- 23 Haziran 2018
- 44
- 32
- 18
- 34
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #16.541
Ne güzel tavsiyeler bunlar, Allah razı olsun , iyi ki varsınız .Bebeğin sağlıkla gelsin
Sonrası için Allah elbet bir yol gösterecektir. Ama bu zamanı zehir etmesini Allah’a havale edelim. Konuşmanı konuşturmanı avazın çıkana kadar ağlamanı zorlamanı öneririm. Bazen fırtına derinde ki tortuyu temizler. Allah selamet versin. Dualarımdasın
Arkadaşım ben de dün kontrole gittim , 32 haftalığız biz, Karın çevresi bizim 1,5 hafta geriden ölçtü , bir önceki kontrolde tam haftası ile uyumluydu, ölçümle ölçümü yapan kişiyle çok ilgili bu değerler, 5 gün geriden gelmesi gelişme geriliği vardır veya diğerinin bebeği seninkinden daha ağır ölçüldü O bebek daha sağlıklı dedirtmez , canını sıkma.Kızlar bebekleriniz 31 haftalıkken kaç kiloydu acaba bugün gittim karın çevresi 8 gün geri çıkıyor boyu 1 hafta ileri olduğu için kilosu 5 gün geri çıkıyor şuan 1675 olmuş geçen 1590 di çok az almış gibi geldi bana yanımda aramızda sadece 1 hafta olan bir kadın vardı onun bebeği 2 600 700 cıktı ben tabi şok
Ayy oda doğru canım amann işte hepsi zor öyle yada böyle doğar zorlanırsın düzelir diye 2yaşına kadar otalarlar sonra öyle böyle ilkokula başlar sonra başlarlar bunlar iyi günleriniz şükret diye diye göz korkuturlar sonuç hep Bi zorluk olucakInan delirmistim sicaktan:) surekli bebegi emzirmeye calisiyosun yapisiksiniz vicik vicik terliyosun falan zordu oda baya
Nası atcamOzelden atabilir misin:)
100lerdeydi sen hissetmedin mi doktorun ne dedi erken risk felan varmıNst de hissetmediklerin de cikacak emin ol.Dün benim cok cıktı ama ben hissetmiyordum.Hatta sadece bir tanesini hissettim oda 100 lerdeydi
1625gramdı canım 9gün sonra acil gittim kanamayla 2088çıktı ve doktor boy olarak minyon olucak dedi ondan boyunun ölçüsünü söylemedi genel gelişim olarakta 1hafta önde gidiyor demiştiKızlar bebekleriniz 31 haftalıkken kaç kiloydu acaba bugün gittim karın çevresi 8 gün geri çıkıyor boyu 1 hafta ileri olduğu için kilosu 5 gün geri çıkıyor şuan 1675 olmuş geçen 1590 di çok az almış gibi geldi bana yanımda aramızda sadece 1 hafta olan bir kadın vardı onun bebeği 2 600 700 cıktı ben tabi şok
Aynıyız .benim hamilelik takvimi 1 hafta önde.geçen cuma gittim 1690 çıktım .Kızlar bebekleriniz 31 haftalıkken kaç kiloydu acaba bugün gittim karın çevresi 8 gün geri çıkıyor boyu 1 hafta ileri olduğu için kilosu 5 gün geri çıkıyor şuan 1675 olmuş geçen 1590 di çok az almış gibi geldi bana yanımda aramızda sadece 1 hafta olan bir kadın vardı onun bebeği 2 600 700 cıktı ben tabi şok
Karın çevresi 5 gün değil 8 gün geriden geliyor canım da geçen gittiğimde aynı çıkmış yani 10 gün önce gitmiştim boyu uzamış evet ama 10 günde karın cevresi aynı duruyor olduğu gibi hatta boyu 2 cm uzamış. Şaşırdım yanımdaki öyle olunca sadece canım benimkinden 1 kilo fazla diyince ve aramızda sadece 1 hafta oluncaArkadaşım ben de dün kontrole gittim , 32 haftalığız biz, Karın çevresi bizim 1,5 hafta geriden ölçtü , bir önceki kontrolde tam haftası ile uyumluydu, ölçümle ölçümü yapan kişiyle çok ilgili bu değerler, 5 gün geriden gelmesi gelişme geriliği vardır veya diğerinin bebeği seninkinden daha ağır ölçüldü O bebek daha sağlıklı dedirtmez , canını sıkma.
