- 5 Şubat 2020
- 1.640
- 1.679
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #16.261
Bizde de kimse gelmez canım ama hediyelerini yolluyolarlar sağolsunlar bende ona istinaden onlara ufak bişiler yapmak istedim kapı süsünü de resim çekiminde güsel duruyor sonrasında çocuk odamın kapısına asacağım abisiyle ablasının isminide ekleyipBen de kimse gelemeyeceği için, daha doğrusu kendim de kabul etmeyeceğim için, kapı süsü ve hediyeliklerden vazgeçtim. Sadece çikolata ve kolonya alıcam onu da adetten dıye. Oğluma çok tatlı bir hastane cıkısı aldım tavşanlı filan. Bir de taç yapıcam kızımla kendime aynısından. Bir iki foto çekiliriz, hatıra olsun diye. Tek isteğim sağlıkla kucağıma almak, evimize gelmek. ☺
Allahin izniyle hicbirsey olmaz ama yolculuk sanirim agir gelir artik bize. Ben annemlerin yazliga gelirken 3 saat yol bile zorluyor. Ama kizim icin mecbur geliyorum tatile gidemedigimiz icinBenim 1 hafta öncesindekii kontrolde doktorum herşey yolunda demişti biz de bikaç gün tatil planı bile yapmıştık. Allah'tan daha gitmeden yasamıstım erken doğum riski.yoksa gittim ondan mı oldu diye yer dururdum kendimi.yani kısa sürede de durumlar degişebiliyor.dikkat edelim
ben de kredi kartı kullanmıyorum. Bankamatik kartı ile internetten alış veriş yapılabiliyorKart kullanmıyoruz canım oyüzden netten almak bana sıkıntı oluyor kolaylık ama kullanmayınca zor
Banka kartıda kullanmıyoruz canım malesef esnaf olduğumuz için sadece dükkan için var onuda net alışverişine karıştırmıyor eşim hesap karışıyor ozmnben de kredi kartı kullanmıyorum. Bankamatik kartı ile internetten alış veriş yapılabiliyor
Önce sağlıcakla karnindakini bi doğur düşünürsün, evladın kızı erkeği olmaz.Hanımlar size bişey sorucam. Ama lütfen beni yadırgamayın. Biz iki kız kardeşiz ve babamız somut olarak vardı ama aslında yoktu. Evin tüm sorumluluk anneme aitti. Belkide bu yüzden bilmiyorum hep bir oğlum olsun istedim evlendikten sonra. Allah bana iki kız verdi çok şükür, Rabbim acılarını göstermesin, ama yenilen pehlivan güreşe doymaz misali ben 3.yü yapsam mı diyorum belki oğlan olur diye. Aslında hem bakabilme konusunda, hem madden yapmamalıyım diyor iç sesim ve eşimde aynı zamanda. Çünkü eşimle yalnız büyütüyoruz çocuklarımızı. Annelerden, kardeşlerden destek yok. Hayatta yalnızız yani. Ama erkek çocuk görüncede çok özeniyorum. Içim gidiyor. Sizce 3.yü yapmalımıyım ? Yerimde olsanız ne yaparsınız?
Benimde oyle oldu dr riske atmak istemedi alalim dedi her ihtimale karsi ciger gelistirici igne yapildi 37 38 haftalik olmustum 36 haftayla uyumluydu bebegim 2500 kilo dogum yaptim uzulme hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insaallah bebeginiziİyi geceler kızlar. Dualarınıza ihtiyacım var. Bebeğime gelişme geriliği tanısı kondu. Sabah hastaneye yatışım yapıldı. Umarım başarabiliriz..
