2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhaba yarın randevum var 32. Haftada çalışabilir raporu alacam onu bu hafta mı,yoksa haftaya mı alacam?kafam çok karıştı 31 hafta 1 günlüğüm normalde.ama 32.hafta içinde gözüküyorum?
Merhaba
32 haftanın içine girmek yeterli diye biliyorum rapor için
Bu hafta alabilirsiniz benim bildiğime göre

Merhaba yarın randevum var 32. Haftada çalışabilir raporu alacam onu bu hafta mı,yoksa haftaya mı alacam?kafam çok karıştı 31 hafta 1 günlüğüm normalde.ama 32.hafta içinde gözüküyorum?
32 olunca alacaksın Canım bende şuan 31+3üm 32de alıcam hatta 32yi bir kaç gün geçicek mecbur bayram bitince alıcam.

Tavsiyem yaninda surekli taaiyabilecegin bir sisen olsun yarim litrelik falan. Onun gibi birseyle icmek zevkli oluyor. Bende son 2-3gundur ne yemek ne su canim hicbir sey istemiyor. Arada tatli krizim tutmasa yemekle aram yok
1 lt lik su şişem var her yere onunla giderim zaten. ama 2 lt den sonra midem hemen doluyor

Sağlıksızları biraz azalt canım bende öyleydim bu aya kadar şimdi biraz daha dikkat ediyorum canım zararlı şeyler istedikçe meyveye yöneltiyorum kendimi zor ama sende yapmaya çalış
Fark ettim ki yaz sebzelerini pek sevmiyomuşum ondan ıvır zıvır yemeklere sardım kış olsa daha çok çeşit varmış yapabileceğim yinede fazla fazla yememeye uğraşıyorum artık kaldı 1,5 ay sonra emzirceğimiz için hep sağlıklı yicem zaten umarım dirayetli olurum

Iyi geceler kızlar,günlerdir kafam yerinde değildi eşimle saçma bi olay yüzünden kac gündür konuşmuyoruz ikimizde gurur meselesi yaptık galiba bakalım sonu ne olacak

Ve bulantılarıma hala bir çözüm bulamadım sanki 7 8 haftalık hamileyim o kadar bir bulantı doktordan tekrardan prilam mi istesem diye düşünüyorum

Ay bende fazladan bir kutu duruyor keşke sana verebilsem

iyi de aileler değil sen evlisin bu adamla. aynı yastığa baş koyup aynı sofrada yemek yemedikten sonra ne anladım ben eş olmaktan.
Ben de birşey anlamıyorum işte , ama böyle bi kararı gebeliğimin sonuna yaklaşırken vermek istemiyorum , arkamdan gebelikten hormonlardan böyle oldu dedirtmek istemiyorum hem kendim Hem bebeğim için doğumunu beklemek istiyorum , bebek olunca herşey düzelir gibi bi düşüncem asla yok. Ama bu süreçte bi de bunu düşünmek istemiyorum . Şimdilik alabildiğim karar bu ‘ertelemek ‘ .

Çok teşekkür ederim Tavsiye için , eşim kötü biri değil aksine çok iyi niyetli biri ama düşüncesiz De biri aynı zamanda , gebelikte tabi daha fazla düşünülmek , daha fazla destek istiyorum ( ben de sütten çıkma ak kaşık değilim tabi ) , ama onu vermeyince çıkmaza giriyoruz . İnşallah yoluna girer herşey.

Bizde de yazın yeşil fasulye kabak pişmez ama kışın nası yeriz yazın genel sorunu sanırım sıcaktan insanın canıda hiçbişey istemiyor

merhaba arkadaslar 32 hafta gebeyım kas agrıları yasıyorum kol ve bacak bacak daha yogunlukta cuma gununden berı gece uykudan agrıyla uyanıyorum ve saatlerce uyuyamıyorum guzduzlerı cok agrı olmuyo aksam gene bıseyım yoktu agrı yanı tam uykuya gecyım gene agtıyla uyandım gene saga sola done done zor uyudum eskıden de bı kac kez olmuatu bu sekıl bana ama 1 2 gune gecmıstı fakat sımdı her gece aynı 4 5 gundur cok canım acıyo boyle olunca fıkrı olan yasayan varmı ozellıkle uykudan uyanan uykudan uyandıracak derecede olanlar yazabılırmı

Şuan için en iyisini yapıyorsun hormon dengen normalleştikten sonra daha doğru kararı verirsin ama kendini üzüp yıpratma kendi kendine tadını çıkar

Aynı şeyleri belki daha fazlasını yaşıyorum canım inan bugün evin heryerini turladım çok artık bebek iyiyce büyüyor taşımak zorlaşıyor magnezyum eksikliği desen oda varsa kaçınılmaz oluo

Magnezyum kalsiyum dengen bozulmuştur canım, çoğumuz yaşadık bu sorunu. Her gün muz, muzlu süt tüketmeye çalış ama özellikle de magnezyum takviyesi al zaten doktora söylediğinde de magnezyum verecektir sana
Soda da iyi gelir her gün 1 tane içebilirsin

Kızlar kıyafet yıkamaya başlayan var mı
Ben 34+5 im şimdi hepsinin etiketini söktüm renklerine göre ayırdım ilk postayı makineye attım
Bakalım on makine falan olacak totalde
Size sorum çamaşırları yıkandıktan sonra kurutmaya mı atayım yoksa evin içine çamaşırlığa mı sereyim

Ben 33+3üm canım 3hafta önce yıkadım normal ipe attım kuruttum ütüledim bide nie 10 makina çıktı okadar çok mu aldın

Aynı şeyleri belki daha fazlasını yaşıyorum canım inan bugün evin heryerini turladım çok artık bebek iyiyce büyüyor taşımak zorlaşıyor magnezyum eksikliği desen oda varsa kaçınılmaz oluo
cok gecmıs oksun pekı uykudan uyanıyomusun ben tam uykuya gevıyorum maksımum 30 dakıka sonra agrıyla uyanıyorum

hergun muz yıyorum cevız badem vs de ama cok canım acıyo uykudan uyandırıyo sadece bacakta degıl boyundan baslıyo kollar bacaklar

Ben 33+3üm canım 3hafta önce yıkadım normal ipe attım kuruttum ütüledim bide nie 10 makina çıktı okadar çok mu aldın

Beyazlar iki makinelik çıktı sıkış tıkış olsun istemedim
Açık renkliler
Koyu renkliler
Yünlüler (battaniyeler)
Beşik koruyucuları
Nevresim takımları
Kendime aldığım pijama takımları derken çoğalıyor sayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…