- 24 Aralık 2019
- 1.842
- 1.434
- 53
- 25
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #16.161
Gözün aydın canım sağ salim kavuşun inşAllah bir an önceKızlar dün gece 22.14 te bebeğim doğdu. Çok şükür sağlığı yerinde. 1705gr 43 cm. Ama bir müddet kuvözde kalacak. Doğumum da çok güzel geçti. Ağrım sızım olmadı. Sezeryandan sonra tabiki dikişlerim sızladı ama şuan gayet iyiyim. Bugün de hastaneden cikiyorum. Hergun bebeğime süt sağıp getireceğim artık
İnşAllah zamanında sağ salim doğar canım benimHayır hiçbir aksaklık yoktu. Hareket ediyordu ama yeterli güçte değilde nst de o çizgi hep küçük kalıyordu. Bunu söyleyebilirim
Işte aynı benKendi pisirdigim yemek zaten bana zehir oluyor hiç yiyemiyorum annem falan pişirse yiyebiliyorum bebeğin kilo alma zamanları korkuyorum benim yüzümden kilo almayacak diye
Doğumlar birer birer geliyorKızlar dün gece 22.14 te bebeğim doğdu. Çok şükür sağlığı yerinde. 1705gr 43 cm. Ama bir müddet kuvözde kalacak. Doğumum da çok güzel geçti. Ağrım sızım olmadı. Sezeryandan sonra tabiki dikişlerim sızladı ama şuan gayet iyiyim. Bugün de hastaneden cikiyorum. Hergun bebeğime süt sağıp getireceğim artık
Yarin aricam bi. Sekreteri sgk ya bildirmemiz lazim dedi. Kurumunuza faks cekeriz dedi. Istemiyorim yapmayin dicem onceki raporlar farkli bu farkli olmasin dicem.İlk kez böyle bir şey duyuyorum, bir sürü farklı doktora gittim hiçbiri adet tarihimi değiştirmedi. Teklif bile etmedi. Ultrason bir tartı değil neticede kesin de değil ortalama değerleri buluyor. Bebiş az da çıkabilir doğduğunda, çok da.. Çok çok önden gider ne biliyim 3 hafta önden filan, o zaman 37de filan alıyorlar bebeği. Bir arkadaşımın öyle olmuştu. Saçma olduğunu düşünüyorsan görüşünü bildir canım sonra pişman olabilirsin. Ki karın çevresi farklı, bacak farklı, kafa farklı olabiliyor hafta olarak önden gidenlerde. Neyi baz aldı acaba?
Gozun aydin canim benim, kucagina alip eve gitmekte nasip olsun insallah.Kızlar dün gece 22.14 te bebeğim doğdu. Çok şükür sağlığı yerinde. 1705gr 43 cm. Ama bir müddet kuvözde kalacak. Doğumum da çok güzel geçti. Ağrım sızım olmadı. Sezeryandan sonra tabiki dikişlerim sızladı ama şuan gayet iyiyim. Bugün de hastaneden cikiyorum. Hergun bebeğime süt sağıp getireceğim artık
Duru koyduk adınıDün gece hep aklımdaydınız doğum tarihlerimiz çok yakın o yüzden hep kendimi sizin yerinize koydumGözünüz aydın olsun inşallah,Rabbim dört gözden ayırmasın sağlıkla mutlulukla büyüsün ismi ne oldu
Rabbim yardımcın olsun inşaallah ama ben öyle birşey olduğuna inanmıyorum sakın sende çok düşünüp üzülme bak bebeğin doğsun boşuna üzüldüm diyeceksinGözetim altında bebeğin gelişim ve hareketlerini kontrol etcekler düzenli olarak. Olumsuz bir durum geliştiğinde hemen müdahele edicekler. Gidişat normal seyrinde devam ederse azda olsa gelişiminde yol kaydedersek 37. Haftada doğuma alıcaklar. Durumlar bu şekilde.
Oyyyy maşaallah sübhanallah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin inşaallah gözünüz aydın canımKızlar dün gece 22.14 te bebeğim doğdu. Çok şükür sağlığı yerinde. 1705gr 43 cm. Ama bir müddet kuvözde kalacak. Doğumum da çok güzel geçti. Ağrım sızım olmadı. Sezeryandan sonra tabiki dikişlerim sızladı ama şuan gayet iyiyim. Bugün de hastaneden cikiyorum. Hergun bebeğime süt sağıp getireceğim artık
Adıyla yaşasın inşallah Duru cukDuru koyduk adını♥ Bugün doktor 2hafta sonra çıkarırsınız muhtemelen dedi.
