2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
A
Alıyordur o kilo annesi sen merak etme

Bende 3 kilo almışım 75 dim 77.8 falan geldim şimdi tartıldım

Ya başta kafaya takıyordum acaba sorun olur mu vs. Ama baktım bebiş iyi gidiyor elhamdülillah, ben de her zamanki gibi devam ettim. Bir de çok yemek yediğim anda kabız oluyorum ben sizde de var mı benzer durum?

Eşiniz yemek yapma konusunda sorumluluğu alabilir aslında özellikle ilk 2 ay. Çalışıyor bile olsa en azından akşamları gelince ha da haftasonlari yapıp buzdolabına koyar en azından bir kaç gün yersiniz. Lohusa dönemini sağlıkla Güzel bir şekilde atların sonra siz yaparsinz yavaş yavaş. Hem çocuk bak hem emzir hem yemek yap o halde çok zor

Ya başta kafaya takıyordum acaba sorun olur mu vs. Ama baktım bebiş iyi gidiyor elhamdülillah, ben de her zamanki gibi devam ettim. Bir de çok yemek yediğim anda kabız oluyorum ben sizde de var mı benzer durum?
Hiç ona dikkat etmedim canım ama şu sıralar pek kabızlık sorunum yok çok şükür

Benim eşim diyor ki kadın olsam bekar kalırdım hamilelik dogum falan yüzünden
Geçenlerdeki erken doğum tehlikesinden dolayı eşim yemek ev işi kızımızla ilgilenme falan derken dün işe başlayınca arkadaşlarına eşlerinizin kıymetini bilin onların bize sunduğu konforlu hayata alışmışız ne zorluklar çekiyorlar falan demiş gerçi ben sende yoruldun falan dedikçe yok bugume kadar sen yaptın simdi ben yapmışim çok mu dedi Allah razı olsun.tabi ki bir kadının yaptığı iş kadar tam olmuyor ama bir erkeğe göre gayet iyiydi.

Ben erken doğum riskinden beri 3-3,5 içiyorum.enfeksiyon kaynaklı idi.bşr de kasılma ilacı tansiyon düşüklüğü yapıyor bas ağrısı yapıyor doktorum iç demişti içiyorum.ben de önceden şişiriyordu içemiyordum şimdi şükür içiyorum

ay bi tıkanan benim herhalde. öyle doluyo ki midem karnım açken kaç kere sofradan kalktım öyle diyeyim. sanırım bebek organları sıkıştırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…