2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benim kasılmalarım biraz gün içinde sıklaştı gibi kızlar eskiye bakarak haftaya randevum var nst ye artık bağlanırım diye düşünüyorum ve bu kasılmalar orda da çıkıcak mı diye de merak ediyorum

Biizm burasi 42 yi görüyor ben çoktan bittim eridim zaten

kasılmalar sadece rahminde mi? beline de vuruyor mu?

ben bugün tam doktordan çıktım arabaya binicem kalakaldım öyle ayakta

kasılmalar sadece rahminde mi? beline de vuruyor mu?

ben bugün tam doktordan çıktım arabaya binicem kalakaldım öyle ayakta
Belime vurmuyor canım ama kaskatı kesiliyor karnım sanki karnımı biri sıkıyormuş ittiriyormuş gibi oluyor bi kaç saniye öyle kalıyor sonra geçiyor

Belime vurmuyor canım ama kaskatı kesiliyor karnım sanki karnımı biri sıkıyormuş ittiriyormuş gibi oluyor bi kaç saniye öyle kalıyor sonra geçiyor
evet yalancı kasılmalar bunlar. bana da aynısı oluyor. geldiğinde erman kuzu gibi kalıveriyorum valla

beni de biri uyarsaydı keşke dişimi sıkar kasım aralığı denerdim
Bileydim söylerdim ben
Resmen hamile kalmayı planladığım ay doğuruyorum hep büyük konuştum bunu planlı yapcam ilki acemiliğe ikinci kaza oldu bunu tadını çıkarıcam Allahunteala al sana planlı bebek dedi resmen

Ay iç çamaşırı takmak işkence valla evde fora geziyorum annemde kızıyo tak sarkmasın diye ama dayanamıyorum sıcakta boguyo gibi beni bide sikisinca süt geliyo..napim sarksınlar boylw cok rahatim
Sarkacak öyle yada böyle
Bende takamıyorum penti den yarım atlet aldım içi pedli kadın emzirirken çok tercih ediyorlar dedi ve aşırırahat uçta belli etmio pedli olduğundan tavsiye ederim 3al 2ödeden 33.3333333e geliyor

dimi

nasipse ben 2. ye artık böyle kara kışın ortasına denk getiricem

dimi

nasipse ben 2. ye artık böyle kara kışın ortasına denk getiricem
Kar kışta zor benim ruhum sıkılır en iisi temmuz sonu ağustos gibi kalıp engeç hazirana fırtlatmak valla benim ikisi öyle oldu halen diyorum benim bebeğim yaz başında olmalıydı nerde hata yaptım die eşim sus ne Dion tövbe çekio

Çok teşekkür ederim. Zaten öyle çok acıkıyorum ki yemeği 5 dakika içinde yiyorum. Hayırlısıyla bitirmek tek temennim. Bebeğim sağlıkla doğsun en önemlisi o tabi.

Benimki sadece soylenebiliyor okadar yakinamiyor. Valla vermem ona o hakki. Hem hamile olup hem 3 yasindaki afacanin pesinde kosmak kolay degil. Ve Allaha sukur isinden firsat buldugu surece hep destekci
Bizimki de şakayla karışık dedi güya sonra toparlamaya çalıştı:) bıraz da zorlandgmı gördüğü için kötü niyetle demediğini bildiğimden uzatmadım:) bende de 4 yaşında bir afacan var, gercekten ne ona yetebiliyorum ne eve, ne kendime. Son 5 hafta diye teselli oluyorum:)

Az önce aklımdan geçti desem:) oldu bende de, okumuştum ama böyle olabileceğini, birkaç haftaya sütle dolunca yine şişecek merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…