- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #16.101
ayyy hayırlısıyla bi kere de ben bağlatsamGeçen gün gittiğimde bağladılar beni acilde, 15 dk nasıl geçti anlamadım bebeğin kalp atışını duydukça insanın hoşuna gidiyor. Karnıma bir alet taktı cihazda iki değer vardı sanırsam birisi kalp atışı diğeri sancıyı ölçüyor. Çok güzel ama benim çok hoşuma gittiher hafta gel deseler giderim
Bayrama ne kaldı şurda yanlış okumadıysam bayramdan sonra diye sen mi yazmıştınayyy hayırlısıyla bi kere de ben bağlatsam
evet bayramdan sonra gel dedi ama çarşambaya randevum var bakalım o gün de bağlarlar mıBayrama ne kaldı şurda yanlış okumadıysam bayramdan sonra diye sen mi yazmıştın
Kanınız mı düşük? Niye kan ihtiyacı olabilir dediniz?Ben de karar veremiyorum. Ben süsünde püsünde değilim. Süs de istemezdim. Riskli sezaryen olacak. Kan ihtiyacı vs olabilir.
Plesanta previa totalis. Kanama çok olursa diyeKanınız mı düşük? Niye kan ihtiyacı olabilir dediniz?
Ayy hayırlısı bu sekildeymis demekki canım..gözün aydın olsun..saglikla sihatle kucaginnda çıkarsın insallah hastanedenSelam kızlar, ben dün akşam doğum yaptım, akşam yemeğinde birden kan boşandı, 5 dakika da hastaneye geldik ve hemen doğuma aldılar. Mecburen genel anestezi aldım ama ağrım çok oldu sonrasında. Zor bir doğum olduğunu söyledi doktorum. Bebeklerim tam 34 haftalık olmuştu dün, biri 1800gram, biri 1950gram civarında doğdu. Küçük olan kanamadan dolayı epey kan yutmuş, o yüzden solunum destek cihazına bağlı, diğeri de önlem amaçlı küvözde. Allah tez zamanda kavuşmayı nasip eder inşallahHiç belli olmuyor bebişlerin ne zaman geleceği, kendileri seçiyorlar. Kızım da tam 42 haftalık doğmuştu Sizlere de hayırlı vaktinde doğumlar diliyorum
Bendede dr hep onde gidiyo diye son adet tarihimi değiştirdi ve birden 32 haftalik oldum dogumu ona gore planlicaz dedi. Pzt itibaren dogum iznine cikariyolar cok sacma oldu benim durumSon adet tarihin önemli olan, benim de önden gidiyor. Dün gittim 32+1de 2,5 kg, 44 cm olmus☺
Çok geçmiş olsun cnm Rabbim yardımcın olsunŞuan serum bağladılar. Magnezyummuş. Ağrım sızım hicbirseyim yok. Serum 12 saatte bitecekmis. Serum bitince gece sezeryana alacaklar inşallah.
Ben iciyorim 10 günlük verdi enfeksiyon daha kotu. Ilaci ic derimYaa kızlar bide ben geçen hafta idrar ve vajinal kültür verdim üreme falan çıkmamıştı temizdi bu hafta gene verdim arada sızı ve akıntı oluyor diye doktor haftaya bida yapalım dedi bakteri çıkmış iki taraftada canım sıkıldı antibiyotik başlıycaz iki taraf içinde ayrı ayrı korktum bide zararı olur mu diye ee içmesem ilerleyecekCanım sıkıldı gene ya
Canım ben şehir hastanesine gidiyorum malum şehir hastanesi olunca da covid hastaları da var ama her bölümün binası farklı belki biliyorsundur şehir hastanelerini yani kadın doğumun binası da ayrı arabayla kapısının önüne kadar gidiyorum içeri giriyorum zaten bi ton soru soruluyor ateşimiz ölçülüyor ve muayene edicek doktor da girişte verilen o ateşimizin yazdığı kağıdı falan görmeden muayene odasına almıyorlar yani benim gittiğim hastane zaten tedbirli ekstra benim aldığım bi önlem yani maskemi takmak hiçbir yere de dokunmamaktan başka birşey gelmiyor elimden eve gelince de zaten direk kıyafetler makinaya bizde duşatakibine devlete giden kızlar sorum size. gittiğiniz hastane pandemi hastanesi mi? giderken ne gibi önlemler alıyosunuz?