Aynen oyle canim, yasamadan bilemiyoruz. Bakalim 2 cocuklu hayatta bizi neler bekliyorAyy oda doğru canım amann işte hepsi zor öyle yada böyle doğar zorlanırsın düzelir diye 2yaşına kadar otalarlar sonra öyle böyle ilkokula başlar sonra başlarlar bunlar iyi günleriniz şükret diye diye göz korkuturlar sonuç hep Bi zorluk olucak
Bizimde aksine boy 1 hafta ileri kilo ve karın çevresi geri canım1625gramdı canım 9gün sonra acil gittim kanamayla 2088çıktı ve doktor boy olarak minyon olucak dedi ondan boyunun ölçüsünü söylemedi genel gelişim olarakta 1hafta önde gidiyor demişti
Tamam tamam vazcaydim :))) cevap yazarken dosya ekleden olabiliyordu :)))Nası atcam
Bilmediğim şeyin cahiliyim kabul ediyorum
1 hafta önce 1690 yani 30 haftalıkken canım bizim 31+2 de 1675 cıktıAynıyız .benim hamilelik takvimi 1 hafta önde.geçen cuma gittim 1690 çıktım .
30+0 da 1600 gr di canım1 hafta önce 1690 yani 30 haftalıkken canım bizim 31+2 de 1675 cıktı
Doktor birşey demedi canım ben ultrason kağıdından baktım birde nst ye bağladılar bir defa 55 e çıktı sancı ama doktor onada birşey demedi30+0 da 1600 gr di canım
Dr önden gidiyor demişti
33+5 'te yani dün 2500 cıktı
Yine 1 hafta önde dedi
Ama 31 hafta için bebeginin kilosu iyi bence niye öyle demiş anlamadım
Bir defaya bir şey demiyorlar düzenli olanlar problemDoktor birşey demedi canım ben ultrason kağıdından baktım birde nst ye bağladılar bir defa 55 e çıktı sancı ama doktor onada birşey deme
100 ü hissettim sadece.50-60 olanları hissetmedim.Erken riskim yok.Açılmada yok henüz.Kasılmaları prova olarak düsün.5 dk da 1 olmadigi surece sorun yok dedi100lerdeydi sen hissetmedin mi doktorun ne dedi erken risk felan varmı
Ağrı çıktığında hissettiginiz neydi tam olarak anlatır mısınız. Şu adet ağrısı gibi arada gelen giden ağrılar mıNst de hissetmediklerin de cikacak emin ol.Dün benim cok cıktı ama ben hissetmiyordum.Hatta sadece bir tanesini hissettim oda 100 lerdeydi
Benim 3Aynen oyle canim, yasamadan bilemiyoruz. Bakalim 2 cocuklu hayatta bizi neler bekliyor
Denedim kaç sefer orayı görünce yine olmadıTamam tamam vazcaydim :))) cevap yazarken dosya ekleden olabiliyordu :)))
Bi sıkıntı olmaz inşallah canımBizimde aksine boy 1 hafta ileri kilo ve karın çevresi geri canım
İyi bari canım sıkıntı olmasında provalarında yinede okadar yükselmesin dayanmak zor100 ü hissettim sadece.50-60 olanları hissetmedim.Erken riskim yok.Açılmada yok henüz.Kasılmaları prova olarak düsün.5 dk da 1 olmadigi surece sorun yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?