- 5 Şubat 2020
- 1.640
- 1.679
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #16.441
Bebeğin canına bağlı aslında bilioöusun canım ben Bi arkadaşın çocuğu gayet normaldi herşeyi doğuma Bi gidio çocuk ters dönmüş doğumda farkediyorlar zor Bi doğum oluyo hani şu zaman die sınırlandırma normal düşünüyorsan zaten sonuna kadar bekliycen dönmemiş olmasa bile umut edeceksin hayırla kucağımıza alalım inşallahtaKızlar ben bugün 35. Haftama girdim kontrole de haftaya gidicem yani 36. Haftama girmiş olucam o zamanda ve o zamana kadar bebeğin doğum pozisyonunu almış olması lazım diyorlar bi bilgisi olan var mı
Yaa inşAllah hayırlı sağlıklı doğumlarımız olur inşAllahBilgim yok ama bana doktorum 37 de çatı muayenesi var o zamana kadar dönebilir demişti
Benimki makat gelişte
Düşüncem o şekilde normal olsa iyi olur diyorum ama işte nasip kısmet bilemiyoruzBebeğin canına bağlı aslında bilioöusun canım ben Bi arkadaşın çocuğu gayet normaldi herşeyi doğuma Bi gidio çocuk ters dönmüş doğumda farkediyorlar zor Bi doğum oluyo hani şu zaman die sınırlandırma normal düşünüyorsan zaten sonuna kadar bekliycen dönmemiş olmasa bile umut edeceksin hayırla kucağımıza alalım inşallahta
Aynen canım en son gittiğinde neredeydi başı benim iki aydır kanalın etrafında duruyorpoposu kaburgalarımda sağolsunDüşüncem o şekilde normal olsa iyi olur diyorum ama işte nasip kısmet bilemiyoruzamin inşAllah
MaşAllah canım 33haftalıksın sanırım demi benle aynı hafta maşallah gelişimi çok güzel bebeğinin Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin acaba neden almadı nstye sordunuzmuCanlar kontrolden geliyorum bebegimin durumu gayet iyi 2500 kg olmus 1 hafta önden gidiyor, dr bir sıkıntı görmedi ama nst ye bağlamadı
75 kg olmuşum başladığım kg ya gelmeme daha 2 kg var muhtemelen 77 ile de doğum yaparım
Bebeğim hala makat dr dönme şansı var dedi ama sanmıyorum
Her şeyin hayırlısı 20 gün sonra tekrar çağırdı dönmemişse doğum planı yapacağız
Bizde son durumlar böyle
Siz nasılsınız hanımlar?
Canım devlet hastanesine gidiyorum ben en son gittiğimde de doğum pozisyonunda falan demedi doktor bende sormadım açıkcası ama bu sefee sorucam inşAllahAynen canım en son gittiğinde neredeydi başı benim iki aydır kanalın etrafında duruyorpoposu kaburgalarımda sağolsun
Saol canim 33+5 im bugünMaşAllah canım 33haftalıksın sanırım demi benle aynı hafta maşallah gelişimi çok güzel bebeğinin Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin acaba neden almadı nstye sordunuzmu
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah hakkındaCanım devlet hastanesine gidiyorum ben en son gittiğimde de doğum pozisyonunda falan demedi doktor bende sormadım açıkcası ama bu sefee sorucam inşAllah
MaşAllah annesi sağlıkla kucağına al inşAllahCanlar kontrolden geliyorum bebegimin durumu gayet iyi 2500 kg olmus 1 hafta önden gidiyor, dr bir sıkıntı görmedi ama nst ye bağlamadı
75 kg olmuşum başladığım kg ya gelmeme daha 2 kg var muhtemelen 77 ile de doğum yaparım
Bebeğim hala makat dr dönme şansı var dedi ama sanmıyorum
Her şeyin hayırlısı 20 gün sonra tekrar çağırdı dönmemişse doğum planı yapacağız
Bizde son durumlar böyle
Siz nasılsınız hanımlar?
Saol canim 33+5 im bugün
Sormadım açıkçası özel muaynane olduğu için nst yok sanırım
Hastaneye de yönlendirmesi
Allah hepimizin bebeğini bağışlasın
Senin kontrol ne zaman
MaşAllah annesi sağlıkla kucağına al inşAllah
Çok sağolun kızlar inşallah sağlıkla alırız kucagimiza hepimizDoğrudur yoksa nst muaynesinde hastaneye yönlendirmemiş olabilir yada sıkıntılı durum görmemiş olabilir
Bayramdan Bi hafta sonra canım geçen hafta gittim doktorum bayram ertesi izinli izinin ertesi gideceğim
Amiin inşallah canımm
herhangi bir ürün kullanıyor muydun?
2,5 kg aldımKızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız hamile olduğumu öğrendiğim günden beri tek korkum fazla kiloydu çabuk kilo alan ama hemen veremeyen birisi olduğum için
Kız gibi geldi banaKızzlarr bana cinsiyet tahmininde bulunabilri misinizz 16 haftalığımmm
Bebeğin sağlıkla gelsinİstenmeyen bebek değil tabi ki , evleneli 4 sene oldu o benden çok istiyordu hatta , Bu haline çok üzülüyorum ama şu an hiç hevesli değil , Kıyafetlere filan da bakmadı , merak etmiyor. Kaç kere gidelim birlikte beşik alalım dolap alalım dedim oralı olmadı , erteledi ama arkadaşlarından biri herhangi bişey için çağırsa gider , annesinin ev işleri için koşarak gider , hatta bu işler için elinden geldiğince beni de kullandırmaya çalışır. Ev içinde ev arkadaşlığı dışında bi ilişkimiz yok , hatta ev arkadaşlığı değil ben evin yardımcısı gibiyim. Yemek yap ,temizlik yap , ütüsünü yap . Sırf o da bana sorsun diye işten gelince nasılsın diyorum ben konu açıyorum , yemeği bile ayrı yiyoruz , o oyun ne zaman biterse o zaman geliyor, Ayrılmak istiyorum başka bi çözüm yolu bulamıyorum ama ailelere bunu anlat , eşim zaten bunu hiç anlamıycak, Ona göre herşey normal , zaten gebeliğin son zamanları . Tam cinnet geçirmelil bir dönemden geçiyorum. Özür dilerim daha fazla anlatıp kimseyi okumakla yormayım , burda herkes heveslerini güzel duygularını paylaşıyordu, bunun yeri de değildi ama çok bunaldım artık .
Cevap verseler lütfedip :)Canım devlet hastanesine gidiyorum ben en son gittiğimde de doğum pozisyonunda falan demedi doktor bende sormadım açıkcası ama bu sefee sorucam inşAllah
daha yoğun nem veren bir şeye mi geçsen?Hindistan cevizi yağı kullaniyordum
Şeker sonuçlarınızı özelden paylaşırsanız sevinirim. Merak ediyorum benimkiler normalmi. Son dahiliye kontrolünden sonra sıkıntı stres diyet bozma derken biraz açlıklarım yükselmeye başladı. Kaçamaklar dan sonra üzülmemek için ölçmedim genelliklegünde 6 defa. listeye yazıyorum. tansiyondu şekerdi reflüydü usanmama az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?