Canım bebek rızkıyla gelir eğer seni çok zorlamicaksa hakkındada hayırlısıysa rabbim nasip eder inşallaj herkes ister kız çocuğu olmayan kızı erkek evladı olmayan erkeği neden yadırgayalım seni:) rabbim iki duyguyuda hayırlı evlatlarla yaşatsın kimsem yok çevremde diyosun evlatların Sana yeter birbirine yeterler allahın izniyle o yüzden kızda olsa erkekte olsa Kalablık güzel bir aile olursunuz sen gönlündekini Allahtan isteHanımlar size bişey sorucam. Ama lütfen beni yadırgamayın. Biz iki kız kardeşiz ve babamız somut olarak vardı ama aslında yoktu. Evin tüm sorumluluk anneme aitti. Belkide bu yüzden bilmiyorum hep bir oğlum olsun istedim evlendikten sonra. Allah bana iki kız verdi çok şükür, Rabbim acılarını göstermesin, ama yenilen pehlivan güreşe doymaz misali ben 3.yü yapsam mı diyorum belki oğlan olur diye. Aslında hem bakabilme konusunda, hem madden yapmamalıyım diyor iç sesim ve eşimde aynı zamanda. Çünkü eşimle yalnız büyütüyoruz çocuklarımızı. Annelerden, kardeşlerden destek yok. Hayatta yalnızız yani. Ama erkek çocuk görüncede çok özeniyorum. Içim gidiyor. Sizce 3.yü yapmalımıyım ? Yerimde olsanız ne yaparsınız?
Benim iki abim var. Benden de büyükler. Bu yuzden kendmı hep yalnız hıssettım. Kızıma kız kardeş istediğim için çocuk yaptık ama Allah erkek nasip etti. Bir bildiği vardır. Bizim için değişik olması güzel oldu ama kızım için aynı evden ayrıldıkları anda bağlar eskisi gibi olmaz hele ki evlendıklerınde. Çok nadirdir tersi.Sizin 3. Erkek oldu diyelim, belki o da kendini yalnız hissedecek hep, ya da üçüncü de kız olabilir.. Bunun kararını tartıp verecek olan sizlersiniz, iki kızınız sağlıklıysa bundan büyük şükür sebebi olabilir miHanımlar size bişey sorucam. Ama lütfen beni yadırgamayın. Biz iki kız kardeşiz ve babamız somut olarak vardı ama aslında yoktu. Evin tüm sorumluluk anneme aitti. Belkide bu yüzden bilmiyorum hep bir oğlum olsun istedim evlendikten sonra. Allah bana iki kız verdi çok şükür, Rabbim acılarını göstermesin, ama yenilen pehlivan güreşe doymaz misali ben 3.yü yapsam mı diyorum belki oğlan olur diye. Aslında hem bakabilme konusunda, hem madden yapmamalıyım diyor iç sesim ve eşimde aynı zamanda. Çünkü eşimle yalnız büyütüyoruz çocuklarımızı. Annelerden, kardeşlerden destek yok. Hayatta yalnızız yani. Ama erkek çocuk görüncede çok özeniyorum. Içim gidiyor. Sizce 3.yü yapmalımıyım ? Yerimde olsanız ne yaparsınız?
Bence hassas bir konu yorum yapılırken daha dikkatli olunması gerekli.Hanımlar size bişey sorucam. Ama lütfen beni yadırgamayın. Biz iki kız kardeşiz ve babamız somut olarak vardı ama aslında yoktu. Evin tüm sorumluluk anneme aitti. Belkide bu yüzden bilmiyorum hep bir oğlum olsun istedim evlendikten sonra. Allah bana iki kız verdi çok şükür, Rabbim acılarını göstermesin, ama yenilen pehlivan güreşe doymaz misali ben 3.yü yapsam mı diyorum belki oğlan olur diye. Aslında hem bakabilme konusunda, hem madden yapmamalıyım diyor iç sesim ve eşimde aynı zamanda. Çünkü eşimle yalnız büyütüyoruz çocuklarımızı. Annelerden, kardeşlerden destek yok. Hayatta yalnızız yani. Ama erkek çocuk görüncede çok özeniyorum. Içim gidiyor. Sizce 3.yü yapmalımıyım ? Yerimde olsanız ne yaparsınız?
