2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ne güzel tavsiyeler bunlar, Allah razı olsun , iyi ki varsınız .

Arkadaşım ben de dün kontrole gittim , 32 haftalığız biz, Karın çevresi bizim 1,5 hafta geriden ölçtü , bir önceki kontrolde tam haftası ile uyumluydu, ölçümle ölçümü yapan kişiyle çok ilgili bu değerler, 5 gün geriden gelmesi gelişme geriliği vardır veya diğerinin bebeği seninkinden daha ağır ölçüldü O bebek daha sağlıklı dedirtmez , canını sıkma.

Inan delirmistim sicaktan:) surekli bebegi emzirmeye calisiyosun yapisiksiniz vicik vicik terliyosun falan zordu oda baya
Ayy oda doğru canım amann işte hepsi zor öyle yada böyle doğar zorlanırsın düzelir diye 2yaşına kadar otalarlar sonra öyle böyle ilkokula başlar sonra başlarlar bunlar iyi günleriniz şükret diye diye göz korkuturlar sonuç hep Bi zorluk olucak

1625gramdı canım 9gün sonra acil gittim kanamayla 2088çıktı ve doktor boy olarak minyon olucak dedi ondan boyunun ölçüsünü söylemedi genel gelişim olarakta 1hafta önde gidiyor demişti

Aynıyız .benim hamilelik takvimi 1 hafta önde.geçen cuma gittim 1690 çıktım .

Karın çevresi 5 gün değil 8 gün geriden geliyor canım da geçen gittiğimde aynı çıkmış yani 10 gün önce gitmiştim boyu uzamış evet ama 10 günde karın cevresi aynı duruyor olduğu gibi hatta boyu 2 cm uzamış. Şaşırdım yanımdaki öyle olunca sadece canım benimkinden 1 kilo fazla diyince ve aramızda sadece 1 hafta olunca

Aynen oyle canim, yasamadan bilemiyoruz. Bakalim 2 cocuklu hayatta bizi neler bekliyor

30+0 da 1600 gr di canım
Dr önden gidiyor demişti
33+5 'te yani dün 2500 cıktı
Yine 1 hafta önde dedi
Ama 31 hafta için bebeginin kilosu iyi bence niye öyle demiş anlamadım
Doktor birşey demedi canım ben ultrason kağıdından baktım birde nst ye bağladılar bir defa 55 e çıktı sancı ama doktor onada birşey demedi

Kırmızı olan geçen defa acile gittiğimde çekilen kalo atışı filan daha düz ilerliyor mesela 160 135 arası git gel yapmış ama bugün ki 190 135 arası git gel yaptı daha dalgalıydı ve dediğim gibi bir defa 55 sonra 45 50 ve 35 olarak düşmüş o sonra iki defada 25 çıkmış ama öğlen olduğu için gitmiş doktor nst ye bağlayan kadın baktı sanki yüksek gibi dedi doktora yolladı tamam gitsin demiş birşey demedi doktor

Eklentiler

• Screenshot_20200730-134529_Gallery.webp
    12 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20200730-134521_Gallery.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…