- 24 Aralık 2019
- 1.842
- 1.434
- 53
- 25
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #16.281
Yok canım bacağımda değil direk karnımdayalancı kasılmalar bacağına vuruyo olabilir. ne kadar sürdü?
İlk soru evet bende de oluyor normal olduğunu düşünüyorumPeki bir soru da benden. Buara aşağı yani vajinaya doğru iğne batması gibi sancılar hissediyorum. Bu normal mi acaba.
Kızlar bir de size bir sorum var. Kabızlık ile başım dertte. Doktoruma da hiç söylemedim bu durumu. Yaşayanlar nasıl önlem aldınız. Ben şekerden dolayı diyet yaptığım için sebze bol yiyorum. Kabak kayısı falan ama hiç etkisi yok. Doktorlar bunun için bir ilaç falan veriyorlar mı acaba.
Canım geçen gün tam 2 gün boyunca çok çok az hissettim yani yok denecek kadar azdı artık acile bile gitmeyi düşündüm ama şimdi de mesela maşAllah diyim hareketleri güzel günden güne değişiyor demekki bide artık iyice büyüdüler yerleri de dar diye düşünüyorum ve doğum pozisyonunu aldıkları zaman tekmelerini daha net hissediyormuşuz sanırımbenim de bebeğim canımı sıkıyo bugün. inanılmaz az hareket ediyo max 3-4 kere hissettim tekmelerini. sıkıştı mı yorgun mu anlayamadım inşallah iyidir. çarşamba kontrolüm var onu beklemek istiyorum telaş yapmadan.
Teşekkür ederim.ilk sorun için evet ara ara o batma olayını ben de hissediyorum ama kemiğimde etimde değil.
bir de kabızlık için ilaç muhakkak veriyorlardır gebelikte sık olan bişey çünkü. lifli şeyleri daha çok yemeye çalış.
Zaten en büyük sorunum su sanırım. Çok fazla içmiyorum. Yemeyince içilmiyorİlk soru evet bende de oluyor normal olduğunu düşünüyorum
İkinci soru da ben bol su içerek gidermeye çalışıyorum o sorunu sürekli de ilaç kullanma taraftarı değilim açıkcası
eşim de öyle söyledi. yeri dar geldiği için rahat değildir her günü birbirine uymaz dedi ama ne bileyim az geldi 3 ya da 4 kere hissetmem. iyiydi diğer günler.Canım geçen gün tam 2 gün boyunca çok çok az hissettim yani yok denecek kadar azdı artık acile bile gitmeyi düşündüm ama şimdi de mesela maşAllah diyim hareketleri güzel günden güne değişiyor demekki bide artık iyice büyüdüler yerleri de dar diye düşünüyorum ve doğum pozisyonunu aldıkları zaman tekmelerini daha net hissediyormuşuz sanırım
İçmek lazım ama işte içemeyincede içilmiyor doğruZaten en büyük sorunum su sanırım. Çok fazla içmiyorum. Yemeyince içilmiyor
Bira daha bekle istersen canım burdan bi arkadaş bi anda çokca su iç sonra bi hareketlerini izle demişti onu denilebilirsin yine çikolaya yiyip bi bak hareketlerine veya dürtükle karnını biraz belki uyanır canım ama kötü düşünme iyidireşim de öyle söyledi. yeri dar geldiği için rahat değildir her günü birbirine uymaz dedi ama ne bileyim az geldi 3 ya da 4 kere hissetmem. iyiydi diğer günler.
bana bekunis diye bitksel bir ilaç verdi. Doktorunuza danışmanız lazım bazı aylarda kullanılabiliyor mu bilmiyorum.Peki bir soru da benden. Buara aşağı yani vajinaya doğru iğne batması gibi sancılar hissediyorum. Bu normal mi acaba.
