2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Gözün aydın canım sağ salim kavuşun inşAllah bir an önce

Kendi pisirdigim yemek zaten bana zehir oluyor hiç yiyemiyorum annem falan pişirse yiyebiliyorum bebeğin kilo alma zamanları korkuyorum benim yüzümden kilo almayacak diye
Işte aynı ben Annemde kalıyoruz son sıralar
Doğumlar birer birer geliyor Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla çıksın hastaneden

Yarin aricam bi. Sekreteri sgk ya bildirmemiz lazim dedi. Kurumunuza faks cekeriz dedi. Istemiyorim yapmayin dicem onceki raporlar farkli bu farkli olmasin dicem.

Gozun aydin canim benim, kucagina alip eve gitmekte nasip olsun insallah.

Duru koyduk adını Bugün doktor 2hafta sonra çıkarırsınız muhtemelen dedi.

Rabbim yardımcın olsun inşaallah ama ben öyle birşey olduğuna inanmıyorum sakın sende çok düşünüp üzülme bak bebeğin doğsun boşuna üzüldüm diyeceksin
Oyyyy maşaallah sübhanallah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin inşaallah gözünüz aydın canım

Duru koyduk adını♥ Bugün doktor 2hafta sonra çıkarırsınız muhtemelen dedi.
Adıyla yaşasın inşallah Duru cuk
Seninde bol ve besleyici sütün olsun inşallah canım
Kıyafetleri falan yıkayıp ütülemiş miydin duru kız annesini hazırlıksız mı yakaladı yoksa

Çok şükür benim demek istediğim her anne adayının istediği gibi bende o süreyi doğum sonrasına aktarmak istedim ancak alamadım ki hemşire arkadaşımı çalışabilir raporu aldığı ve işe gitmediği için pazartesi işe çağırdılar aynı şekilde 24 haftalık idari izninde olan tüm kamu çalışanlarını keşke doğum sonrası herkes bebeği ile daha çok vakit geçirebilse

Benimkide hic uyumuyor gece neredeyse.Gündüzleri gözlerim acıyor resmen.Gündüz uyuma huyumda yok hiç.Acaba diyorum uykusunda da mı sağa sola dönüyor kıpırdıyor
Benmki de gececi. Bazen gece üçte filan daralıp duşa giriyorum o zaman sakinliyor, ben de rahatladığım için uyuyabiliyorum. Ama genel olarak ıkı, üç gecede bir uyuyorum resmen birkaç saat. Neyse Temmuzu da bitirdik sayılır darısı Ağustosa:)

Masallah ya eylül bebekleri çok aceleci bu sene.Eylüle doğum kalmayacak kalanlarda agustosta dogurup kurtulacak sanki Tez zamanda kucağına alırsın insallah annesi

Adıyla yaşasın inşallah Duru cuk
Seninde bol ve besleyici sütün olsun inşallah canım
Kıyafetleri falan yıkayıp ütülemiş miydin duru kız annesini hazırlıksız mı yakaladı yoksa
Kıyafetleri odası herşeyi hazırdı şükür. Kuvözden çıkana kadar kendimi de toparlarım. Kuvöz için zaten sadece ıslak mendil ve bez istiyorlar. Bayramdan sonra alacağım gibi hissediyorum bebeğimi

Kıyafetleri odası herşeyi hazırdı şükür. Kuvözden çıkana kadar kendimi de toparlarım. Kuvöz için zaten sadece ıslak mendil ve bez istiyorlar. Bayramdan sonra alacağım gibi hissediyorum bebeğimi
Oh maşallah çifte bayram olsun inşallah size
Bende ne kıyafetleri yıkadım ne valiz hazırladım
Kendime aldığım pijamaları bile yıkamadım
Hafta içi evime gideyim de yıkayıp ütüleyeyim

Geçmiş olsun cnm umarim sağlıklı bi şekilde istenen zamanına gelir minik dualarımızdasın.. rabbim yardımcınız olsun morale en çok ihtiyacın olduğu zaman karamsarlık yok herşey güzel olucak allahin izniyle

Ins
Insallah cnm insallah duru bebegimize masallah kocaman

Canım inşallah Bi yalnış anlaşılma felan olmuştur ki bnm kardeşime yüzde 90down dediler maşallah 8yaşında şimdi hiç bişeyi yok sen bol bol dua et Rabbim en güzelini bilir
Kardeşinizle aranız kaç yaş acaba?
Masallah ya eylül bebekleri çok aceleci bu sene.Eylüle doğum kalmayacak kalanlarda agustosta dogurup kurtulacak sanki Tez zamanda kucağına alırsın insallah annesi
hayırlı olsun bebeğiniz,sezeryanla mı doğum yaptınız?bir belirti oldu mu doğumdan önce ?

Maşallah ne kadar çabuk verecekler çok savaşçı bir kız demekki.hangi ildesiniz.tam olarak kaçtı haftanz.fazla soruyorum riskli olduğum için kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…