Evlattan evlada farkeder canım bu bazı kızlar var babalarından annelerinden haberleri yok bazı erkekler var gözünün önünden ayırmıyo mesela benim babam halalarıma çok düşkündür her işlerine koşar onlarda aynı şekildir bişey olsa direk babamı ararlar keza eşimde öyle ablasının eli koluBenim iki abim var. Benden de büyükler. Bu yuzden kendmı hep yalnız hıssettım. Kızıma kız kardeş istediğim için çocuk yaptık ama Allah erkek nasip etti. Bir bildiği vardır. Bizim için değişik olması güzel oldu ama kızım için aynı evden ayrıldıkları anda bağlar eskisi gibi olmaz hele ki evlendıklerınde. Çok nadirdir tersi.Sizin 3. Erkek oldu diyelim, belki o da kendini yalnız hissedecek hep, ya da üçüncü de kız olabilir.. Bunun kararını tartıp verecek olan sizlersiniz, iki kızınız sağlıklıysa bundan büyük şükür sebebi olabilir mi☺ Bu arada anneannem 7 kez doğum yapmış. Biri yine kız vefat etmiş. 5 kız ama erkek istiyorlar..6. da dayım olmus. Azmin sonu zafer demişler :) Şimdi yaşlı ama hep kızlar bakıyor, dayım hem küçük hem de uzakta hem de kızlar gibi oralı bile değil. İyi birisidir ama erkek umursamazlığı işte. Varlığı yokluğu anlaşılmıyor. Sonuç itibariyle Allah hayırlısını nasip etsin ☺
Mantı atabilirsin canım karnıyarıkda atabilirsin yine elinin altında dondurucunda fasulyen olabilir kolayca pişirirsinKızlar ben ailemden uzakta yaşıyorum, ikinci çocuğuma hamileyim. Annem doğumuma tabiki gelecek fakat en fazla 15-20 gün kalabilirler. Ablamda gelecek ve o da çalıştığı için en fazla 3-4 izin alabilir. Dolayısıyla ilk çocuğumda olduğu gibi onlar döndükten sonra yanlız bakacağım. İlk çocuğumda en zorlandığım şey yemek yapmak oldu. Geceleri sık uyanan bir bebekti, gündüzleri ben halsiz oluyordum ve yemek yapmakta zorlanıyordum bu yüzden ikinci çocuğum için derin dondurucuya hazır yemekler koymak istiyorum. Çünkü ilk bebeğimizde sadece eşim ve kendim için sofra kurardım, geçiştirebilirdik, kahvaltılık yediğimiz yada eşimin yaptığı ile yetindiğimiz olurdu. Ama şimdi gelişim çağında bir çocuğum daha var. Şimdiye kadar sadece biber dolması doldurup derin dondurucaya attım. Bir de sulu köfte için köfte hazırlayacağım.Yemek yapamadığım günler, çözdürür pişiririm diye. Ayrıca Karışık kızartma konserve hazırladım. Bana derin dondurucuya atabileceğim yemek önerilerinde bulunabilir misiniz?
Samsunda mi doğum yapacaksınız? Hangi hastane?
yalancı kasılmalar bacağına vuruyo olabilir. ne kadar sürdü?Kızlar biraz önce çok şiddetli bi bıcak saplanması gibi oldu çok acıydı böyle bişey yaşayan var mı ya
ilk sorun için evet ara ara o batma olayını ben de hissediyorum ama kemiğimde etimde değil.Peki bir soru da benden. Buara aşağı yani vajinaya doğru iğne batması gibi sancılar hissediyorum. Bu normal mi acaba.
Kızlar bir de size bir sorum var. Kabızlık ile başım dertte. Doktoruma da hiç söylemedim bu durumu. Yaşayanlar nasıl önlem aldınız. Ben şekerden dolayı diyet yaptığım için sebze bol yiyorum. Kabak kayısı falan ama hiç etkisi yok. Doktorlar bunun için bir ilaç falan veriyorlar mı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?