2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bayramdan sonra kontrolüm. Belki o zaman nst ister. O zamana kadar da gelmez inşallah. Henüz hazır değilim

ben magnezyuma çok devam etmiyorum açıkçası aklıma geldikçe yani ama soda içiyorum her gün. buna rağmen aynı durum bende de var sancılar kramplar çok sık ve sert gelmeye başladı yürüyüşüm de yavaşladı haliyle

Sa
Hayırlı hafta sonları
Çok kasılmam var
Sanki sancı gibi
Kramp şeklinde
Herkes benim gibi yaşıyormu böyle sancı, normal mi. Bir sormak istedim. Endişelendim

normal canım daha 2 gün önce gittim doktora bir problem görmedi kramplar sancılar gerçekten çok sık ve sert geliyor artık braxton hicks kasılmaları işte. neticede artık çoğumuz 8.ayımızı yarıladık normal bunlar

Kızlar bugün çarşıya gittim inanın ağrıdan sancıdan yürüyemedim alacaklarımı hep unuttum eve gelip uzanın a aklıma geldi Bi hafta daha inemem çok üzüldüm kapı süsü malzememi alıcaktım en başta
Birde bel ağrısı benim kadar çeken varmı acaba yürütmüyor mübarek

İnternetten alabilirsin canım. Ben virüsten dolayı her şeyini internetten aldım hiç çıkmadım alışverişe

bacaklarını dik yukarı uzan yastıklardan destek alarak.

ben de her şeyimi netten aldım. hatta büyük büyük aldım ne olur ne olmaz diye. yorma kendini şimdi her şey bi tıkla kapında canım benim. mahvoldun sıcakta bi de.

Geçmiş olsun canım benim belim değil de kasıklarım ağrıyor sağ bacağımı kaldıramıyorum, her bünye de farklı ağrılar oluyor demek ki

Ben normal doğumdan aşırı korkuyorum . sezaryen olucam büyük ihtimal
Normalde hiç bişey yok canım hastaneye 4dk ya düşene kadar gitmemek oranın psikolojisi mahvediyor evde çekmek sonra yarım saat belki dayanılmıcak Bi ağrı sonra rahatlıyorsun iki tane doğurdum ve sezeryan bana daha ürkütücü geliyor doğumu yaptıracak ebeyle görüştüm bu şekilde gelmeyi düşünüyorum diye çok mantıklı burda insan çok yıpranıyor dedi

Ben kısa kol tulum da aldım uzunda aldım ağustos sonu gibi bekliyorum açıkçası ben eylül ortası normalde

Ben de 17 ağustostan itibaren bekliyorum eylüle kalmaz diye düşünüyorum,inşallah tabi. Tulumlar hep uzun kollu bende ya, ince ve pamuklu şeyler aldım aslında ama kısa kollu tulum da mı baksam mı ki. Zateb zıbınları hep kısa kollu veya kolsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…