2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
ya ben bişey okudum doğru mu bilmiyorum. sancı ya da su geldiğinde hastaneye gidilirse sancı odası diye bir yere alıyorlarmış başka sancı çekenlerle birlikte. var mı böyle bir şey?

Benim diğer ikisi yaz çocuğuydu zııbınla yada sadece tulumla geçirdik yazı çok güzel yazlık tulumlar var uzun kol birşeyde bulunmuyor ekimde ancak havalar soğuyor zaten 1ay giydiririm kısa kısa oyy annesi sevsin

çok sıcak olursa zıbın+patikli aşt giydirirsin olmaz mı

ya ben bişey okudum doğru mu bilmiyorum. sancı ya da su geldiğinde hastaneye gidilirse sancı odası diye bir yere alıyorlarmış başka sancı çekenlerle birlikte. var mı böyle bir şey?
Hastaneden hastaneye fark ediyor canım şehir hastaneleri o şekilde diye biliyorum benim doğum yapacağım hastane özel ondada ikili yataklar var çok yoğun olursa iki kişi yoksa tekli odalara alıyorlar ama insan baya etkileniyor hatta benim doğumum da Bi kız sezeryan istemişti 41+ bişeydi kayınvalidem senden etkilendi demişti

Anladım canım son zamanlar alışverişte çok zor bende hala yıkamadım kıyafetleri. I ağırlık geldi çok zor geliyo yapmak
Benim herşeyim tamam canım Bi kapı süsü mü yapıcam birde hediyelik anahtarlık yapıcam ufak tefek çıkıyor illa ama çoğu bitti yıkandı ütülendi çantaya konulacak sadece

yakın vakitte doğum yapan bir arkadaşım odada 4 kişi olduklarını söylemişti

Ben de fazla yürü yemiyorum. Belim çok ağrıyor.

Korku sarıyor içimi. Çalışmakta var işin ucunda. Hayat bu gebelikte çok yordu beni çok

Deme yaaa
Kapı süsü vs için havuzluhana giderim diyordum 1-2 haftaya. Bende evde duramadım 2 gündür sancıdan ama cesaret işte bende ki

Birde ilk doğumu yapacak arkadaşlar doğum hikayesi dinlemeyin yok şöyle zor böyle zor diyenler çok fazla valla okadar zor olsa herkes tek çocukla kalırdı kolay değil ama milletin abarttıpı kadar inanın yok ağrı eşiğinizde normalse dayanırsınız bilmeden gitmek daha güzel

Deme yaaa
Kapı süsü vs için havuzluhana giderim diyordum 1-2 haftaya. Bende evde duramadım 2 gündür sancıdan ama cesaret işte bende ki
Havuzluhan bizim burda yok tunahan ve bitli amcanın dükkanı var Valla dahada ağırlaşmadan gidebilirsen git al ben kaldım bir hafta daha
Nasıl düşünüyorsun kapı süsünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…