- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #16.301
Esim diyoki bitmedi gitti su hamilelik :) pandeminin basindan beri 7-24 beraber olunca :) ah dedim bide yasasan. Su haftami benim yerime 2 gun sen gecirsende anlasan dedimBen de ben de bir asır gibi hissediyorum tam da bu hissettiğim
sıcaklar da cabasıVallahi sanki ilk gebeligimmis gibi herseyi unutmusum bir asirdir hamile gibi hissediyorum kendimi. Gece uyuyamiyorum artik birde ustune
Canım yine aynı şekilde patlıcanlarını pişir iç harcınıda pişir hepsini hazırla sonrada tepsiye koyup veya başka neye koyabilirsen ona koyup buzluğuna at çıkardığında da direk salçalı suyunu yapıp fırına atarsın biz hep öyle yapıyoruz çok pratik oluyormantı çok iyi fikir çok teşekkür ederim canım. karnıyarığı pişirecek gibi hazırlayıp, pişirmeden mi derin dondurucuya koyacağım? çok işime yarayacak fikirler verdin canım. karnıyarığı ilk kez duyuyorum, ve çok severiz muhakkak deneyeceğim Allah razı olsun
biz bezelye, fasulye, menemen, köfte, nohut vs gibi baklagillerden koyuyoruz mutlaka. bir de ilik haşlayıp soğutup poşetliyorum ben. çıkartıp çorba falan yapması çok kolay oluyor. bu sene börek poğaça falan da koyacağım mutlaka çıkarıp yapması hızlı olsun diye.mantı çok iyi fikir çok teşekkür ederim canım. karnıyarığı pişirecek gibi hazırlayıp, pişirmeden mi derin dondurucuya koyacağım? çok işime yarayacak fikirler verdin canım. karnıyarığı ilk kez duyuyorum, ve çok severiz muhakkak deneyeceğim Allah razı olsun
10 kilo aldım ben sen kaç aldınKızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız hamile olduğumu öğrendiğim günden beri tek korkum fazla kiloydu çabuk kilo alan ama hemen veremeyen birisi olduğum için
Kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız hamile olduğumu öğrendiğim günden beri tek korkum fazla kiloydu çabuk kilo alan ama hemen veremeyen birisi olduğum için
Canım eşler bizim gibi ince düşünemiyor malesef duygusal bakamıyorlar birde ailesinde nasıl gördüyse öyle oluyorlar genellikle benim 3.çocuğum benim duygusallık beslediğim şeyler ona basit ne gerek var gelio iş konusunda bu gebeliğin biraz sıkıntılı ev işi felan ağır gelio artık dediği şey sadece yapma dursun 4gün yattım inan iki sefer akşama hazır yemek aldı onları bile toplamadımı 3gğn bekledi çöpler yapınca niye yaptın dio ama evde iki çocuk daha var ev sürekli batıo oğlum toparlıyordu anne sen yat diye eşime ev süpürülcek diodum ne varki evde diodu normalde daha az batmasına ne kadar kırıntı var ne der yani erkekleri çok takmamak gerek halen belim ağrıyor akşamları beraber yapalım işi dio geldiğinde saat 10osaatte ne yapacaz zaten ben yavaş yavaş yapıyorum hediyelik ler için hoşuma giden şeyler için ben düşünüyorum düşün isim bile ikinci ne olucak diyorum ne acelesi var dio ben baskı yaptırcam diyorum dur yazı tura atalım dio erkekleri çok takmamak lazımBen hamileliğin fiziksel zorluklarından ziyade duygusal etkilerinden çok yoruldum , eşimi bazen çok zıt görüyorum , aslında eşim değişmedi , hareketleri , tepkileri, karakteri tamamen aynı. Ama ben tahammül edemiyorum. Oyun oynuyor , geç yatıyor kavga çıkarıyorum , yüzüm gülmüyor. Onun için hiç bişey yapmak istemiyorum. Bebeğin gelişiyle ilgili hazırlıklarda eşim çok ilgisiz ve isteksiz herşeyi ben hallediyorum , sen hamilesin şunu yapma sen hamilesin taşıma gibi konuşmalarda hiç olmadı , ben eskisi gibi yorulmaya devam ediyorum . Bazen çok ilgili merhametli gibi davranıyor haksızlık ediyorsun diyorum , ertesi gün ben yine herşeyde yalnız kalıyorum . Ayrılmak istiyorum ama sonrası bu durumları ailelerle konuşmak ve tabi eşim asla ayrılmak istemiycektir bunlarla mücadele etmek düşüncesi beni boşanma fikrinden daha çok korkutuyo. İşin içinden çıkamıyorum. Dertlerini ailesi ile arkadaşlarıyla heryönüyle paylaşabilen biri değilim ama burada birbirimizi tanımamamız beni bi nebze de olsa rahatlatır umuduyla yazmak istedim , benim için de dua eder misiniz?