Kızlar bir de size bir sorum var. Kabızlık ile başım dertte. Doktoruma da hiç söylemedim bu durumu. Yaşayanlar nasıl önlem aldınız. Ben şekerden dolayı diyet yaptığım için sebze bol yiyorum. Kabak kayısı falan ama hiç etkisi yok. Doktorlar bunun için bir ilaç falan veriyorlar mı acaba.
sabah peşpeşe 2 çikolata yedim bana mısın demedi. karpuz yedim bi dilim o ara hareketlendi. demin de soda içtim yine kıpırdadı. belki de ben uyurken hareket etti bilemiyorum artık. inşallah yarına kadar düzelmiş olur.Bira daha bekle istersen canım burdan bi arkadaş bi anda çokca su iç sonra bi hareketlerini izle demişti onu denilebilirsin yine çikolaya yiyip bi bak hareketlerine veya dürtükle karnını biraz belki uyanır canım ama kötü düşünme iyidir
İnşAllah canım sen iyi düşün iyi olsunsabah peşpeşe 2 çikolata yedim bana mısın demedi. karpuz yedim bi dilim o ara hareketlendi. demin de soda içtim yine kıpırdadı. belki de ben uyurken hareket etti bilemiyorum artık. inşallah yarına kadar düzelmiş olur.
bana bekunis diye bitksel bir ilaç verdi. Doktorunuza danışmanız lazım bazı aylarda kullanılabiliyor mu bilmiyorum.
Sabah okudum henuz normalmis 32den sonra hareketlerinin azalmasi. Artik derin uykuya gecebiliyorlarmis, uzun uyku donemleri olabilirmis. Yerleride daraliyormus. Korkmana gerek yok bence kuzumbenim de bebeğim canımı sıkıyo bugün. inanılmaz az hareket ediyo max 3-4 kere hissettim tekmelerini. sıkıştı mı yorgun mu anlayamadım inşallah iyidir. çarşamba kontrolüm var onu beklemek istiyorum telaş yapmadan.
çok sağ ol valla hiç kıpırdamasa koşa koşa giderdim hastaneye ama az da olsa kıpırdayınca sakinleştim. bi doğursak hayırlısıylaSabah okudum henuz normalmis 32den sonra hareketlerinin azalmasi. Artik derin uykuya gecebiliyorlarmis, uzun uyku donemleri olabilirmis. Yerleride daraliyormus. Korkmana gerek yok bence kuzum
Magnezyum aliyosan o baya rahatlatiyorPeki bir soru da benden. Buara aşağı yani vajinaya doğru iğne batması gibi sancılar hissediyorum. Bu normal mi acaba.
mantı çok iyi fikir çok teşekkür ederim canım. karnıyarığı pişirecek gibi hazırlayıp, pişirmeden mi derin dondurucuya koyacağım? çok işime yarayacak fikirler verdin canım. karnıyarığı ilk kez duyuyorum, ve çok severiz muhakkak deneyeceğim Allah razı olsunMantı atabilirsin canım karnıyarıkda atabilirsin yine elinin altında dondurucunda fasulyen olabilir kolayca pişirirsin
Vallahi sanki ilk gebeligimmis gibi herseyi unutmusum bir asirdir hamile gibi hissediyorum kendimi. Gece uyuyamiyorum artik birde ustuneçok sağ ol valla hiç kıpırdamasa koşa koşa giderdim hastaneye ama az da olsa kıpırdayınca sakinleştim. bi doğursak hayırlısıyla
Vallahi sanki ilk gebeligimmis gibi herseyi unutmusum bir asirdir hamile gibi hissediyorum kendimi. Gece uyuyamiyorum artik birde ustune
Ben de ben de bir asır gibi hissediyorum tam da bu hissettiğimVallahi sanki ilk gebeligimmis gibi herseyi unutmusum bir asirdir hamile gibi hissediyorum kendimi. Gece uyuyamiyorum artik birde ustune
Bide bana sor, kizla deniz kenarina gidiyoruz 1 saat duramiyorum donuyorum eveAynen bir de ben tuvaletten beri gelemez oldum bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?