- 24 Aralık 2019
- 1.842
- 1.434
- 53
- 25
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #16.141
Tekrardan çok geçmiş olsun canım peki bebek hareketleri nasıldı yani sen bunu öğrenmeden önce bi farklılık var mıydıGözetim altında bebeğin gelişim ve hareketlerini kontrol etcekler düzenli olarak. Olumsuz bir durum geliştiğinde hemen müdahele edicekler. Gidişat normal seyrinde devam ederse azda olsa gelişiminde yol kaydedersek 37. Haftada doğuma alıcaklar. Durumlar bu şekilde.
Çok geçmiş olsun canım inşAllah durum düzelir ve sağlıcakla vaktinde bebeğini kucağına alırsınGözetim altında bebeğin gelişim ve hareketlerini kontrol etcekler düzenli olarak. Olumsuz bir durum geliştiğinde hemen müdahele edicekler. Gidişat normal seyrinde devam ederse azda olsa gelişiminde yol kaydedersek 37. Haftada doğuma alıcaklar. Durumlar bu şekilde.
Hepsi pandemi hastanesiydi. Ben sadece poliklinik değil, acil servisleri de gördüm. Bakırköy devlet, kanuni sultan suleyman, kartal eğitim araştırma... covid polikliniği kanuni hariç ayrı binadaydı. Covid şüphelisiyle bile muhatap olmıyorsun. Poliklinikler de önlemler genelde sıkı, doktorlar hepsininde maskeli, eldivenli, bazen koruyucu giysi bile giydiler. Ben de maskemi hiç çıkarmadım. Ne etrafa ne kendime el sürdüm. Örtüler vs hepsinde tek kullanımlık polikliniklerde her hastadan sonra attıklarını gördüm. acil de pek takip edemedim. Bir de kanunideki acil hemşireleri biraz dikkatsi z geldi bana. Acil diye de olabilir. Her Hastaneden çıkışta banyo ve elbiselerin yıkanması da rutinim oldu. Pandemi hastanesi diye korkma. Onlar önlem alıyorlar.takibine devlete giden kızlar sorum size. gittiğiniz hastane pandemi hastanesi mi? giderken ne gibi önlemler alıyosunuz?
Uyuyabiliyorsanız ne güzel, hareketli olması iyiymişBu ilk vukuatı degilgeçen de öyle oldu.artık makina ötmeye başladı ölçemiyor diye. Bir de normal de de öyle masallah ben uyuyorum kalkıyorum o hele hareket peşinde ne ara uyuyor acaba diyorum ☺
ay okudukça çok rahatladım valla. acaba kalabalık mıdır acaba temiz midir diye içim içimi yiyordu. çok sağ ol ❤Hepsi pandemi hastanesiydi. Ben sadece poliklinik değil, acil servisleri de gördüm. Bakırköy devlet, kanuni sultan suleyman, kartal eğitim araştırma... covid polikliniği kanuni hariç ayrı binadaydı. Covid şüphelisiyle bile muhatap olmıyorsun. Poliklinikler de önlemler genelde sıkı, doktorlar hepsininde maskeli, eldivenli, bazen koruyucu giysi bile giydiler. Ben de maskemi hiç çıkarmadım. Ne etrafa ne kendime el sürdüm. Örtüler vs hepsinde tek kullanımlık polikliniklerde her hastadan sonra attıklarını gördüm. acil de pek takip edemedim. Bir de kanunideki acil hemşireleri biraz dikkatsi z geldi bana. Acil diye de olabilir. Her Hastaneden çıkışta banyo ve elbiselerin yıkanması da rutinim oldu. Pandemi hastanesi diye korkma. Onlar önlem alıyorlar.