Canım süper Bi diyetteydim 55e düşüp hamile kalmayı planlıyordum 8kilo verdikten sonra 60la hamile kaldım şuan 71kiloyum 74e kadar yolum varKızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız hamile olduğumu öğrendiğim günden beri tek korkum fazla kiloydu çabuk kilo alan ama hemen veremeyen birisi olduğum için
Kış için tek yaptığım vişne oldutaze fasulye de yapasım var ama gücüm yok nohut ve kuru fasulyeyi zaten konserve kullanıyorum bakalım nolucak
Yaklasik 2 hafta once 10 kiloydu canim, hayatimin en fazla kilosunu gordumKızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız hamile olduğumu öğrendiğim günden beri tek korkum fazla kiloydu çabuk kilo alan ama hemen veremeyen birisi olduğum için
Ahaha benimde vişne şuan
Fasulyemde bugün gelir sanırım diye umuyorum
Mücver kızartıp koycam bende
Kabak çiçeği vardır bilirmisiniz ona gidicez Bi pazar eşimle toplıycaz sabah ezanıyla onu koycam
Karnı yarık yapıcam
Türlü için biber patlıcan kızartıp koyucam
Sulu köfte yapıcam
Tabi olmazsa olmaz Kayseri mantısı yapcam heralde Bi kış götürür bura bizi
Ha bide kışlık acı sos türleri
7 kg almistim.Gebelik sekeri cikinca diyet yaptim 2 kg verdim.Şuan hala 5 kgkdayım.Belki doğuma kadar 1 kg daha alırım.Bebek kilosu 2600 buaradaKızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız hamile olduğumu öğrendiğim günden beri tek korkum fazla kiloydu çabuk kilo alan ama hemen veremeyen birisi olduğum için
amaaaan boşverKış için tek yaptığım vişne oldutaze fasulye de yapasım var ama gücüm yok nohut ve kuru fasulyeyi zaten konserve kullanıyorum bakalım nolucak
Benimkide artik cok tekme atmıyor.Şişip iniyor balon gibi karnım.Bazende elektrik carpmis gibi titreme oluyor karnimdabenim de bebeğim canımı sıkıyo bugün. inanılmaz az hareket ediyo max 3-4 kere hissettim tekmelerini. sıkıştı mı yorgun mu anlayamadım inşallah iyidir. çarşamba kontrolüm var onu beklemek istiyorum telaş yapmadan.
İşler konusunda filan artık hiç yardım beklemiyorum ondan , ama ilk çocuğumuz heveslerim var ,zaten kıyafetmiş ıvır zıvır herşeyi tek başıma aldım, hiç gocunmam ama eşimle mağazaya gidip beşiğini Mobilyasını seçmek istiyorum mesela ama hiç hevesli değil, birkaç kez söyledim gitmek de istemiyor gibi. Yeğeni olacağı zaman bile daha hevesliydi , onun için bile daha fazla alışveriş yapmıştır . Eşim değişti diyemem ama hamilelik , benim heveslerim vs ona katlanmamı çok zorlaştırıyor . Yüzüm hiç gülmüyor , neşeli biriyimdir aslında , kendisi de farkında ailenin yanında mutlusun Yüzün gülüyor diyor , evde çok yalnızım o yüzden böyle oluyorum diyorum ama değişen bişey yokCanım eşler bizim gibi ince düşünemiyor malesef duygusal bakamıyorlar birde ailesinde nasıl gördüyse öyle oluyorlar genellikle benim 3.çocuğum benim duygusallık beslediğim şeyler ona basit ne gerek var gelio iş konusunda bu gebeliğin biraz sıkıntılı ev işi felan ağır gelio artık dediği şey sadece yapma dursun 4gün yattım inan iki sefer akşama hazır yemek aldı onları bile toplamadımı 3gğn bekledi çöpler yapınca niye yaptın dio ama evde iki çocuk daha var ev sürekli batıo oğlum toparlıyordu anne sen yat diye eşime ev süpürülcek diodum ne varki evde diodu normalde daha az batmasına ne kadar kırıntı var ne der yani erkekleri çok takmamak gerek halen belim ağrıyor akşamları beraber yapalım işi dio geldiğinde saat 10osaatte ne yapacaz zaten ben yavaş yavaş yapıyorum hediyelik ler için hoşuma giden şeyler için ben düşünüyorum düşün isim bile ikinci ne olucak diyorum ne acelesi var dio ben baskı yaptırcam diyorum dur yazı tura atalım dio erkekleri çok takmamak lazım
evet bi yerde toplanma olayı var bi de bizde. sağ kaburgamın altına giriyo kalıyo orda bazen. orada rahat ediyo demek kiBenimkide artik cok tekme atmıyor.Şişip iniyor balon gibi karnım.Bazende elektrik carpmis gibi titreme oluyor karnimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?