ben sakuraya bir türlü randevu bulamadım kanuniye buldum. orda da covid hastalarının olduğunu biliyorum tedirgin oldum şimdi düşününceCanım ben şehir hastanesine gidiyorum malum şehir hastanesi olunca da covid hastaları da var ama her bölümün binası farklı belki biliyorsundur şehir hastanelerini yani kadın doğumun binası da ayrı arabayla kapısının önüne kadar gidiyorum içeri giriyorum zaten bi ton soru soruluyor ateşimiz ölçülüyor ve muayene edicek doktor da girişte verilen o ateşimizin yazdığı kağıdı falan görmeden muayene odasına almıyorlar yani benim gittiğim hastane zaten tedbirli ekstra benim aldığım bi önlem yani maskemi takmak hiçbir yere de dokunmamaktan başka birşey gelmiyor elimden eve gelince de zaten direk kıyafetler makinaya bizde duşa
inşallah düzelir canım benim. neyden kaynaklanıyomuş doktor bir şey dedi mi?İyi geceler kızlar. Dualarınıza ihtiyacım var. Bebeğime gelişme geriliği tanısı kondu. Sabah hastaneye yatışım yapıldı. Umarım başarabiliriz..
Sağ olun. Hayır belli bir sebep söylemedi.inşallah düzelir canım benim. neyden kaynaklanıyomuş doktor bir şey dedi mi?
Ben nerdeyse başından beri gidiyorum sayılırı canım bi kaç defa başka hastaneye gittiğim oldu ama genel olarak hep şehir hastanesindeydim herşeyiyle çok güzel gerçekten doğumuda öyleymiş bi önceki gittiğimde ordaki bi doğum hakkında bilgi veren eğitim veren bayanla konuşmuştum bide yeni doğum yapan bir arkadaş vardı yine onunlada konuştum bütün odalar tek kişilik ve doğumhaneye de indirilmiyormuşuz bi odada sancı çekip yine aynı odada doğuruyormuşuz doğum masası da varmış ama sezeryan olursa o ayrı tabi tek sorun bu pandemi nedeniyle normal doğumda refakatçi almıyorlar sadece sezeryanda alıyorlarben sakuraya bir türlü randevu bulamadım kanuniye buldum. orda da covid hastalarının olduğunu biliyorum tedirgin oldum şimdi düşününce
ben de maske kullanıyorum. sık sık değiştiriyorum. bol bol kolonya kullanıyorum yüzüme dokunmuyorum falan ama bilemedim. ne zamandır gidiyorsun şehir hastanesine?
Geçmiş olsun canım bundan sonraki süreç nasıl olucakmış ne dedilerİyi geceler kızlar. Dualarınıza ihtiyacım var. Bebeğime gelişme geriliği tanısı kondu. Sabah hastaneye yatışım yapıldı. Umarım başarabiliriz..
İlk kez böyle bir şey duyuyorum, bir sürü farklı doktora gittim hiçbiri adet tarihimi değiştirmedi. Teklif bile etmedi. Ultrason bir tartı değil neticede kesin de değil ortalama değerleri buluyor. Bebiş az da çıkabilir doğduğunda, çok da.. Çok çok önden gider ne biliyim 3 hafta önden filan, o zaman 37de filan alıyorlar bebeği. Bir arkadaşımın öyle olmuştu. Saçma olduğunu düşünüyorsan görüşünü bildir canım sonra pişman olabilirsin. Ki karın çevresi farklı, bacak farklı, kafa farklı olabiliyor hafta olarak önden gidenlerde. Neyi baz aldı acaba?Bendede dr hep onde gidiyo diye son adet tarihimi değiştirdi ve birden 32 haftalik oldum dogumu ona gore planlicaz dedi. Pzt itibaren dogum iznine cikariyolar cok sacma oldu benim durum
Bu haftadan sonra gelişme geriliği olduğunu ilk kez duydum. Nasıl anlasildi? Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede toparlarsınız. Dua edeceğim.İyi geceler kızlar. Dualarınıza ihtiyacım var. Bebeğime gelişme geriliği tanısı kondu. Sabah hastaneye yatışım yapıldı. Umarım başarabiliriz..
bakalım gittiğimde neyle karşılaşacağım. eğer gideceğim bölüm şehir hastanesine taşındıysa seninki gibi olur büyük ihtimalle. ama eğer taşınmadıysa daha önce bildiğim gibi olur sanki.Ben nerdeyse başından beri gidiyorum sayılırı canım bi kaç defa başka hastaneye gittiğim oldu ama genel olarak hep şehir hastanesindeydim herşeyiyle çok güzel gerçekten doğumuda öyleymiş bi önceki gittiğimde ordaki bi doğum hakkında bilgi veren eğitim veren bayanla konuşmuştum bide yeni doğum yapan bir arkadaş vardı yine onunlada konuştum bütün odalar tek kişilik ve doğumhaneye de indirilmiyormuşuz bi odada sancı çekip yine aynı odada doğuruyormuşuz doğum masası da varmış ama sezeryan olursa o ayrı tabi tek sorun bu pandemi nedeniyle normal doğumda refakatçi almıyorlar sadece sezeryanda alıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?