Çok şükür benim demek istediğim her anne adayının istediği gibi bende o süreyi doğum sonrasına aktarmak istedim ancak alamadım ki hemşire arkadaşımı çalışabilir raporu aldığı ve işe gitmediği için pazartesi işe çağırdılar aynı şekilde 24 haftalık idari izninde olan tüm kamu çalışanlarını keşke doğum sonrası herkes bebeği ile daha çok vakit geçirebilseO arkadaşda öğretmen o yüzden vermemişler çalışır raporunu. Bizim derdimiz çalışır alarak o 4 haftayı yavruya ayırmak. Ne kadar sabretsek o kadar yavru İle olacağız inşallah. Almış arkadaş çalışabilir raporunu ama çok şükür
Benmki de gececi. Bazen gece üçte filan daralıp duşa giriyorum o zaman sakinliyor, ben de rahatladığım için uyuyabiliyorum. Ama genel olarak ıkı, üç gecede bir uyuyorum resmen birkaç saat. Neyse Temmuzu da bitirdik sayılır darısı Ağustosa:)Benimkide hic uyumuyor gece neredeyse.Gündüzleri gözlerim acıyor resmen.Gündüz uyuma huyumda yok hiç.Acaba diyorum uykusunda da mı sağa sola dönüyor kıpırdıyor
Tansiyon düşüklüğünden olabilir bende genelde böyle oluyor:/Kızlar bende bugünler de yine bulantı baş gösterdi ya hem çok istahsizim hem ne yesem çıkarmamak için kendimi zor tutuyorum enfeksiyondan olabilir mi acaba ya
Masallah ya eylül bebekleri çok aceleci bu sene.Eylüle doğum kalmayacak kalanlarda agustosta dogurup kurtulacak sankiKızlar dün gece 22.14 te bebeğim doğdu. Çok şükür sağlığı yerinde. 1705gr 43 cm. Ama bir müddet kuvözde kalacak. Doğumum da çok güzel geçti. Ağrım sızım olmadı. Sezeryandan sonra tabiki dikişlerim sızladı ama şuan gayet iyiyim. Bugün de hastaneden cikiyorum. Hergun bebeğime süt sağıp getireceğim artık
Kıyafetleri odası herşeyi hazırdı şükür. Kuvözden çıkana kadar kendimi de toparlarım. Kuvöz için zaten sadece ıslak mendil ve bez istiyorlar. Bayramdan sonra alacağım gibi hissediyorum bebeğimiAdıyla yaşasın inşallah Duru cuk
Seninde bol ve besleyici sütün olsun inşallah canım
Kıyafetleri falan yıkayıp ütülemiş miydin duru kız annesini hazırlıksız mı yakaladı yoksa
Oh maşallah çifte bayram olsun inşallah sizeKıyafetleri odası herşeyi hazırdı şükür. Kuvözden çıkana kadar kendimi de toparlarım. Kuvöz için zaten sadece ıslak mendil ve bez istiyorlar. Bayramdan sonra alacağım gibi hissediyorum bebeğimi
Geçmiş olsun cnm umarim sağlıklı bi şekilde istenen zamanına gelir minikGözetim altında bebeğin gelişim ve hareketlerini kontrol etcekler düzenli olarak. Olumsuz bir durum geliştiğinde hemen müdahele edicekler. Gidişat normal seyrinde devam ederse azda olsa gelişiminde yol kaydedersek 37. Haftada doğuma alıcaklar. Durumlar bu şekilde.
Insallah cnm insallah duru bebegimize masallah kocamanKıyafetleri odası herşeyi hazırdı şükür. Kuvözden çıkana kadar kendimi de toparlarım. Kuvöz için zaten sadece ıslak mendil ve bez istiyorlar. Bayramdan sonra alacağım gibi hissediyorum bebeğimi
Gözünüz aydın rabbim ömür versin. Riskiniz mi vardı beklenmeyen bir erken doğum mu.Cokkkkk sağolun kızlar. Benim ilk gebeliğimdi ve gerçekten çok özel birseymis. Hepinizin zamanında ve sağlıcakla bebislerinizi kucağınıza almanız dileğiyle.
Kardeşinizle aranız kaç yaş acaba?Canım inşallah Bi yalnış anlaşılma felan olmuştur ki bnm kardeşime yüzde 90down dediler maşallah 8yaşında şimdi hiç bişeyi yok sen bol bol dua et Rabbim en güzelini bilir
Masallah ya eylül bebekleri çok aceleci bu sene.Eylüle doğum kalmayacak kalanlarda agustosta dogurup kurtulacak sankiTez zamanda kucağına alırsın insallah annesi
hayırlı olsun bebeğiniz,sezeryanla mı doğum yaptınız?bir belirti oldu mu doğumdan önce ?Kızlar dün gece 22.14 te bebeğim doğdu. Çok şükür sağlığı yerinde. 1705gr 43 cm. Ama bir müddet kuvözde kalacak. Doğumum da çok güzel geçti. Ağrım sızım olmadı. Sezeryandan sonra tabiki dikişlerim sızladı ama şuan gayet iyiyim. Bugün de hastaneden cikiyorum. Hergun bebeğime süt sağıp getireceğim artık
Maşallah ne kadar çabuk verecekler çok savaşçı bir kız demekki.hangi ildesiniz.tam olarak kaçtı haftanz.fazla soruyorum riskli olduğum için kusura bakmayınKıyafetleri odası herşeyi hazırdı şükür. Kuvözden çıkana kadar kendimi de toparlarım. Kuvöz için zaten sadece ıslak mendil ve bez istiyorlar. Bayramdan sonra alacağım gibi hissediyorum bebeğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?