2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bebeğin nasıl canım yoğun bakımda mı ne durumda

O sönme bana da olmuştu birksç hafta önce. Korkudan evde sütyen takmaya başladım. Bir kaç gündür yine şişti.
Bana da eşim söylemişti ne moralim bozulmuştu.
Bende südyeni çıkardım birkaç gündür dışarda gezince sıcaktan vücudumu kızartıyor ve kesiyor alt kısmını bende iyileşsin diye takmıyordum ondan mı oldu ki acaba bilemedim bende dedim bunların şişmesi lazım değil mi süt birikmesi lazım niye indi sıkıntı mı oldu acaba diye

Bebeklerimizn haftasi aynıydı sen doktora gittnmi cnm bidaha. Benim 32+3te randevum. Ayın 6sında

Bebeklerimizn haftasi aynıydı sen doktora gittnmi cnm bidaha. Benim 32+3te randevum. Ayın 6sında
Ben aslında yarına aldım ama eşim bayramdan sonra mı gitsek diyor , yarın arefe olduğundan hiç hastane ile uğraşası yok keçi koyun koklamaya gitmeyi planlıyor ama bir şekilde götürtcem kendimi

Kelebekleriniz nasıl kızlar V viyola Ella 82
Canım benimkiler iyi çok şükür şimdilik, solunum cihazından çıktılar, ama 2 hafta daha kalacaklar hastanede sanırım, biraz küçükler, bugün tam 1 haftalık olduk,emme refleksleri tam gelişmemiş daha, emene kadar tutarlar onları diye düşünüyorum, ben de taburcu oldum dün, ama her gün süt sağıp götüreceğim, ziyaret edeceğim onları.

Aynisini bende yasiyorum sut bezleri olusuyordu en baslarda simdi son 2-3 hafta kala baya siser

Anneler hastane çantasına depend okuyorum hep. Daha önce kullanan varmı doğumda. Giyip çıkarması zor olmuyormu. sezaryenli biri için mesela.bide marketlerde heryerde varmı
Ben hamile kulodu ve buyuk hasta bezi gibi bisi almistim canin. Giyip cikarmak zor olabilir gibi geliyor bana

Gözünüz aydın sizin doğum sebebiniz neydi. Kac haftada kaç kilo doğdu. Erken hafta doğumda kilo gerçekten cok önemli mi drunuz söyledi mi

Maşallah ne kadar güzel haberler bunlar çok mutlu oldum iyi olmalarına hayırlısıyla kavuşun inşallah ondan sonra foto isteriz

Kızlar ben bugün 35. Haftama girdim kontrole de haftaya gidicem yani 36. Haftama girmiş olucam o zamanda ve o zamana kadar bebeğin doğum pozisyonunu almış olması lazım diyorlar bi bilgisi olan var mı

Kızlar ben bugün 35. Haftama girdim kontrole de haftaya gidicem yani 36. Haftama girmiş olucam o zamanda ve o zamana kadar bebeğin doğum pozisyonunu almış olması lazım diyorlar bi bilgisi olan var mı
Bilgim yok ama bana doktorum 37 de çatı muayenesi var o zamana kadar dönebilir demişti
Benimki makat gelişte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…