- 11 Ocak 2020
- 1.069
- 1.521
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #16.361
Kan tahlili yapılcaksa aç gitmende fayda var. Yoksa tok git. Sadece ultrason bakılcaksa tok git ama tahlil isterler.devlete benle aynı haftalarda giden kızçeler. aç mı gidiyorsunuz tok mu? ona göre gideyim
Her yıl yapıyorum canım inşallah kurbandan sonra yine başlıyacağım yapmaya bu sefer tek sıkıntım işte hamilelik onada komşum var sağolsun beraber yaparız dedi Bi komşum da katmerle içli köftende benden dedi inşallah hepsi olur 3çovukla nasıl şimdi ayarlamazsam bilmiyorumBütün bunları yapacak mısın valla helal olsunbenim eşim asla sebze yemez ve çok yemek seçer o böyle olunca benim de hiç bir şey yapasım gelmiyor sebzenin her çeşidine bayılırım aslında ama tek ben yiyeceksem niye uğraşayım diyorum ve sonuç sadece vişne oluyor
Ayy nekadar güzelll yaaa doğumdan sonra 70 düşersin boyunda varsa miss doğum yapamamış gibi olursun bense hemen diyete başlıcam 55olmam lazım kafaya koydumBende 75 le başladım şimdi tartıldım 77.8 falan geliyorum
Canım benim doğum sonrası hedefimle sen doğuruon resmen 40kiloyla kaldıysan aşırı zayıf ışın zaten benim doktorum ilk gebeğimde bana 25kilo aldırmıştı normal doğuraman die 43le kalmıştımBen 14 kilo aldımyemeden duramıyorum 54 kilo oldum dr dikkat et bu hızda gitme kilonu koru dedi gece yemeğini kestim bakalım
arkadaşım benle aynı haftadayken tok gitmiştiKan tahlili yapılcaksa aç gitmende fayda var. Yoksa tok git. Sadece ultrason bakılcaksa tok git ama tahlil isterler.
Ben senle aynı haftada perinatologa gitmiştim. Tok gittim. O tahlil istemiyor.
Bu hızla gidersen 15 kilo daha alırsın dedi zaten ne kadar kaldı ki 7 ayda aldığım kiloyu 2 ay da alabilir miyimCanım benim doğum sonrası hedefimle sen doğuruon resmen 40kiloyla kaldıysan aşırı zayıf ışın zaten benim doktorum ilk gebeğimde bana 25kilo aldırmıştı normal doğuraman die 43le kalmıştım
70 olur muyum ya hemen inşAllah olurumAyy nekadar güzelll yaaa doğumdan sonra 70 düşersin boyunda varsa miss doğum yapamamış gibi olursun bense hemen diyete başlıcam 55olmam lazım kafaya koydum
Ah vallahi son haftalarim eşim biraz mutfaga dadandı.Tam takım bisey kalmadi bardak tabak şangırtılar kopuyor.Menemen yapar biberi yakar.Yardimci oldugunu düşünürken mutfagı felc ettiBenim eşim diyor ki kadın olsam bekar kalırdım hamilelik dogum falan yüzünden
Geçenlerdeki erken doğum tehlikesinden dolayı eşim yemek ev işi kızımızla ilgilenme falan derken dün işe başlayınca arkadaşlarına eşlerinizin kıymetini bilin onların bize sunduğu konforlu hayata alışmışız ne zorluklar çekiyorlar falan demişgerçi ben sende yoruldun falan dedikçe yok bugume kadar sen yaptın simdi ben yapmışim çok mu dedi Allah razı olsun.tabi ki bir kadının yaptığı iş kadar tam olmuyor ama bir erkeğe göre gayet iyiydi.
Bende dahil bi kaç arkadaşta da oldu canım yinede dayanamam diyorsan için rahat etsin gitBugun bebegin hareketlrri baya az sabahtan beri. Aklim kaldi genelde olmus sizlerde de yarinda boyle giderse ama giderim duramam ya
valla inan geçici bacım. ben dün kendi kendimi yedim hareket etsin diye bi amuda kalkmadığım kalmıştı ki bugün düzeldi çok şükür.Bugun bebegin hareketlrri baya az sabahtan beri. Aklim kaldi genelde olmus sizlerde de yarinda boyle giderse ama giderim duramam ya
Eşiniz yemek yapma konusunda sorumluluğu alabilir aslında özellikle ilk 2 ay. Çalışıyor bile olsa en azından akşamları gelince ha da haftasonlari yapıp buzdolabına koyar en azından bir kaç gün yersiniz. Lohusa dönemini sağlıkla Güzel bir şekilde atların sonra siz yaparsinz yavaş yavaş. Hem çocuk bak hem emzir hem yemek yap o halde çok zor
Almazsın canım en fazla 4kilo ne alırsın böyle patavatsız konuşan doktorlara gıcık oluyorum bidaha gelecek günler değil sıkıntın yoksa canın e istiosa ye iç hamileyken yenilen herşeyin tadı farklı emin olBu hızla gidersen 15 kilo daha alırsın dedi zaten ne kadar kaldı ki 7 ayda aldığım kiloyu 2 ay da alabilir miyimzayıf başladım kilo aldıkça yakıştı ideal kiloma geldim dedikçe kilo almaya devam ettim artık en boy bir oldu daha fazla alırsam olmıcak
Şuan 71im 74le felan doğum olur inşallah 161boyum var hedef 55 doğum sonrası diyetisyene gerçi 3çocukla diyetisyene gerek kalır mı bilmem ama70 olur muyum ya hemen inşAllah olurumsen kaçsın ki
Şeker ölçümü yapıyor musunuz?7 kg almistim.Gebelik sekeri cikinca diyet yaptim 2 kg verdim.Şuan hala 5 kgkdayım.Belki doğuma kadar 1 kg daha alırım.Bebek kilosu 2600 buarada
Tavsiyem yaninda surekli taaiyabilecegin bir sisen olsun yarim litrelik falan. Onun gibi birseyle icmek zevkli oluyor. Bende son 2-3gundur ne yemek ne su canim hicbir sey istemiyor. Arada tatli krizim tutmasa yemekle aram yokkızlar 2.5 ya da 3 lt su içebilen var mı? allahım eskiden şakır şakır içerdim şimdi 2 lt yi az geçsem şişiyorum resmen midem mi küçüldü ne oldu anlamadım hiç. zaten 2 bile içsem tuvalete gitmeleri saymıyorum artık
Benimki sadece soylenebiliyor okadar yakinamiyor. Valla vermem ona o hakki. Hem hamile olup hem 3 yasindaki afacanin pesinde kosmak kolay degil. Ve Allaha sukur isinden firsat buldugu surece hep destekciGeçen gün (o kadar sabırlı adamdır kı anlatamam) bizimki de bitse de şu hamilelik sen de kurtulsan bız de kurtulsak dedı:)) halbukı uykusuz gecelerimden ya da sıcaktan yakınıyordum alt tarafı :)
Ben her şeyi yiyorum artık ya sağlıklı sağlıksız ne bulursam nasılsa doğurunca yiyemem diyeAlmazsın canım en fazla 4kilo ne alırsın böyle patavatsız konuşan doktorlara gıcık oluyorum bidaha gelecek günler değil sıkıntın yoksa canın e istiosa ye iç hamileyken yenilen herşeyin tadı farklı emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?