2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Havuzluhan bizim burda yok tunahan ve bitli amcanın dükkanı var Valla dahada ağırlaşmadan gidebilirsen git al ben kaldım bir hafta daha
Nasıl düşünüyorsun kapı süsünü

aklımda böyle kasnaklı süs ve Yastık Var ama nasip tabiki

siz nasıl düşünüyorsunuz

Eklentiler

• FBF2797F-77AD-4E63-9A65-E664D0F513A2.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 43
Ben de kimse gelemeyeceği için, daha doğrusu kendim de kabul etmeyeceğim için, kapı süsü ve hediyeliklerden vazgeçtim. Sadece çikolata ve kolonya alıcam onu da adetten dıye. Oğluma çok tatlı bir hastane cıkısı aldım tavşanlı filan. Bir de taç yapıcam kızımla kendime aynısından. Bir iki foto çekiliriz, hatıra olsun diye. Tek isteğim sağlıkla kucağıma almak, evimize gelmek.

Aynı düşüncedeyim

Bende ağustos 15 den sonra da gelebilir diye düşünüyorum her ne kadar oğlum makat geliş olsa da
Ben sıfır kollu zıbın ve uzun kollu tulum yada uzun kollu alt üst takım giydiririm diye düşünüyorum hiç kısa kollu tulum almadım
Yenidoğan bebekler üşüyorlar dediler hep
Ama hava da sıcak olursa sıfır kollu zıbın üzerine uzun kollu zıbın ve ayaklı alt giydiririm diye düşündüm şimdi

Deme yaaa
Kapı süsü vs için havuzluhana giderim diyordum 1-2 haftaya. Bende evde duramadım 2 gündür sancıdan ama cesaret işte bende ki
Ay canım hem sıcak hemde bizler ağırlaştık zor olur senin için
Ben 27 haftamda gitmiştim
Kapı süsü anı defteri ve hediyeliklerinin malzemesini almak için
Şuan olsa o günkü enerjiyi sarf edemem

Ayni seyi bende yasiyorum hele son 1 haftadir falan iyice sıklasir oldu yalanci kasilmalar.bayram sonrasi kontrolum var nst isteyecegim bakalim. Bende unutuyorum hep magnezyumu ama 2 hafta once gittigimde hicbir sıkinti gorunmuyor demisti

Ayni seyi bende yasiyorum hele son 1 haftadir falan iyice sıklasir oldu yalanci kasilmalar.bayram sonrasi kontrolum var nst isteyecegim bakalim. Bende unutuyorum hep magnezyumu ama 2 hafta once gittigimde hicbir sıkinti gorunmuyor demisti
Benim 1 hafta öncesindekii kontrolde doktorum herşey yolunda demişti biz de bikaç gün tatil planı bile yapmıştık. Allah'tan daha gitmeden yasamıstım erken doğum riski.yoksa gittim ondan mı oldu diye yer dururdum kendimi.yani kısa sürede de durumlar degişebiliyor.dikkat edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…