bağlarlar artık herhalde devlete de sıra bulamıyorum şaka gibi

Kızlar Allah korusun acil durumda doktor aramak için telefon numarası vermiyor?Ben iki doktora gidiyorum üstelik bi tıp fakültesi biri de özel.Ama her ikisi de vermedi,Sezeryan olacağım için mi bilmiyorum.Burda bazıları yazıyor doktoru Aradım,whatsuptan yazdım diye öyle bir şansım olmadı malesef.

Ayrıca gittiğim özel hastane bulunduğum şehrin en lüks Hastanesi doğum için 10 bin istiyor ,oda süsleme,doğum şerbeti vs gibi imkanlar dahil ama bu salgında ne kadar gerekli sizce.Diğeri tıpfakültesi doğum için 1600 gibi bir rakam vereceğim hoca girdiği için doğuma.Siz olsanız hangisinde yapardınız,eşimde artık karar ver diyor.çok kararsızım,doğuma 10 bin çok tabi diğerini seçsem sevinecek ama karar veremiyorum.

bağlamadı doktorum neyse özele son gidişimdi. devlette bağlarlar artık herhalde devlete de sıra bulamıyorum şaka gibi
Ben devletten çok memnunum, o kadar ilgililer ki nst de filan. Özele de gidiyordum aynı anda ama devlet gercekten daha çok hosuma gidiyor. Özelde nstye bağlıyor gidiyor kimsenin baktığı yok süre dolana kadar, devlette basımızda görevli duruyor, sürekli kontrol ediyor, üç kişi oluyoruz aynı anda ama bebiş uyudugunda gelip uyandırıyor bile görevli. Sanırım devlette doğum yapacağım ben de. Mhrsyi sürekli kontrol et, bulamazsan doktorların calısma takvimi yayınlanıyor her ayın başında asıyorlar bölüme. Gerekirse acilden giriş yaparsın canım

Zaten kimse gelemeyeceği için bence o kadar masrafa gerek yok. Tıp fakültesini tercih ederdim ben. Özele de gittiğim halde devletten daha çok memnunum. Bugun çalışabilir raporu aldım. Ama dayanamayıp kendı doktoruma da gittim. Kendı yokmus, sekreteri varmıs, biraz sitem ettim. Verilebildiği halde vermemenize üzüldüm diye, zaten tatildesiniz dedi o beni bağlar dedim başka bir meslekte çalışıyor da olabilirdim neticede. Sgk vermiyor dediniz ama öyle bir şey yokmus dedim, gebeler 24ten itibaren izinli zaten dedi, ama 32den sonra da yasal hakkımız calısmak zorunda da olabılırdım dedım. Alan arkadaşın raporunu da gösterdim bir sey diyemedi. Hakkımızı aramak şart bu devirde

Dr.larin insafina kalmis biraz sanirim hic belli olmuyor

Tebrik ederim ve çok geçmiş olsun. Sağlıkla hızla toparlar inşallah bebecikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…