2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
takibine devlete giden kızlar sorum size. gittiğiniz hastane pandemi hastanesi mi? giderken ne gibi önlemler alıyosunuz?
Evt:) maske- kolonya- el yıkama :) Başlarda aşırı titizdim ama gittiğim özel hastane daha kalabalık daha tehlikeli bence. Herkes oraya yüklenmiş. Araştırma Hastanesi yani pandemi olanda herkes daha temkinli. Üstümü değiştirirdim ya da geldiğimde direkt duşa girerdim artık o kadar titizlenmiyorum. Yapmam gerekenleri yapıyorum, abartmıyorum

ay ben elimden gelse eve bile girmeden bahçede araba şampuanı ve hortumla yıkayacağım kendimi o kadar titizleniyorum

takibine devlete giden kızlar sorum size. gittiğiniz hastane pandemi hastanesi mi? giderken ne gibi önlemler alıyosunuz?
Şehir hastanesine gidiyorum belki 5 özel doktor degistirdim hiç birinde devletteki doktorumdan memnun kaldigim kadar kalmadım o kadar kibar bir adam ki sorunlu bir gebelik geçiriyorum ama beni çok güzel.bilgilendiriyor sakinleştiriyor nasip olursa dogumuma da o girecek rica ettim kabul etti
Hastaneye giderken maske eldiven takıyorum koltuklara falan oturmuyorum gelir gelmez bütün kıyafetleri makinaya kendimi de duşa atıyorum

Geçmiş olsun canım bundan sonraki süreç nasıl olucakmış ne dediler
Gözetim altında bebeğin gelişim ve hareketlerini kontrol etcekler düzenli olarak. Olumsuz bir durum geliştiğinde hemen müdahele edicekler. Gidişat normal seyrinde devam ederse azda olsa gelişiminde yol kaydedersek 37. Haftada doğuma alıcaklar. Durumlar bu şekilde.

içim rahatladı valla. keşke ben de şehir hastanesinde randevu bulabilseydim. neyse vardır bunda da bir hayır.

plesentadan dolayı mı gerileme var acaba? inşallah müdahaleden sonra düzelir bu durum

Bu haftadan sonra gelişme geriliği olduğunu ilk kez duydum. Nasıl anlasildi? Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede toparlarsınız. Dua edeceğim.
Kilosu boyu diğer ölçümleri azar azar artıyordu son zamanlarda zaten. Bu hafta ise hiçbir büyüme yoktu. lütfen tesekkür ederim .

Çok geçmiş olsun.inşallah saglıkla vaktinde alırsınız kucağınıza.dualarımız sizinle

İyi geceler kızlar. Dualarınıza ihtiyacım var. Bebeğime gelişme geriliği tanısı kondu. Sabah hastaneye yatışım yapıldı. Umarım başarabiliriz..
Canım inşallah Bi yalnış anlaşılma felan olmuştur ki bnm kardeşime yüzde 90down dediler maşallah 8yaşında şimdi hiç bişeyi yok sen bol bol dua et Rabbim en güzelini bilir

Ah ah bende şehir hastanesine gideyim diyorum birsefer gittik kaydım olsun diye eşim kesin bir tavırla hayır dedi birde doğum servisinde çalışanların tabiri caizse ellerinde büyüdüm baş hemşiresi sorumlusu hepsi tanıdık eşime diyorum bak rahat ederim kesin bir dille hayır diyor Haa özeldeki doktorum çok çok ii iki doğumu mu yaptım adam ikincisinde hemn Bi ebeyi soluma geçirdi kramp giriyor doğum anında masaj yapın ne diye gayet gülmeli kahkahalı doğum oldu ama açıkçası şuan 3000vermek içimden gelmiyor ona bebeğimin ihtiyaçlarını karşılarım diye düşünüyorum ama eşim kesin bir dille resti çekti

O arkadaşda öğretmen o yüzden vermemişler çalışır raporunu. Bizim derdimiz çalışır alarak o 4 haftayı yavruya ayırmak. Ne kadar sabretsek o kadar yavru İle olacağız inşallah. Almış arkadaş çalışabilir raporunu ama çok şükür

İnanmayacaksın ama hastane bomboş. Herkes mesafeli tedbirli. Muayene bitiyor eller yıkanıyor kolonyalanıyor. Eve gelince de herşey makinaya ben duşa. Özelde de olsak riskli inanın. Rabbim esirgesin. Elimden gelen bu kadar

evet biz de çok dikkat ediyoruz aynılarını yapıyoruz ama devlet olunca çekinmedim değil. gittiğim yer pandemi hastanesiydi ondan da çekincem vardı ama içim daha rahat şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…