- 29 Aralık 2013
- 2.652
- 3.479
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #16.081
Oyyyy maşaallah çok şükür bende 33+2 de gittim nst bağladı ama bende de çıkmadı sancı şükür 10 ağustosta hastanede olacağım o zaman gelirsin dedi doktorNstde sancı çıkmadı çok şükür, tam da tahmin ettiğim gibi bayram sonrasına randevu verdi ve artık haftalık olacak kontroller dedi. şimdilik durum bu
Benim oğlanın bir günü bir gününü tutmuyor dün gayet hareketliydi bugün çok sakin evham yapmak istemiyorum ama böyle olan var mı kızlar
yok sadece rahmimde kasılma oldu anlıkKarında sertleşme gibi mi oldu
bende de yok doktorumun numarası canım benim sıkıntı etme. en kötü ihtimalle ambulans bir telefonla kapımızda evelallah.Kızlar Allah korusun acil durumda doktor aramak için telefon numarası vermiyor?Ben iki doktora gidiyorum üstelik bi tıp fakültesi biri de özel.Ama her ikisi de vermedi,Sezeryan olacağım için mi bilmiyorum.Burda bazıları yazıyor doktoru Aradım,whatsuptan yazdım diye öyle bir şansım olmadı malesef.
valla inan değil on bin yirmi bin verecek durumum var ama bir veya iki gece için o miktarı harcamak bana aşırı harcamak gibi geliyor. senin gibi iki seçeneğim olsa tıp fakültesini seçerdim sanırım. kendim de devlete gideceğim zaten nasipse.Ayrıca gittiğim özel hastane bulunduğum şehrin en lüks Hastanesi doğum için 10 bin istiyor ,oda süsleme,doğum şerbeti vs gibi imkanlar dahil ama bu salgında ne kadar gerekli sizce.Diğeri tıpfakültesi doğum için 1600 gibi bir rakam vereceğim hoca girdiği için doğuma.Siz olsanız hangisinde yapardınız,eşimde artık karar ver diyor.çok kararsızım,doğuma 10 bin çok tabi diğerini seçsem sevinecek ama karar veremiyorum.
ayyyy bildiğim çok iyi oldu. allaha şükür buraya yazdıktan sonra denk geldim ve hemen kadın bir doktora randevu bulabildim.Ben devletten çok memnunum, o kadar ilgililer ki nst de filan. Özele de gidiyordum aynı anda ama devlet gercekten daha çok hosuma gidiyor. Özelde nstye bağlıyor gidiyor kimsenin baktığı yok süre dolana kadar, devlette basımızda görevli duruyor, sürekli kontrol ediyor, üç kişi oluyoruz aynı anda ama bebiş uyudugunda gelip uyandırıyor bile görevli. Sanırım devlette doğum yapacağım ben de. Mhrsyi sürekli kontrol et, bulamazsan doktorların calısma takvimi yayınlanıyor her ayın başında asıyorlar bölüme. Gerekirse acilden giriş yaparsın canım☺
Hemen deniycem çok teşekkür ederimBana da oldu kaç kere, babası konuşunca başlıyor gene kıpır kıpır
İstersen bir de çok su içmeyi dene bir litreye yakın su iç mesela çok beklemeden o zaman da hareketleniyorlar
Ayrıca gittiğim özel hastane bulunduğum şehrin en lüks Hastanesi doğum için 10 bin istiyor ,oda süsleme,doğum şerbeti vs gibi imkanlar dahil ama bu salgında ne kadar gerekli sizce.Diğeri tıpfakültesi doğum için 1600 gibi bir rakam vereceğim hoca girdiği için doğuma.Siz olsanız hangisinde yapardınız,eşimde artık karar ver diyor.çok kararsızım,doğuma 10 bin çok tabi diğerini seçsem sevinecek ama karar veremiyorum.
