2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
devlete benle aynı haftalarda giden kızçeler. aç mı gidiyorsunuz tok mu? ona göre gideyim
Kan tahlili yapılcaksa aç gitmende fayda var. Yoksa tok git. Sadece ultrason bakılcaksa tok git ama tahlil isterler.
Ben senle aynı haftada perinatologa gitmiştim. Tok gittim. O tahlil istemiyor.

Her yıl yapıyorum canım inşallah kurbandan sonra yine başlıyacağım yapmaya bu sefer tek sıkıntım işte hamilelik onada komşum var sağolsun beraber yaparız dedi Bi komşum da katmerle içli köftende benden dedi inşallah hepsi olur 3çovukla nasıl şimdi ayarlamazsam bilmiyorum

Ben 14 kilo aldım yemeden duramıyorum 54 kilo oldum dr dikkat et bu hızda gitme kilonu koru dedi gece yemeğini kestim bakalım

Ben 14 kilo aldım yemeden duramıyorum 54 kilo oldum dr dikkat et bu hızda gitme kilonu koru dedi gece yemeğini kestim bakalım
Canım benim doğum sonrası hedefimle sen doğuruon resmen 40kiloyla kaldıysan aşırı zayıf ışın zaten benim doktorum ilk gebeğimde bana 25kilo aldırmıştı normal doğuraman die 43le kalmıştım

Canım benim doğum sonrası hedefimle sen doğuruon resmen 40kiloyla kaldıysan aşırı zayıf ışın zaten benim doktorum ilk gebeğimde bana 25kilo aldırmıştı normal doğuraman die 43le kalmıştım
Bu hızla gidersen 15 kilo daha alırsın dedi zaten ne kadar kaldı ki 7 ayda aldığım kiloyu 2 ay da alabilir miyim zayıf başladım kilo aldıkça yakıştı ideal kiloma geldim dedikçe kilo almaya devam ettim artık en boy bir oldu daha fazla alırsam olmıcak

Ah vallahi son haftalarim eşim biraz mutfaga dadandı.Tam takım bisey kalmadi bardak tabak şangırtılar kopuyor.Menemen yapar biberi yakar.Yardimci oldugunu düşünürken mutfagı felc etti

Bugun bebegin hareketlrri baya az sabahtan beri. Aklim kaldi genelde olmus sizlerde de yarinda boyle giderse ama giderim duramam ya
valla inan geçici bacım. ben dün kendi kendimi yedim hareket etsin diye bi amuda kalkmadığım kalmıştı ki bugün düzeldi çok şükür.

dün araştırırken denk geldim, bazı doktor sitelerinde bebek büyüdüğü ve yeri azaldığı için eskisi kadar sık hareket etmez deniyor. o yüzden içini ferah tut

eşimde tabi ki elinden gelen desteği verecektir ama çalışma saatleri sebebiyle çok fazla destek olabileceğini zannetmiyorum. Basit yemekleri tabiki yapabilir ve mutfağa girecektik fakat derin donrucumda da birşeyler olması onunda sofraya yenilebilir birşeyler koymasını sağlar. Yoksa tüm lohusalığım, makarna-köfte,patates-köfte, ama illaki köfte ile geçecektir

Almazsın canım en fazla 4kilo ne alırsın böyle patavatsız konuşan doktorlara gıcık oluyorum bidaha gelecek günler değil sıkıntın yoksa canın e istiosa ye iç hamileyken yenilen herşeyin tadı farklı emin ol

Tavsiyem yaninda surekli taaiyabilecegin bir sisen olsun yarim litrelik falan. Onun gibi birseyle icmek zevkli oluyor. Bende son 2-3gundur ne yemek ne su canim hicbir sey istemiyor. Arada tatli krizim tutmasa yemekle aram yok

Geçen gün (o kadar sabırlı adamdır kı anlatamam) bizimki de bitse de şu hamilelik sen de kurtulsan bız de kurtulsak dedı:)) halbukı uykusuz gecelerimden ya da sıcaktan yakınıyordum alt tarafı :)
Benimki sadece soylenebiliyor okadar yakinamiyor. Valla vermem ona o hakki. Hem hamile olup hem 3 yasindaki afacanin pesinde kosmak kolay degil. Ve Allaha sukur isinden firsat buldugu surece hep destekci

Ben her şeyi yiyorum artık ya sağlıklı sağlıksız ne bulursam nasılsa doğurunca yiyemem diye

Merhaba yarın randevum var 32. Haftada çalışabilir raporu alacam onu bu hafta mı,yoksa haftaya mı alacam?kafam çok karıştı 31 hafta 1 günlüğüm normalde.ama 32.hafta içinde gözüküyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…