2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar ben bugün 35. Haftama girdim kontrole de haftaya gidicem yani 36. Haftama girmiş olucam o zamanda ve o zamana kadar bebeğin doğum pozisyonunu almış olması lazım diyorlar bi bilgisi olan var mı
Bebeğin canına bağlı aslında bilioöusun canım ben Bi arkadaşın çocuğu gayet normaldi herşeyi doğuma Bi gidio çocuk ters dönmüş doğumda farkediyorlar zor Bi doğum oluyo hani şu zaman die sınırlandırma normal düşünüyorsan zaten sonuna kadar bekliycen dönmemiş olmasa bile umut edeceksin hayırla kucağımıza alalım inşallahta

Düşüncem o şekilde normal olsa iyi olur diyorum ama işte nasip kısmet bilemiyoruz amin inşAllah

Canlar kontrolden geliyorum bebegimin durumu gayet iyi 2500 kg olmus 1 hafta önden gidiyor, dr bir sıkıntı görmedi ama nst ye bağlamadı
75 kg olmuşum başladığım kg ya gelmeme daha 2 kg var muhtemelen 77 ile de doğum yaparım
Bebeğim hala makat dr dönme şansı var dedi ama sanmıyorum
Her şeyin hayırlısı 20 gün sonra tekrar çağırdı dönmemişse doğum planı yapacağız
Bizde son durumlar böyle
Siz nasılsınız hanımlar?

Kızzlarr bana cinsiyet tahmininde bulunabilri misinizz 16 haftalığımmm

Eklentiler

• B52B8FE1-5174-4258-9268-F0E0B254063D.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 38
  • A1095D72-3111-4D45-A37D-E9D47DA81F85.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 39
  • 2C9080D4-D15B-45E5-B7C8-81149A8AD305.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 36
MaşAllah canım 33haftalıksın sanırım demi benle aynı hafta maşallah gelişimi çok güzel bebeğinin Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin acaba neden almadı nstye sordunuzmu

MaşAllah canım 33haftalıksın sanırım demi benle aynı hafta maşallah gelişimi çok güzel bebeğinin Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin acaba neden almadı nstye sordunuzmu
Saol canim 33+5 im bugün
Sormadım açıkçası özel muaynane olduğu için nst yok sanırım
Hastaneye de yönlendirmesi
Allah hepimizin bebeğini bağışlasın
Senin kontrol ne zaman

MaşAllah annesi sağlıkla kucağına al inşAllah

Saol canim 33+5 im bugün
Sormadım açıkçası özel muaynane olduğu için nst yok sanırım
Hastaneye de yönlendirmesi
Allah hepimizin bebeğini bağışlasın
Senin kontrol ne zaman

Doğrudur yoksa nst muaynesinde hastaneye yönlendirmemiş olabilir yada sıkıntılı durum görmemiş olabilir
Bayramdan Bi hafta sonra canım geçen hafta gittim doktorum bayram ertesi izinli izinin ertesi gideceğim
Amiin inşallah canımm

MaşAllah annesi sağlıkla kucağına al inşAllah
Çok sağolun kızlar inşallah sağlıkla alırız kucagimiza hepimiz

Bebeğin sağlıkla gelsin
Sonrası için Allah elbet bir yol gösterecektir. Ama bu zamanı zehir etmesini Allah’a havale edelim. Konuşmanı konuşturmanı avazın çıkana kadar ağlamanı zorlamanı öneririm. Bazen fırtına derinde ki tortuyu temizler. Allah selamet versin. Dualarımdasın

günde 6 defa. listeye yazıyorum. tansiyondu şekerdi reflüydü usanmama az kaldı
Şeker sonuçlarınızı özelden paylaşırsanız sevinirim. Merak ediyorum benimkiler normalmi. Son dahiliye kontrolünden sonra sıkıntı stres diyet bozma derken biraz açlıklarım yükselmeye başladı. Kaçamaklar dan sonra üzülmemek için ölçmedim genellikle ama ben çoğu zaman diyetisyen in listesiyle doymuyorum. Çok sıkıldım bunaldım artık. Herkes yiyip içerken ağlayasım geliyor. Zor dönemler geciriyorum. Stresimi yemekle bile çıkaramıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…