Benimkide hic uyumuyor gece neredeyse.Gündüzleri gözlerim acıyor resmen.Gündüz uyuma huyumda yok hiç.Acaba diyorum uykusunda da mı sağa sola dönüyor kıpırdıyorUyuyabiliyorsanız ne güzel, hareketli olması iyiymiş☺ Ben uyuyamıyorum öyle zamanlarda, bebiş uyuyunca dalabılıyorum:/
Evet içiyorum bende bi kaç hafta öncede bi haftalık içtim fayda etmedi inş. Bu sefer ki eder iki tane ayrı içiyorum.. sende de idrar yolu enfeksiyonu mu vardı vajinal mi ? Bide aşağılarda batma oluyor mu ilaç yaptı gibi geldi banaBen iciyorim 10 günlük verdi enfeksiyon daha kotu. Ilaci ic derim
Kızlar bende bugünler de yine bulantı baş gösterdi ya hem çok istahsizim hem ne yesem çıkarmamak için kendimi zor tutuyorum enfeksiyondan olabilir mi acaba ya
Kendi pisirdigim yemek zaten bana zehir oluyor hiç yiyemiyorum annem falan pişirse yiyebiliyorum bebeğin kilo alma zamanları korkuyorum benim yüzümden kilo almayacak diyeBende de var dün hastaneden gelirken yolda çıkarıverecektim az kalsın, ya şekerim ya tansiyonum düştü ve iştahsızlık 10 gündür var yemek yapmak da yemek de istemiyorum
havaların sıcaklığından benceKızlar bende bugünler de yine bulantı baş gösterdi ya hem çok istahsizim hem ne yesem çıkarmamak için kendimi zor tutuyorum enfeksiyondan olabilir mi acaba ya
Hayır hiçbir aksaklık yoktu. Hareket ediyordu ama yeterli güçte değilde nst de o çizgi hep küçük kalıyordu. Bunu söyleyebilirimTekrardan çok geçmiş olsun canım peki bebek hareketleri nasıldı yani sen bunu öğrenmeden önce bi farklılık var mıydı
Bende var canım özellikle sabahları çok fenayım bende bebekler büyüyor iice mide baskısı yapıyor ondan diye düşündüm açıkçası sıcağın etkiside varKızlar bende bugünler de yine bulantı baş gösterdi ya hem çok istahsizim hem ne yesem çıkarmamak için kendimi zor tutuyorum enfeksiyondan olabilir mi acaba ya
Gözün aydın canım Rabbim tez vakitte evinize getirmeyi nasip etsin sağlıkla inşallah sanada geçmiş olsunKızlar dün gece 22.14 te bebeğim doğdu. Çok şükür sağlığı yerinde. 1705gr 43 cm. Ama bir müddet kuvözde kalacak. Doğumum da çok güzel geçti. Ağrım sızım olmadı. Sezeryandan sonra tabiki dikişlerim sızladı ama şuan gayet iyiyim. Bugün de hastaneden cikiyorum. Hergun bebeğime süt sağıp getireceğim artık
Dün gece hep aklımdaydınız doğum tarihlerimiz çok yakın o yüzden hep kendimi sizin yerinize koydumKızlar dün gece 22.14 te bebeğim doğdu. Çok şükür sağlığı yerinde. 1705gr 43 cm. Ama bir müddet kuvözde kalacak. Doğumum da çok güzel geçti. Ağrım sızım olmadı. Sezeryandan sonra tabiki dikişlerim sızladı ama şuan gayet iyiyim. Bugün de hastaneden cikiyorum. Hergun bebeğime süt sağıp getireceğim artık
Süper. İnşallah çabucak büyücek .şimdi sütüne odaklanma zamanı. Rabbim kolaylık güç kuvvet versinKızlar dün gece 22.14 te bebeğim doğdu. Çok şükür sağlığı yerinde. 1705gr 43 cm. Ama bir müddet kuvözde kalacak. Doğumum da çok güzel geçti. Ağrım sızım olmadı. Sezeryandan sonra tabiki dikişlerim sızladı ama şuan gayet iyiyim. Bugün de hastaneden cikiyorum. Hergun bebeğime süt sağıp getireceğim artık
Hayırlı olsun canım benim gözün aydın rabbim sizi tez zamanda kavustursunKızlar dün gece 22.14 te bebeğim doğdu. Çok şükür sağlığı yerinde. 1705gr 43 cm. Ama bir müddet kuvözde kalacak. Doğumum da çok güzel geçti. Ağrım sızım olmadı. Sezeryandan sonra tabiki dikişlerim sızladı ama şuan gayet iyiyim. Bugün de hastaneden cikiyorum. Hergun bebeğime süt sağıp getireceğim artık
çarçabuk kucağına alırsın inşallah annesi ❤❤❤Kızlar dün gece 22.14 te bebeğim doğdu. Çok şükür sağlığı yerinde. 1705gr 43 cm. Ama bir müddet kuvözde kalacak. Doğumum da çok güzel geçti. Ağrım sızım olmadı. Sezeryandan sonra tabiki dikişlerim sızladı ama şuan gayet iyiyim. Bugün de hastaneden cikiyorum. Hergun bebeğime süt sağıp getireceğim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?