- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #16.121
Çok hareket edince de olmuyoraletler kayıyor .15 dk boşa gitti biz de de.sonra bi 15 dk daha ☺
[/QUOTE
:) :) çok sıktırdılarsa kemeri daralmıştır, içerisi sıkışık bir de dışarıdan sıktırdılar diye
Evt:) maske- kolonya- el yıkama :) Başlarda aşırı titizdim ama gittiğim özel hastane daha kalabalık daha tehlikeli bence. Herkes oraya yüklenmiş. Araştırma Hastanesi yani pandemi olanda herkes daha temkinli. Üstümü değiştirirdim ya da geldiğimde direkt duşa girerdim artık o kadar titizlenmiyorum. Yapmam gerekenleri yapıyorum, abartmıyorumtakibine devlete giden kızlar sorum size. gittiğiniz hastane pandemi hastanesi mi? giderken ne gibi önlemler alıyosunuz?
ay ben elimden gelse eve bile girmeden bahçede araba şampuanı ve hortumla yıkayacağım kendimi o kadar titizleniyorumEvt:) maske- kolonya- el yıkama :) Başlarda aşırı titizdim ama gittiğim özel hastane daha kalabalık daha tehlikeli bence. Herkes oraya yüklenmiş. Araştırma Hastanesi yani pandemi olanda herkes daha temkinli. Üstümü değiştirirdim ya da geldiğimde direkt duşa girerdim artık o kadar titizlenmiyorum. Yapmam gerekenleri yapıyorum, abartmıyorum ☺
Şehir hastanesine gidiyorum belki 5 özel doktor degistirdim hiç birinde devletteki doktorumdan memnun kaldigim kadar kalmadım o kadar kibar bir adam ki sorunlu bir gebelik geçiriyorum ama beni çok güzel.bilgilendiriyor sakinleştiriyor nasip olursa dogumuma da o girecek rica ettim kabul ettitakibine devlete giden kızlar sorum size. gittiğiniz hastane pandemi hastanesi mi? giderken ne gibi önlemler alıyosunuz?
Gözetim altında bebeğin gelişim ve hareketlerini kontrol etcekler düzenli olarak. Olumsuz bir durum geliştiğinde hemen müdahele edicekler. Gidişat normal seyrinde devam ederse azda olsa gelişiminde yol kaydedersek 37. Haftada doğuma alıcaklar. Durumlar bu şekilde.Geçmiş olsun canım bundan sonraki süreç nasıl olucakmış ne dediler
içim rahatladı valla. keşke ben de şehir hastanesinde randevu bulabilseydim. neyse vardır bunda da bir hayır.Şehir hastanesine gidiyorum belki 5 özel doktor degistirdim hiç birinde devletteki doktorumdan memnun kaldigim kadar kalmadım o kadar kibar bir adam ki sorunlu bir gebelik geçiriyorum ama beni çok güzel.bilgilendiriyor sakinleştiriyor nasip olursa dogumuma da o girecek rica ettim kabul etti
Hastaneye giderken maske eldiven takıyorum koltuklara falan oturmuyorum gelir gelmez bütün kıyafetleri makinaya kendimi de duşa atıyorum
plesentadan dolayı mı gerileme var acaba? inşallah müdahaleden sonra düzelir bu durumGözetim altında bebeğin gelişim ve hareketlerini kontrol etcekler düzenli olarak. Olumsuz bir durum geliştiğinde hemen müdahele edicekler. Gidişat normal seyrinde devam ederse azda olsa gelişiminde yol kaydedersek 37. Haftada doğuma alıcaklar. Durumlar bu şekilde.
Canım mesela bugün randevum varsa arıyorum 182 yi bir sonra ki randevu için sıra alıyorum 10 15gün sonra ya falan denk geliyor cok iyi oluyoriçim rahatladı valla. keşke ben de şehir hastanesinde randevu bulabilseydim. neyse vardır bunda da bir hayır.
Kilosu boyu diğer ölçümleri azar azar artıyordu son zamanlarda zaten. Bu hafta ise hiçbir büyüme yoktu.Bu haftadan sonra gelişme geriliği olduğunu ilk kez duydum. Nasıl anlasildi? Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede toparlarsınız. Dua edeceğim.
Yo hayır plesantayla alakalı bir sorunum olmadı bu zamana kadar. İnanın bende bilmiyorum.plesentadan dolayı mı gerileme var acaba? inşallah müdahaleden sonra düzelir bu durum
çok geçmiş olsun dualarım sizinle inşallah sağlıkla atlatırsınız bu süreci Allah büyük ve tam olarak O’ndan başka kimse bilemezYo hayır plesantayla alakalı bir sorunum olmadı bu zamana kadar. İnanın bende bilmiyorum.
Çok sağ olun.
çok geçmiş olsun dualarım sizinle inşallah sağlıkla atlatırsınız bu süreci Allah büyük ve tam olarak O’ndan başka kimse bilemez
Çok geçmiş olsun.inşallah saglıkla vaktinde alırsınız kucağınıza.dualarımız sizinleGözetim altında bebeğin gelişim ve hareketlerini kontrol etcekler düzenli olarak. Olumsuz bir durum geliştiğinde hemen müdahele edicekler. Gidişat normal seyrinde devam ederse azda olsa gelişiminde yol kaydedersek 37. Haftada doğuma alıcaklar. Durumlar bu şekilde.
Canım inşallah Bi yalnış anlaşılma felan olmuştur ki bnm kardeşime yüzde 90down dediler maşallah 8yaşında şimdi hiç bişeyi yok sen bol bol dua et Rabbim en güzelini bilirİyi geceler kızlar. Dualarınıza ihtiyacım var. Bebeğime gelişme geriliği tanısı kondu. Sabah hastaneye yatışım yapıldı. Umarım başarabiliriz..
O arkadaşda öğretmen o yüzden vermemişler çalışır raporunu. Bizim derdimiz çalışır alarak o 4 haftayı yavruya ayırmak. Ne kadar sabretsek o kadar yavru İle olacağız inşallah. Almış arkadaş çalışabilir raporunu ama çok şükürSanırım öğretmenler bu koşulda daha şanslı ben kamuda çalışıyorum ve mecburen çalışamaz raporu aldım şu koşullarda ile gitmeyi de göze alamadım açıkçası ama 5 hafta ciddi bir süre şimdiden kara kara düşünüyorum
İnanmayacaksın ama hastane bomboş. Herkes mesafeli tedbirli. Muayene bitiyor eller yıkanıyor kolonyalanıyor. Eve gelince de herşey makinaya ben duşa. Özelde de olsak riskli inanın. Rabbim esirgesin. Elimden gelen bu kadartakibine devlete giden kızlar sorum size. gittiğiniz hastane pandemi hastanesi mi? giderken ne gibi önlemler alıyosunuz?
evet biz de çok dikkat ediyoruz aynılarını yapıyoruz ama devlet olunca çekinmedim değil. gittiğim yer pandemi hastanesiydi ondan da çekincem vardı ama içim daha rahat şimdi.İnanmayacaksın ama hastane bomboş. Herkes mesafeli tedbirli. Muayene bitiyor eller yıkanıyor kolonyalanıyor. Eve gelince de herşey makinaya ben duşa. Özelde de olsak riskli inanın. Rabbim esirgesin. Elimden gelen bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?