2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Nstde sancı çıkmadı çok şükür, tam da tahmin ettiğim gibi bayram sonrasına randevu verdi ve artık haftalık olacak kontroller dedi. şimdilik durum bu
Oyyyy maşaallah çok şükür bende 33+2 de gittim nst bağladı ama bende de çıkmadı sancı şükür 10 ağustosta hastanede olacağım o zaman gelirsin dedi doktor

Benim oğlanın bir günü bir gününü tutmuyor dün gayet hareketliydi bugün çok sakin evham yapmak istemiyorum ama böyle olan var mı kızlar

Benim oğlanın bir günü bir gününü tutmuyor dün gayet hareketliydi bugün çok sakin evham yapmak istemiyorum ama böyle olan var mı kızlar

Bana da oldu kaç kere, babası konuşunca başlıyor gene kıpır kıpır
İstersen bir de çok su içmeyi dene bir litreye yakın su iç mesela çok beklemeden o zaman da hareketleniyorlar

bende de yok doktorumun numarası canım benim sıkıntı etme. en kötü ihtimalle ambulans bir telefonla kapımızda evelallah.

ben hiç karşılaşmadığım bi durumda yalan yok yapmamam gerektiği halde önce google a yazıyorum sonra buraya yazıyorum. baktım hiç yaşayan yoksa randevumu bekliyorum acil değilse.

valla inan değil on bin yirmi bin verecek durumum var ama bir veya iki gece için o miktarı harcamak bana aşırı harcamak gibi geliyor. senin gibi iki seçeneğim olsa tıp fakültesini seçerdim sanırım. kendim de devlete gideceğim zaten nasipse.

ayyyy bildiğim çok iyi oldu. allaha şükür buraya yazdıktan sonra denk geldim ve hemen kadın bir doktora randevu bulabildim.

2li taramayı devlette yaptırmıştım. denk geldiğim doktordan öyle memnun kaldım ki her yerde övdüm. gerçekten işini hakkıyla yaptı. en ince ayrıntısına kadar baktı. sorduğum soruları güzelce dinledi. çok güleç bir kadındı. inşallah yine öyle birine denk gelirim. insanın morali ve enerjisi çok yükseliyor.

ortalama ne kadar sürüyor nst peki? ben gittiğimde tam 33+3 olacağım beni de bağlarlar mı?

Bana da oldu kaç kere, babası konuşunca başlıyor gene kıpır kıpır
İstersen bir de çok su içmeyi dene bir litreye yakın su iç mesela çok beklemeden o zaman da hareketleniyorlar
Hemen deniycem çok teşekkür ederim bide sürekli biri elini koyunca kaçıyor ama geçen ilk defa eşim hissetti bide geceleri eşimin horlamasına da tepki veriyor

İsraf ya yazık, fakültede de ilk doğuran sen olmayacaksın ki herkesler tecrübeli orada. Ben fakülte derdim şahsen

beeeen. her gün hareketleri iyi oluyor çok şükür ama mesela kendimi yorduysam daha sakin oluyor. bir kere fırsat bulmuşken epilasyon yapayım dedim yoruldum bayağı. o gün çok az hareket etti mesela.

Ben de karar veremiyorum. Ben süsünde püsünde değilim. Süs de istemezdim. Riskli sezaryen olacak. Kan ihtiyacı vs olabilir.

Allah razı olsun doktorumdan istediğim zaman arayabiliyorum msj da atabiliyorum.gerçekten büyük şans ve nimet.bugün çagirdı yine rahatlattı gönderdi sadece fiziksel değil psikolojik olarak da rahatlatıyor.

Bizimki uyuyordu uyandırana kadar mecburen uğraştık, yarım saat sürdü :) 20 dakıka yetiyor ortalama canım. Hareket ederse sık sık cabuk bitiyor.

ben de çok merak ediyorum ya. nasıl bişey acaba
Geçen gün gittiğimde bağladılar beni acilde, 15 dk nasıl geçti anlamadım bebeğin kalp atışını duydukça insanın hoşuna gidiyor. Karnıma bir alet taktı cihazda iki değer vardı sanırsam birisi kalp atışı diğeri sancıyı ölçüyor. Çok güzel ama benim çok hoşuma gitti her hafta gel deseler giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…