2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
İlk soru evet bende de oluyor normal olduğunu düşünüyorum

İkinci soru da ben bol su içerek gidermeye çalışıyorum o sorunu sürekli de ilaç kullanma taraftarı değilim açıkcası

Canım geçen gün tam 2 gün boyunca çok çok az hissettim yani yok denecek kadar azdı artık acile bile gitmeyi düşündüm ama şimdi de mesela maşAllah diyim hareketleri güzel günden güne değişiyor demekki bide artık iyice büyüdüler yerleri de dar diye düşünüyorum ve doğum pozisyonunu aldıkları zaman tekmelerini daha net hissediyormuşuz sanırım

İlk soru evet bende de oluyor normal olduğunu düşünüyorum

İkinci soru da ben bol su içerek gidermeye çalışıyorum o sorunu sürekli de ilaç kullanma taraftarı değilim açıkcası
Zaten en büyük sorunum su sanırım. Çok fazla içmiyorum. Yemeyince içilmiyor

eşim de öyle söyledi. yeri dar geldiği için rahat değildir her günü birbirine uymaz dedi ama ne bileyim az geldi 3 ya da 4 kere hissetmem. iyiydi diğer günler.

eşim de öyle söyledi. yeri dar geldiği için rahat değildir her günü birbirine uymaz dedi ama ne bileyim az geldi 3 ya da 4 kere hissetmem. iyiydi diğer günler.
Bira daha bekle istersen canım burdan bi arkadaş bi anda çokca su iç sonra bi hareketlerini izle demişti onu denilebilirsin yine çikolaya yiyip bi bak hareketlerine veya dürtükle karnını biraz belki uyanır canım ama kötü düşünme iyidir

bana bekunis diye bitksel bir ilaç verdi. Doktorunuza danışmanız lazım bazı aylarda kullanılabiliyor mu bilmiyorum.

sabah peşpeşe 2 çikolata yedim bana mısın demedi. karpuz yedim bi dilim o ara hareketlendi. demin de soda içtim yine kıpırdadı. belki de ben uyurken hareket etti bilemiyorum artık. inşallah yarına kadar düzelmiş olur.

bana bekunis diye bitksel bir ilaç verdi. Doktorunuza danışmanız lazım bazı aylarda kullanılabiliyor mu bilmiyorum.

Bekunis kullanmaya çok alışmayın kızlar bağırsak tembelliği yapıyor, tecrübeyle sabit kabızlık için önerim yaklaşık 12 saat açlık ve sonrasında bol bol su ama tek seferde 1 litre gibi, gerçekten çok su.

Sabah okudum henuz normalmis 32den sonra hareketlerinin azalmasi. Artik derin uykuya gecebiliyorlarmis, uzun uyku donemleri olabilirmis. Yerleride daraliyormus. Korkmana gerek yok bence kuzum

Sabah okudum henuz normalmis 32den sonra hareketlerinin azalmasi. Artik derin uykuya gecebiliyorlarmis, uzun uyku donemleri olabilirmis. Yerleride daraliyormus. Korkmana gerek yok bence kuzum
çok sağ ol valla hiç kıpırdamasa koşa koşa giderdim hastaneye ama az da olsa kıpırdayınca sakinleştim. bi doğursak hayırlısıyla

Magnezyum aliyosan o baya rahatlatiyor

Mantı atabilirsin canım karnıyarıkda atabilirsin yine elinin altında dondurucunda fasulyen olabilir kolayca pişirirsin
mantı çok iyi fikir çok teşekkür ederim canım. karnıyarığı pişirecek gibi hazırlayıp, pişirmeden mi derin dondurucuya koyacağım? çok işime yarayacak fikirler verdin canım. karnıyarığı ilk kez duyuyorum, ve çok severiz muhakkak deneyeceğim Allah razı olsun

çok sağ ol valla hiç kıpırdamasa koşa koşa giderdim hastaneye ama az da olsa kıpırdayınca sakinleştim. bi doğursak hayırlısıyla
Vallahi sanki ilk gebeligimmis gibi herseyi unutmusum bir asirdir hamile gibi hissediyorum kendimi. Gece uyuyamiyorum artik birde ustune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…