2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
ayyy hayırlısıyla bi kere de ben bağlatsam

Ayy hayırlısı bu sekildeymis demekki canım..gözün aydın olsun..saglikla sihatle kucaginnda çıkarsın insallah hastaneden

Ben iciyorim 10 günlük verdi enfeksiyon daha kotu. Ilaci ic derim

takibine devlete giden kızlar sorum size. gittiğiniz hastane pandemi hastanesi mi? giderken ne gibi önlemler alıyosunuz?
Canım ben şehir hastanesine gidiyorum malum şehir hastanesi olunca da covid hastaları da var ama her bölümün binası farklı belki biliyorsundur şehir hastanelerini yani kadın doğumun binası da ayrı arabayla kapısının önüne kadar gidiyorum içeri giriyorum zaten bi ton soru soruluyor ateşimiz ölçülüyor ve muayene edicek doktor da girişte verilen o ateşimizin yazdığı kağıdı falan görmeden muayene odasına almıyorlar yani benim gittiğim hastane zaten tedbirli ekstra benim aldığım bi önlem yani maskemi takmak hiçbir yere de dokunmamaktan başka birşey gelmiyor elimden eve gelince de zaten direk kıyafetler makinaya bizde duşa

ben sakuraya bir türlü randevu bulamadım kanuniye buldum. orda da covid hastalarının olduğunu biliyorum tedirgin oldum şimdi düşününce

ben de maske kullanıyorum. sık sık değiştiriyorum. bol bol kolonya kullanıyorum yüzüme dokunmuyorum falan ama bilemedim. ne zamandır gidiyorsun şehir hastanesine?

Ben nerdeyse başından beri gidiyorum sayılırı canım bi kaç defa başka hastaneye gittiğim oldu ama genel olarak hep şehir hastanesindeydim herşeyiyle çok güzel gerçekten doğumuda öyleymiş bi önceki gittiğimde ordaki bi doğum hakkında bilgi veren eğitim veren bayanla konuşmuştum bide yeni doğum yapan bir arkadaş vardı yine onunlada konuştum bütün odalar tek kişilik ve doğumhaneye de indirilmiyormuşuz bi odada sancı çekip yine aynı odada doğuruyormuşuz doğum masası da varmış ama sezeryan olursa o ayrı tabi tek sorun bu pandemi nedeniyle normal doğumda refakatçi almıyorlar sadece sezeryanda alıyorlar

Bendede dr hep onde gidiyo diye son adet tarihimi değiştirdi ve birden 32 haftalik oldum dogumu ona gore planlicaz dedi. Pzt itibaren dogum iznine cikariyolar cok sacma oldu benim durum
İlk kez böyle bir şey duyuyorum, bir sürü farklı doktora gittim hiçbiri adet tarihimi değiştirmedi. Teklif bile etmedi. Ultrason bir tartı değil neticede kesin de değil ortalama değerleri buluyor. Bebiş az da çıkabilir doğduğunda, çok da.. Çok çok önden gider ne biliyim 3 hafta önden filan, o zaman 37de filan alıyorlar bebeği. Bir arkadaşımın öyle olmuştu. Saçma olduğunu düşünüyorsan görüşünü bildir canım sonra pişman olabilirsin. Ki karın çevresi farklı, bacak farklı, kafa farklı olabiliyor hafta olarak önden gidenlerde. Neyi baz aldı acaba?

İyi geceler kızlar. Dualarınıza ihtiyacım var. Bebeğime gelişme geriliği tanısı kondu. Sabah hastaneye yatışım yapıldı. Umarım başarabiliriz..
Bu haftadan sonra gelişme geriliği olduğunu ilk kez duydum. Nasıl anlasildi? Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede toparlarsınız. Dua edeceğim.

bakalım gittiğimde neyle karşılaşacağım. eğer gideceğim bölüm şehir hastanesine taşındıysa seninki gibi olur büyük ihtimalle. ama eğer taşınmadıysa daha önce bildiğim gibi olur sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…