evet beni de bayramdan sonra haftalık çağırdıNstde sancı çıkmadı çok şükür, tam da tahmin ettiğim gibi bayram sonrasına randevu verdi ve artık haftalık olacak kontroller dedi. şimdilik durum bu
beeeen. her gün hareketleri iyi oluyor çok şükür ama mesela kendimi yorduysam daha sakin oluyor. bir kere fırsat bulmuşken epilasyon yapayım dedim yoruldum bayağı. o gün çok az hareket etti mesela.Benim oğlanın bir günü bir gününü tutmuyor dün gayet hareketliydi bugün çok sakin evham yapmak istemiyorum ama böyle olan var mı kızlar
Ben de karar veremiyorum. Ben süsünde püsünde değilim. Süs de istemezdim. Riskli sezaryen olacak. Kan ihtiyacı vs olabilir.Ayrıca gittiğim özel hastane bulunduğum şehrin en lüks Hastanesi doğum için 10 bin istiyor ,oda süsleme,doğum şerbeti vs gibi imkanlar dahil ama bu salgında ne kadar gerekli sizce.Diğeri tıpfakültesi doğum için 1600 gibi bir rakam vereceğim hoca girdiği için doğuma.Siz olsanız hangisinde yapardınız,eşimde artık karar ver diyor.çok kararsızım,doğuma 10 bin çok tabi diğerini seçsem sevinecek ama karar veremiyorum.
Canim insallah bikac zaman daha dayanir, Rabbim saglikli olmanizi nasip etsinKızlar suyum geldi hemen hastaneye geldik. Doktorumu bekliyoruz. Ama hiç ağrım yok. Bebekte de bı sıkıntı yok. Dua edin bana. 31+1iz ama ciğer gelistiricimizi olmuştuk.
Normal demekki böyle olmasıbeeeen. her gün hareketleri iyi oluyor çok şükür ama mesela kendimi yorduysam daha sakin oluyor. bir kere fırsat bulmuşken epilasyon yapayım dedim yoruldum bayağı. o gün çok az hareket etti mesela.
Allah razı olsun doktorumdan istediğim zaman arayabiliyorum msj da atabiliyorum.gerçekten büyük şans ve nimet.bugün çagirdı yine rahatlattı gönderdiKızlar Allah korusun acil durumda doktor aramak için telefon numarası vermiyor?Ben iki doktora gidiyorum üstelik bi tıp fakültesi biri de özel.Ama her ikisi de vermedi,Sezeryan olacağım için mi bilmiyorum.Burda bazıları yazıyor doktoru Aradım,whatsuptan yazdım diye öyle bir şansım olmadı malesef.
Bizimki uyuyordu uyandırana kadar mecburen uğraştık, yarım saat sürdü :) 20 dakıka yetiyor ortalama canım. Hareket ederse sık sık cabuk bitiyor.ayyyy bildiğim çok iyi oldu. allaha şükür buraya yazdıktan sonra denk geldim ve hemen kadın bir doktora randevu bulabildim.
2li taramayı devlette yaptırmıştım. denk geldiğim doktordan öyle memnun kaldım ki her yerde övdüm. gerçekten işini hakkıyla yaptı. en ince ayrıntısına kadar baktı. sorduğum soruları güzelce dinledi. çok güleç bir kadındı. inşallah yine öyle birine denk gelirim. insanın morali ve enerjisi çok yükseliyor.
ortalama ne kadar sürüyor nst peki? ben gittiğimde tam 33+3 olacağım beni de bağlarlar mı?
Sanırım öğretmenler bu koşulda daha şanslı ben kamuda çalışıyorum ve mecburen çalışamaz raporu aldım şu koşullarda ile gitmeyi de göze alamadım açıkçası ama 5 hafta ciddi bir süre şimdiden kara kara düşünüyorumGÖNDereyim çalışır raporumu gözlerine sok istersen
Çok hareket edince de olmuyorBizimki uyuyordu uyandırana kadar mecburen uğraştık, yarım saat sürdü :) 20 dakıka yetiyor ortalama canım. Hareket ederse sık sık cabuk bitiyor.
Geçen gün gittiğimde bağladılar beni acilde, 15 dk nasıl geçti anlamadım bebeğin kalp atışını duydukça insanın hoşuna gidiyor. Karnıma bir alet taktı cihazda iki değer vardı sanırsam birisi kalp atışı diğeri sancıyı ölçüyor. Çok güzel ama benim çok hoşuma gittiben de çok merak ediyorum ya. nasıl bişey acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?