2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
cok gecmıs oksun pekı uykudan uyanıyomusun ben tam uykuya gevıyorum maksımum 30 dakıka sonra agrıyla uyanıyorum
Aynen canım hatta ağrıyla eşime vuruyorum can acısıyla kalkıp masaj yapıyor aşırı olduğunda ben uyuyanakadar
MaşAllah

Zamam zaman ben yasiyorum tutulmus gibi oluyor hangi yanima yattiysam ama sizinki kadar kotu olmuyorum. Gunlerdir uykusuzluk yasadigim icin agrilarin buna neden oldugunu dusunmedim. Huzursuz kol ve bacak sendromu yasiyor olabilirsiniz. Ya da magnezyum destegi isteyebilirsiniz doktorunuzdan

2 hafta önce yıkadım bende bizim suyumuz az erken doğum riski filan olabilir dedi doktor o yüzden ne olur ne olmaz yıkadım dursun dedim evde asarak kuruttum ama sadece hastane çıkışlarını ütüledim hepsini gözüm kesmedi

Ben evin icinde kuruttum hem.havalanmis oldu.Kurutmada yıpranabilir

Kızlar hamileliği öğrendiğimden beri göğüslerim şişmişti bilirsiniz böyle içi dolu dolu gibi olur ya 1 haftadır indi şuan sarktı gibi hafif eşim o gün senin göğüslerin mı küçüldü diyince sadece kendime öyle gelmediğini fark ettim sizdede oldu mu bu acaba ?

cok gecmıs oksun pekı uykudan uyanıyomusun ben tam uykuya gevıyorum maksımum 30 dakıka sonra agrıyla uyanıyorum
Doğuma yakın sık sık uyanma durumunu kagankocatepe anlatıyor canım. Halsizlik de sanırım iyice büyüyüp bizi vitaminsiz kansiz bırakıyorlar oyuzden.

Anneler hastane çantasına depend okuyorum hep. Daha önce kullanan varmı doğumda. Giyip çıkarması zor olmuyormu. sezaryenli biri için mesela.bide marketlerde heryerde varmı

Anneler hastane çantasına depend okuyorum hep. Daha önce kullanan varmı doğumda. Giyip çıkarması zor olmuyormu. sezaryenli biri için mesela.bide marketlerde heryerde varmı
Canim. Ben cumartesi doğum yaptım. Depend o kadar rahat ki. Yan taraftan çekip yirtiosun. Sezeryan oldum ben ve 3gun kullandım. Kesinlikle tavsiye ediyorum. İlk gün annem giydirdi. İkinci gün ben giymeye başladım.Dun akşam ped kullanmaya başladım.

kızlar hastaneden çıktım. allaha şükür her şey yolunda. kan ve idrar testi için salı günü yeniden gideceğim sadece. hastane bayağı tenhaydı ve herkes çok önlem almıştı.

O sönme bana da olmuştu birksç hafta önce. Korkudan evde sütyen takmaya başladım. Bir kaç gündür yine şişti.
Bana da eşim söylemişti ne moralim bozulmuştu.

2 makine yıkadım. evde astım. ütü hafta sonuna inşallah
kullanmak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…