2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kardeşinizle aranız kaç yaş acaba?

hayırlı olsun bebeğiniz,sezeryanla mı doğum yaptınız?bir belirti oldu mu doğumdan önce ?
Evet sezeryanla oldu. Çok küçük olduğu için sezeryan yapalım dedi doktor. Beyni falan hasar alabilir deyince sezeryan olsun dedim.Suyumun gelmesi dışında hiçbir şeyim olmadı canim.

Maşallah ne kadar çabuk verecekler çok savaşçı bir kız demekki.hangi ildesiniz.tam olarak kaçtı haftanz.fazla soruyorum riskli olduğum için kusura bakmayın
İzmirdeyim. Evet ya savaşçı kızım doktor da öyle söyledi.31+1de yaptık doğumu. Kan tahlillerinde falan enfeksiyon çıkmadı. Sağlığı gayet iyi. İns bir an önce alırım kucağıma,

İzmirdeyim. Evet ya savaşçı kızım doktor da öyle söyledi.31+1de yaptık doğumu. Kan tahlillerinde falan enfeksiyon çıkmadı. Sağlığı gayet iyi. İns bir an önce alırım kucağıma,
İnşallah canım benimde rahim ağzı 26da 30mm di. Bidaha olcmediler. Senin cokmuydu acikliğin açıklığın. Rabbim evlatlarımızı korusun

İnşallah canım benimde rahim ağzı 26da 30mm di. Bidaha olcmediler. Senin cokmuydu acikliğin açıklığın. Rabbim evlatlarımızı korusun
Benim 13 mm iken ameliyatla dikilmişti rahimagzim. Ama sadece dikiş tutuyordu son zamanlarda. Ondan oldu sanırım. Bir de bebeğim aşırı hareketliydi. Ayaklarini sürekli dikişlerin icine sokuyordu. Bunlar etkili olmuş olabilir.

Yinede çok iyi dayanmissiniz bana da dua edin lohusasiniz

Son günlerde karnımda sertleşmeler çok arttı. Hatta yürürken karnımın alt tarafı sertleşiyor acıyor. Zor adım atıyorum. Normal mi acaba. 2. Hamileliğim ama unutmuşum ilkinden hatırladığım çok erken dönem olmuştu. Doktor ilaç verince gecmiş ti. Magnezyum içiyorum ama bazen unutuyorum içmeyi.

bebeğin dayanıyor mu acaba ondan mı sertleşme oluyor

Bilmiyorum ki. Hiç anlamıyorum. Çok hareketli zaten. Bazen karnım gümbür gümbür sallanıyor. Şekerden kaynaklı olabilir.
Benim o sertlesmeler kasılmalar 20.haftadan beri var.Magnezyum ve duphaston iciyorum o haftalardan beri.Dün nst de kasılmalarım cok cıktı. Ama catı muayenesinde hic aciklik yoktu.Suan bile günde 20 den fazla kasılıyorum.Ama bu dogum basladi demek de değil.Doktor 36 ya kadar ic dedi ilaclari sonra bırak gelirse gelsin dedi bebek

Bilmiyorum ki. Hiç anlamıyorum. Çok hareketli zaten. Bazen karnım gümbür gümbür sallanıyor. Şekerden kaynaklı olabilir.
bende de oluyor çoğunlukla akşamları. ama hareket ettiği için sıkılmıyorum.

hatta hareketlerinin sertliği yüzünden bir gece deprem oluyor sanmıştım bağırarak uyanmıştım

ay başladı değil mi bu yalancı kasılmalar. ben 3-4 gündür günde max 3 kere o da 10 sn olacak şekilde yaşıyorum. ama ilkinde öyle korktum ki doğuruyorum sandım

Kizlar eylul sonunda dogunca bebisler ne giydircez nasil kiyafet almak lazim kisa kollu mu uzun kollu mu hala cozemedim
ben zıbınlarının hepsini kısa ve sıfır kollu aldım. pijamalarından kalın olan da var ince olan da ama inceler uzun kollu mesela. günlük takımlarını da aynı şekilde kalın ince şeklinde aldım ama onlar da uzun kollu.

bende de oluyor çoğunlukla akşamları. ama hareket ettiği için sıkılmıyorum.

hatta hareketlerinin sertliği yüzünden bir gece deprem oluyor sanmıştım bağırarak uyanmıştım
O hisler bende de oluyor
Çok aktifler içerde
Bakalım çıkınca neler olacak

Sa
Hayırlı hafta sonları
Çok kasılmam var
Sanki sancı gibi
Kramp şeklinde
Herkes benim gibi yaşıyormu böyle sancı, normal mi. Bir sormak istedim. Endişelendim

benim sertleşiyor ama kramp, ağrı gibi değil. ilk gebeliğim, ben de sancı olursa kanar diye çok korkuttular korkuyorum. Uzanıınca ve su içince gevşiyor benim karnım.

bilmiyorum ki normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…